Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Ombre85
(tag)
Blog

Az első akku cserét valamilyen youtube-os videó alapján csináltam, de az instructables link, amit MrLF küldött, is teljesen jó támpont. Az egyetlen hátulütője amellett, hogy forrasztani kell az elemet - amit nem árt minél gyorsabban csinálni, hogy ne tudjon túlságosan felmelegedni - , az az, hogy az eredeti, fogkefében lévő akkunak nincs pólus pöcke, mindkét vége egyforma, így rövidebb is egy Laddánál. Kicsit reszelgetni, hajlítgatni kellett a nyákot, hogy beférjen a LADDA is, de végül megoldottam. Elsőre a fehéret tettem bele, az a gyári 700 MAh-val szemben 2450-es, tehát vagy háromszor annyi ideig bírja vele a fogkefe, de igazi kihívás tölteni (kb 48 óra kell neki), ha teljesen lemeríted, így a többi (család többi tagjának) eszközébe már a barnát tettem, az kb. megegyezik a gyárival új állapotában. Egy hetet azzal is simán kibír.
Egyébként már a Ladda is érezhetően gyengült, majd 2 év után kezdi feladni a mindennapos használatot. Most is bír egy-két hetet, de ez már sehol nincs a kezdeti egy hónaphoz.

Abban biztos vagyok, hogy jóval kevésbé hatékony, ha lassan pörög és egy kisebb nyomásra is le lehet fojtani. Ilyenkor mindenképpen érdemes cserélni benne az akkut.

üzenetek

Hirdetés