Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bwoay
(nagyúr)
Blog

valójában a nyomásszenzor tudomásom szerint az összes Pro kefében megvan, csak fényjelzés nincs mindegyikben.hallani a hangján, amikor túl erősen nyomod, mivel ilyenkor kikapcsolja a pulzálást.

az elemes meg az olcsóbb akkus Braun/Oral-B kefékről érdemes tudni, hogy nem pulzálnak, csak oszcillálló mozgást végeznek, és azt is alacsonyabb frekvenciával, mint a komolyabb/drágább modellek.

fogkrém téma:
már több, mint egy éve Zendiumot használok, mert azt olvastam, hogy nincsenek benne azok az anyagok, amik (nálam érezhetően) irritálják a nyálkahártyát, enzimekkel meg fehérjékkel machinál valamit, és állítólag erősíti a száj természetes védelmét, ne hát ez nekem nyilván marhára tetszett - komoly selling point. olvastam róla véleményeket, nagyon megosztó, 50% azért húzza le, mert nem habzik intenzíven, és nem hagy erős mentolos utóizt. mondjuk én nem gondolom, hogy az erős habzás és az atom mentol a jó fogkrém elengedhetetlen ismérve, ezt bármelyik gagyi fogkrém tudja. meg az árát is sokan kifogásolták, nekem nem tűnt sokkal drágábbnak az általam korábban használt fogkrémekhez képest.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

Hirdetés