Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


fateless
(veterán)
Blog

Oh, ne is mondd! A Bakonyban egyszer egy lejtő során utolértem egy 60-nal vánszorgó kamiont, csak nem mertem megelőzni, mert utána már kanyar jött. Ilyenkor lejtőn lefelé azért segít a nagy súlyom :)
Ausztriában viszont egyszer majdnem estem a nagy sebesség miatt egy kanyarban, akkor 50 feletti volt csak a sebesség, azóta inkább próbálok visszavenni. Bár eddigi legdurvább balesetem nem is a sebesség miatt volt, hanem egy kedves gyökér miatt a balatoni kör"út"on.

Míg hivatásos katona voltam, addig minden nap 3km futás két éven át, majd heti 2x10km futás és guggolás a társammal a vállamon megerősítette annyira a lábamat, hogy a futások közötti hétköznapokon a lábgéppel 300kg-mal sorozatoztam. Ezek segítenek megerősödni a biciklizéshez is. Egy baj persze azért van vele: minden nadrág szorul a vádlimon :D Mindenesetre ennek köszönhető, hogy most, 30kg túlsúllyal is simán bírom a biciklitúrákat. De azért terhes a súlyom. Pláne, hogy én "csak" 191cm vagyok. Most triatlonra akarunk készülni párommal, ha felépülök a térdműtétből (foci közben elrúgták), szóval most kevesebb kerekezés lesz és több úszás, mert azt ugyan minden nap csináltam több, mint 15 éve, de az már régen volt, most már talán el is süllyedek :)

Mondjátok: kezdésnek elég egy olcsóbb, 150.000-es bicaj? (Persze, tudom, picit drágábban mindig van jobb). Vagy hol érdemes használtan nézelődni?

[ Szerkesztve ]

üzenetek