üzenetek

hozzászólások


greenity
(aktív tag)
Blog

Majd kipróbálom :) egyelőre elvagyok az elektromossal is :)


petipetya
(nagyúr)
Blog

Ja hogy már van elektromos, az nem esett le :)


kzsuzsi
(újonc)

Sziasztok! Úgy látom, itt nem kevés tapasztalat jött már össze elektromos fogkefe témában. Szerintetek melyik lenne a jobb választás egy Philips Diamond Care egy Curaprox Hydrosonic Easy vagy inkább egy Emmi-dent Platinum fogkefe?

A Phlips régi jó ismerősünk, és egy műszaki tartalommal bíró terméknél nem hátrány, ha nem most hallunk a gyártóról először. Az Emmi-dent viszont nagyon szimpatikus a leírások alapján. A Curaprox-ot viszont fogorvos ajánlotta. Ha van valakinek tapasztalata bármelyik készülékkel kapcsolatban, azt örömmel olvasnám, mert a netet már átböngésztem a témában, de a szeélyes tapasztalatoknak jobban örülnék. Köszi!


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Biztos megéri kiadni 60-70 ezret? sztem ezekkel nem fogsz túl sok személyes véleményt találni, esetleg a philipsről.


sunavlys
(aktív tag)

Sebesség
Akár 62 000 tisztítómozdulat/perc

Ez a chip 96 millió ultrahang-impulzust (rezgést) gerjeszt percenként


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

Ettől még nem lesz jó/jobb.


sunavlys
(aktív tag)

Mert


greenity
(aktív tag)
Blog

Van az a helyzet amikor kell ilyen. Pl nem tudod normálisan kinyitni a szádat - rengeteg ilyen betegtárs van, akkor viszont jól jönnek az ilyen ketyerék... Ebben az esetben jobb, mint egy hagyományos fogkefe vagy jobb mint egy sima egyszerű elektromos.


koxx
(MODERÁTOR)
Blog

4.5eve oralb-t hasznalok :)


noPublicFG
(senior tag)

Köszönöm a cikket!
Ennek, és a fórum-hozzászólásoknak köszönhetően döntöttem egy Oral-B 750 vásárlásáról. Már csak abba nem gondoltam bele, hogy a fejeket bármilyenre cserélhetem, vagy csak amit a márka gyárt?

[ Szerkesztve ]


Amazonas
(aktív tag)

Az a lényeg, hogy kompatibilisek legyenek a pótfejek. Ezeket általában jelezni szokták az "utángyártott" termékeken, de egyébként, pont valaki írta korábban, hogy eredeti pótfejet is be lehet szerezni jóval olcsóbban az Ázsia Center-ben, a Pólus mellett.
Meg, figyelni kell az akciókat a hipermarketekben, vagy online is.


noPublicFG
(senior tag)

Köszönöm


Bambuszpro
(tag)

Fúú köszi szépen ,hogy belinkelted. Pont most aktuális mert meghalt a kapcsolója a mostaninak.

A cikk pedig érdekes volt.


geotigris9
(tag)

Elektromos szónikus fogkefe ... SENCOR - valaki a márkától vagy pont ezt használja? [link] UV sterilizálóval nem hangzik rosszul + utazó tokkal. :) Van két 5 * -os értékelése az oldalon, de nem szöveges. Az biztos érdemes lenne bevásárolni, ha beszerezne az ember sok pótfejet az nem biztos x év múlva is lenne hozzá. (Úgy nézem mágneszáras és elég stabil, kép alapján a tokja.)

[ Szerkesztve ]


geotigris9
(tag)

Ebbe sem lenne rossz beruházni.: [link]yottly_online=detail&yottly_recommender=personalised-substitutes][link] - Jónak tűnik.
Ez érdekes lehet még ezzel komolyan szemezek, szerintetek? Esetleg valakinek van itt, bár azt kétlem. [?]

[ Szerkesztve ]


Fecogame
(addikt)
Blog

Köszönöm a cikket! :R

Ennek hatására vásároltam nyelvkaparót és OralB elektromos fogkefét :) Sokkal jobb így a szájhigéniám, mint csak manuális fogkefét használva, fehérebbek lettek a fogaim is.


attiati
(addikt)

Itt is rákérdeznék:

Találkozott valaki soft fejjel szónikus géphez?

Curaproxot linkelték másik topikban, de ahhoz 60e a gép.
Semelyik másik gyártó nem kínál soft fejet?


Ombre85
(tag)
Blog

A Sonicare-hez is van S széria, ami szenzitív fejeket takar. Tökmindegy, melyik nyélre teszed rá, mindegyikhez jó, nem muszáj hozzá a 60 ezres Diamondclean-t megvenni.


GSP
(lelkes újonc)

Profi kis cikk, köszi.


Kvardlipot
(őstag)

Hali!

A Nevadent elektromos fogkefével van tapasztalatok? Állítólag kompatibilis számos Oral-B fejjel.


Amazonas
(aktív tag)

Igen, ezt korábban én írtam, de nem teljesen pontosan. Az Oral-B fej rámegy a Nevadent készülékre, de érdekes módon, a Nevadent fej nem megy rá teljesen az Oral-B készülékre (legalábbis a Vitality-re nekem nem ment rá teljesen).
Viszont, szerintem, már egy Vitality is jobban megéri, összességében valahogy mégiscsak minőségibb érzetet kelt, ráadásul 5k alatt igazán jó vétel. Igaz, ez Sensitive fejjel van, de az Oral-B pótfejeket a Müller-ben érdemes azért megnézni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek