Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


prolad
(őstag)

Összességében nagyon tetszik, szebb, gyorsabb lett a rendszer még gyorsabb az ujjlenyomatos feloldás, jobb lett a ramkezelés (kevésbé agresszíven tölt újra) és mimtha jobb lenne az üzemidő+kevésbé melegedne. Viszont sajnos eltűnt a beállítások ikon az értesíési részből és töltés közben a zárolóképernyőn a korábbi akksiikon helyett most valami zöld izé van. Meg jelszavaknál a gyáti bill. - t erőlteti, de ez biztos állítható.

Beállításokban a 'kék állapotsáv' opció mit takar?


Matada2.3
(PH! kedvence)
Blog

Nagyon jól néz ki. A Flyme mindig is bakancsilistás rendszer nekem, de egyszerűen nem tudom feldolgozni azt az Andorid verziószámot. A Security Patchek hogy állnak?


Buky87
(lelkes újonc)

Azt lehet tudni, hogy mikor érkezik Meizu m3s készülékekre?


Draun01
(lelkes újonc)

Azon lehet valahogy állítani hogy ha fülesen zenét hallgatok a fülhallgatóban is halljam hogy csörög a telefon? (maradtam már le így pár hívásról)


nonsen5e
(PH! addikt)
Blog

Szimpatikus maga a rendszer továbbra is. A zenelejátszó milyen lett a 6-ban?
A kínai 5-öt használtam még az MX3-on, de 1-2 hónap után visszament rá a KitKat - gyorsabb volt jóval.

5-ben próbáltam, de 10 percig ha bírtam. Az integrált netes zeneboltos/lejátszós funkció annyi idő alatt kikészített. Esetleg ez nincs benne az International verzióban?

A game mód tetszik nagyon, most majd nem kell Tasker-ben írni a szabályokat, hogy HA játék_nyitva, TASKKILL messenger, TASKKILL messaging, TASKKILL phone, stb... :)


Adamis
(őstag)
Blog

@Matada2.3: Security patch nincs kijelezve, szóval passz. Eddig sem nagyon mutatta magát...

@Buky87: m3s készülékem van, azon használom. Béta, de mindennapra is jó. A feleségem m1 note-jára is kijött! :K

Public Beta 6.7.3.3G

@Draun01: nekem megy fülesen keresztül is, ott lehet, hogy füles probléma van. (egy kis panasonic fülesem van)

@Gertrius: international verzióban (G) nincs zenebolt, de nem is hiányzik.. ;)

[ Szerkesztve ]


nonsen5e
(PH! addikt)
Blog

Az biztos, hogy nem hiányzik. Az International MX3 hivatalosan Flyme 4.2.8-ig kapott támogatást, rátettem kíváncsiságból még egy Lollipopra építő kínában hivatalosan kiadott Flyme-t, hát a sebesség mellett ezeken akadtam ki a legjobban, hogy a zene, a videó, a keresés meg minden televan ilyen szemét online boltos funkciókkal.
Biztosan van akinek tetszik, mert a Google Play Music-ot is sokan használják, de nekem feláll tőlük a hátamon a szőr.


Adamis
(őstag)
Blog

Majdnem MX3-at vettem anno m1 note helyett, mert nagyon tetszett az egész teló, hát még a DAC benne! De végül nem amellett döntöttem, és ahogy elnézem, jól tettem, mert Flyme 6-ot az MX3 már nem kap.


vilmose33
(senior tag)

Köszi a kedvcsináló írást, soha nem volt még Meizu telefonom. Na majd kipróbálok egyet ha lesz rá lehetöségem.


batai15
(PH! félisten)
Blog

Egy meizu és flyme rendszert futtató telefon mindig is a listán van hogy de jó lenne ki próbálni de :
-Android fő verzió, valamint az hogy itthon szinte alig van élet a meizu tulajdonosokkal ,szemben a vetélytárs xiaomival továbbá, a flmye még jobban rá épít az online dolgokra, ami Kínán kívül rendesen meg heréli a telefont, még jó darabig nem lesz ilyen rendszerű telefonom .

[ Szerkesztve ]


Adamis
(őstag)
Blog

A főverziót megértem, de az online dolgokat nem... A global, vagyis nemzetközi rom mentes minden sallangtól, nincsenek kínai programok. És androidnál olyat felhozni ellenérvként, hogy online kapcsolatra épít, az eléggé megmosolyogtató... ;)


nonsen5e
(PH! addikt)
Blog

Az meg a másik, hogy a Meizu telefonoknál egy kattintás a beállítások alatt a root, aztán 10 perc után már hűlt helye sem volt a kínai appoknak a kínai romon sem. :)


batai15
(PH! félisten)
Blog

Mosolyogj,de amíg mondjuk egy spotifyra ,vagy Google musicra stb elő tudok fizetni, addig a kínai dolgokra nem, cserébe ott vannak kihasználatlanul .


