üzenetek

hozzászólások


Buky87
(tag)

Ennek a háznak a mesh variánsát nagyon szeretem. Esztétikus, jól szerelhető és tágas. Pár már megfordult a kezemben belőlük de sajnos itt is elkezdődött a spórolás. A lemez még vékonyabb lett. A műanyag még ridegebb és kopogósabb és a fekete sem olyan fekete. Látszik a minőségromlás náluk is. Bár még mindig kitúnnek a Citadel varánsok a tömegből mint a legjobb ár/érték arány szerintem. Én is sokat küzdöttem hasonló problémával, hogy hova kerüljenek HDD-k mert lassan általánosnak látszik Matx/ITX vonalon 2 hely. Aztán amikor váltottam ITX-re és rendeltem a házat egyből rendeltem is egy dupla helyes usb dokkolót. Amik nem fértek el a gépben az ment a dokkolóba.


Skyhigh
(senior tag)
Blog

Én is sokáig morfondíroztam, hogy hogyan is legyen, de aztán győzött, hogy ez pont befér a nappali bútorba és talán még jól is néz ki.


bossbob
(csendes tag)
Blog

Gratulálok az íráshoz és a projekthez is!!!

Teljes mértékben szolidálok veled, ugyanis nálunk van egy 14 hónapos kisfiú aki szintén nagyon szeret azzal játszani amivel apa is. A bekapcsoló gomb és a ház tetején lévő mégneses porszűrő már nálam is kapott kínzást rendesen! :DDD

Most nagyon jó ötleteket adtál házvédelemre, köszönöm!

Az én gépházam hasonló kialakítású a tiédhez, egy SPC Signum SG1 ami ugyebár egy no RGB no üveg változat mert én azt preferálom. Egyedül a bekapcsoló gomb világít a tetején de az tökéletes magasságban van kicsinek a folyamatos nyomogatáshoz és ha már ott van akkor meg kell rágni a már említett porszűrőt is.

Utána nézek az általad adott ötletek alapján miként tudnám elkerülni a gépház további amortizációját. :C

[ Szerkesztve ]


Skyhigh
(senior tag)
Blog

Köszönöm,
Írj ha valamiben tudok segíteni vagy elakadtál.

Amennyiben mágneses lapban gondolkozol, ott nem kell faragni vagy csiszolni a balsa fát, elég a mágneses lapban kivágni a gombok helyét, ugyanis az alapból 1,5-2mm vastag. Sőt merevítésnek a Balsa fa helyett egy kartonlap, vastagabb rajzlap is megteszi (pl amik a készség fejlesztő játékok csomagolása :))).

Mivel ez nem egzakt tudomány érdemes a legolcsóbb megoldás felől megközelíteni a problémát, mert lehet nálatok más válik be.
A mágneses lap esetén ki kell emelni, hogy az egy műanyag ami elég lágy ezért "sajnos" jól harapható is, tehát kell valamilyen védelem, mint nálam az átlátszó fólia.


JHC
(tag)

A hdd-ket próbáld meg az elektronikával felfele beszerelni, hátha nyersz vele pár fokot.


Skyhigh
(senior tag)
Blog

Köszönöm,
Igen a cikk írása óta próbáltam, a harmadik esetén, de szerintem hibahatáron belüli lett a különbség, ami 1 fok.
A keretben és a keretre szerelteket nem lehet megfordítani.


troller
(senior tag)

Nekem 20 évvel ezelőtt volt problémám, hogy 2-3 éves gyerekeket hogy lehet számítógéppel kompatibilissé tenni, de én arra a megoldásra jutottam, hogy a gépet kiköltöztettem gyerekmentes területre a pincébe, a "konditermembe". És ott is maradt, pedig egy ideje már elég nagyok a gyerekek, ahhoz, hogy ne legyen gond. :D
Ja és ott nyáron is elég hűvös van ahhoz, hogy a melegedés se legyen probléma. :D :D

[ Szerkesztve ]


Skyhigh
(senior tag)
Blog

Aranyos :)
Ez egy HTPC és sajnos a pince 9 emeletnyi távolságra van.
Remélem azoknak tudok némi támpontot adni akiknek szűkösebb a tere, pl társasház, panel, albérlet...


kovy79
(őstag)

Mivel helyed még akad, ezért egy régi ház kivehető HDD keretét is felhasználhattad volna (van 2, 3, 4 fiókos verzió is).
[link]
[link]


Skyhigh
(senior tag)
Blog

Igen ez egy nagyon jó ötlet.
Én személy szerint egy hdd-hez keresetem megoldást és alapvetően feketét, persze le lehetett volna festeni

üzenetek