[Re:] [FLATRONW:] A GOG esete a másolásvédelemmel - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Tamás88
(őstag)
Blog

Van olyan eset, amikor ingyenessé tesznek egy játékot, és könnyebb beleépíteni a cracket, mint maguknak kreálni egy olyan exe fájlt, ami már nem ellenőrzi az eredetiséget.


Hellwhatever
(aktív tag)

Többször gondoltam már rá hogy jó lenne újra elővenni a Riddick-et, emlékszem elég ütős volt annak idején mikor megjelent. Teljes pompájában sose láttam élőben, szegény 9600 XT anno nagyon izzadt alatta. :D

Aztán mindig szembe jön hogy egyik store-ban sincs fent és lehetetlen ilyen forrásból legálisan beszerezni. Ugyanez a helyzet a 2001-es AvP 2-vel és a 2006-os Prey-jel is.. :O

[ Szerkesztve ]


nullpoint
(senior tag)

Steamnél is volt ilyen eset, nem emlékszem már mikor. Rövid kereséssel nem találtam meg, ha valaki emlékszik pontosan, linkelje be legyen olyan kedves.


Mr X
(veterán)
Blog


nemlehet
(őstag)
Blog

Igen úgy tudom ez több játéknál előfordult GoG-on. Vannak olyan DRM rendszereket amiket nem lehet csak úgy deaktiválni, az eredeti kód nélkül csak "crackel" lehet futtathatóvá tenni. Amúgy szerintem nem kell rajta aggódni, max érdekesség.


Anász
(tag)
Blog

Mintha a Gamestarnál is lett volna hasonló eset, hogy crackelt teljes játék volt a lemezen.


GreatL
(őstag)

Max Payne 3-ra is jelzett az AVG... Settlers I nem tudott meghajtót írni mert a defender blokkolta... ilyenek sűrűn vannak. Legális cuccokkal is van probléma.


Dilikutya
(félisten)

Prey (2006) - Steam kulcs

[ Szerkesztve ]


batman91
(őstag)

Ez nem pénz érte. Az egyik kedvenc játékaim egyike. Én is úgy vadásztam egy digitális kulcsot a netről. Amúgy érdekes dolog, hogy a hivatalos Steam store-os kulcs generátor kifogyott belőle.


Hellwhatever
(aktív tag)

Nagyon szépen köszönöm, ment is a kosárba. :R


Dilikutya
(félisten)

Nem értek hozzá, de mindenképpen fura, hogy be lehet szerezni legális forrásból, nem csak szürke kulcsboltból nevetséges áron, mint jó pár Activision/Marvel cuccot, vagy épp az említett Riddick-et. Emlékszem, pár éve lehetett venni Steam-re egy amerikai oldalon, csak VPN nélkül még a shop se jött be, olyan helyen én meg nem adok meg semmilyen fizetési adatot.


batman91
(őstag)

Én még annó a Prey-t G2A-n szereztem be, akkor máshol nem találtam. A Riddick-et meg a GOG-ról vettem, amikor még lehetett kapni. Nem is tudtam, hogy leszedték onnan. Baromi jó kis játék még mindig.

üzenetek