Adamis
(őstag)
Blog

De írtam, hogy nincsenek. ;) A G(lobal) rom ezeket nem tartalmazza.


batai15
(PH! félisten)
Blog

Persze, értem ,csak meg jegyeztem . Mondjuk valamiért még mindig félek tőle


s4tch
(PH! kedvence)

A beállítások - a telefonról alatt ott a biztonsági hibajavítás dátuma, nálam (Pro 6, 6.7.3.3G) 2016. november 5.

Nekem egyébként leginkább ráncfelvarrásnak tűnik a flyme 6. Érdemi változást nem hozott a Pro 6-nál, sem az üzemidőben, sem a multitaskingban, sem a sebességben, gyakorlatilag semmiben. Jó hír, hogy ez a béta is stabil, kevésbé jó, hogy az "intelligens értesítések" kikapcsolhatatlan, és rendkívül ostoba feature.

Ha valaki rámenne erre a bétára, ne csodálkozzon, ha nincs benne téma app. Ezen az oldalon (ami sejtésem szerint a 4pda guglifordított tükrözése) találtam teljesen jól működő megoldást. Ezt kell letölteni: [link], bemásolni a system/priv-app mappába (ehhez root kell), beállítani a megfelelő jogosultságokat (mappák: 755, fájlok: 644), reboot, örül.


pomorski
(őstag)

Tetszik. És köszi az írást!


Adamis
(őstag)
Blog

Nekem nincs info a hibajavító csomagról, de az írásban is látszik, hogy mi is látszik... ;)

Ui: Jesszus, mi ez a fórumoldal? :DDD

[ Szerkesztve ]


gergejly
(fanatikus tag)
Blog

Voltam már Párszor Mezőtúron. Szép hely


s4tch
(PH! kedvence)

Zsír, ugye? :DDD Nekem egy 4pda fordításnak tűnik.

Nálam ez van:


Adamis
(őstag)
Blog

;)

@s4tch: nekem ilyen nincs... 5.1-nél már nem merik kiíratni... :DDD


bozont
(PH! kedvence)
Blog

Állítólag lesz majd Nougat is, valamikor...
Mondjuk ilyen nagy verzió ugrással mindenki arra számított hogy már friss(ebb) android verzióval érkezik. Simán elég lett volna mondjuk 5.5.x.x-nek jelölni és ebből már látszana hogy valami nagyobb ugrás történt, de mégsem akkora.


Dave™
(PH! nagyúr)
Blog

Az Andorid verzió telefonfüggő, pl. MX6, Pro 6 stb. ami alapból Android 6-tal jött ki az Flmye 6 alatt is azzal van, és ha jól rémlik Flyme 5-nél is kb. félidőnél volt Android verzióváltás, gondolom most is így lehet vele számolni.


TTTotya
(senior tag)

Köszi az írást. Eddig is egy jó, funkció gazdag rendszer volt a Flyme, egy csomó dolog hamarabb benne volt, mint a stock droidba, szerettem is nagyon, de a főverzió frissítés hiánya finoman szólva is röhejes számomra.


Adamis
(őstag)
Blog

Ez az, ami számomra is a legnagyobb fájdalom... De remélem, azért egyszer csak megérkezik a 6-os, vagy inkább a 7-es Android (álmondjak 8-as Android O-ról?)... :DDD


Adamis
(őstag)
Blog

Helyzetjelentés: Messenger 42 perc alatt vett le 1%-ot wifis kapcsolaton keresztül negyed fényerőn.. Gondoltam megnézem, egy héttel az éles bevetés után hogy áll az akksikezelés. ;)


agent_k
(őstag)

Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de annak az időjárás jelző appnak mi a neve a playen?


TTTotya
(senior tag)

Annak idején, mikor még "meghallgattam" őket, azt nyilatkozták, hogy azért nem frissítenek 6.x-re, mert a saját rendszerük egy csomó mindent tud 5.1-en is ami a stock droidban csak 6-tól elérhető. Akkor azt mondták, hogy egyből 7re mennek ....

Lehet, hogy szimplán csak nem talják megfelelőnek a stock droid fejlődési ütemét :DD :D

[ Szerkesztve ]


nonsen5e
(PH! addikt)
Blog

Van benne ráció, tekintve, hogy már az Android 4.2/4.4-re épülő Flyme is tele volt/van olyan funkciókkal amik csak a Lollipop/után jelentek meg különben.

[ Szerkesztve ]


Adamis
(őstag)
Blog

Melyiknek? :)


agent_k
(őstag)

Ami a főképernyőn látható. Mezőtúr mostly cloudly felirattal.


Nefas
(újonc)

Amióta feltettem a béta verziót (Meizu MX4)...hát srácok rengeteg javítás történt persze vannak még benne hibák de eddig nekem a legfontosabb az akku idő volt.Általában délre már 50% alatt volt nyugalmi állapotba a telefonom így power bankkal rohangáltam mindig de most ez úgy változott hogy este 10kor is még 60-65%-on áll a töltöttség.A használat nem változott semmit,nem használom kevesebbet sőt... Számomra ez így most megfelelő remélem a végleges verzióval nem rontják el ezt a részét.


Adamis
(őstag)
Blog

Beépített időjárás-widget.. ;)


Bodz
(Ármester)
Blog

Elvileg 6-án jön az új global beta.


s4tch
(PH! kedvence)

Volt egy 03.28. dátummal is, a téma appon kívül kb. semmit nem módosítottak benne a 03.03-hoz képest. Szóval forradalomra nem számítok.


Adamis
(őstag)
Blog

6-án global beta volt?


s4tch
(PH! kedvence)

Mármint 28-án? Igen. A korábban linkelt ruszki-angol oldalról le lehet tölteni, de nincs sok értelme, holnap úgyis jön a következő verzió.


Adamis
(őstag)
Blog

Csak mert a hivatalos flyme-fórumon semmi nyoma..


s4tch
(PH! kedvence)

Valóban nincs. Ezek szerint téves volt az infó arról, hogy ma érkezik a következő béta.


Adamis
(őstag)
Blog

Mert arról hol írtak? Csak mert a flymeos fóruma még mindig csak a régi bétát hirdeti...


Bodz
(Ármester)
Blog

Itt írja az egyik modi, hogy a jövő hétre csúszik.


batai15
(PH! félisten)
Blog

Sziasztok! Sajnos a b20 és a Vodafone miatt ,na meg méret miatt gondolkodom redmi note 3 pro le cserélésén egy m5 meizura.
Maga a gyártó foglalkozik a frissítéssel , vagy 6. Android fog maradni az alapja ?Rendszer amúgy mennyire jó a miuihoz képest? Valamint a multitask milyen ?
Valamint olyan Google appok,now működik? Olvastam talán egy két topikba hogy a flyme alatt vannak alkalmazás kompatibilis gondok

[ Szerkesztve ]


Adamis
(őstag)
Blog

Sajnos a Meizu is azok közé tartozik, akik otthoni célközönség miatt nem eröltetik a b20-at, érdemes meglesni, az m5-ben van-e...


batai15
(PH! félisten)
Blog

Van, ezért is gondolkodom rajta. Sajnos felbontásban és proicban erős vissza lépés,de sajnos a xiaominak még nincs b20 képes készüléke ami tetszene , a redmi 3s nem kell,a 4ben meg nincs fp


s4tch
(PH! kedvence)

Ruszkiknál elérhető egy Flyme 6.7.4.11G beta. Pro 6 tulajok erre keressék: [link] A többiek meg nézzenek szét a telefonjuk 4pda topikjában, hátha.

[ Szerkesztve ]


Bodz
(Ármester)
Blog

Talán itt egyszerűbb.


Ryoo
(senior tag)

Mikorra várható a hivatalos flyme 6?


s4tch
(PH! kedvence)

:DDD Így van. Tegnapelőtt töltöttem le a ruszkiktól, akkor még sehol sem volt a hivatalos oldalon a topik.

Egyébként nálam ez a béta első körben megbukott: nem megy a google névjegy szinkronizálás, lefagy a gmail. Vissza is tettem a 3.28-ast, munkaeszköz a telefon, legalább a mai napot muszáj üzemszerűen kihúznia. Hétvégén megpróbálok egy tiszta telepítést.


Adamis
(őstag)
Blog

Szinkronizáció pöpecül megy, nem fagy semmi (m3s)


s4tch
(PH! kedvence)

Tiszta telepítés után is hibát jelez a google contacts szinkronizálás... Lehet, hogy csak a Pro 6-ot érinti a probléma. Próbáltam több fiókkal, több módszerrel (telepíteni gapps csomagot, flyme áruházból telepíteni a google szolgáltatásokat), egyik sem hozott eredményt. Megy vissza ismét a 6.7.3.28G.

üzenetek