üzenetek

hozzászólások


tomazin
(addikt)
Blog

A fognyakak és az így a szilikon kefével találkoznak, a fogfelszín viszont a masszívabb sörtékkel. Nem mellesleg a hipoallergén orvosi minőségű szilikon, amibe a Foreo az összes termékét csomagolja, teljesen antibakteriális, így a hagyományos fogkefével szemben az ISSA fejeit bőven elég évente kétszer cserélni.

nemértem.
az első mondatban valami nagyon el van írva, vagy hülye vagyok
a második mondatban nem áll össze az, hogy mi köze van a csomagolásnak ahhoz, hogy milyen gyakran kell cserélni egy fogkefe fejeit. mert ha maga a fej az antibakteriális ok. de hogy a kidobott csomagolás miért lesz jó..


schawo
(titán)
Blog

A fogkefét érti a rezgőmotor csomagolásaként.


-Skylake-
(őstag)

Ez komoly ? A sok nyomorek miatt aki telesirta a multkori cikket ez most logoutra ment ki ?


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Nem azért, hanem azért, mert ez - ellentétben a másik termékkel - nem "okos", nincs hozzá app, hanem "csupán" egy baromi jól megcsinált cucc. Itt jobb helye van, valahol meg kell húzni a határt, hogy mi az, ami még illeszthető szervesen a Mobilarena tartalmába, és mi az, ami már nem. Úgy döntöttünk, hogy ez már nem, viszont a cucc érdekes, tehát simán van helye itt.


-Skylake-
(őstag)

Na szuper, mar megijedtem. A cucc amugy nagyon patent.


NandoXXL
(senior tag)

"Ez komoly ? A sok nyomorek miatt aki telesirta a multkori cikket ez most logoutra ment ki ?'

Ennyire fáj mások véleménye? Ez az eldobható fogkefe is egy felesleges pazarló dolog. Félelmetes a pazarlás. Lassan jöhet az eldobható instant tablet, noti, okos mobil, tv.


-Skylake-
(őstag)

Az emlitett topikban kifejtettem, hogy mi faj, ha erdekel ott el lehet olvasni. hint: nem masok velemenye faj.


mytrashsamu
(csendes tag)

Teljesen egyetertek - van ami felesleges es feleslegesen pazarlo. Csak ahol szuletik, meg/mar fel sem ismerik ezt.....Hasonlit ez ahhoz, amikor a Vi Bilägare (helyi autos ujsag Svedo.ban) szerkesztoje a beköszönö elsö oldalon arrol ir , hogy miert a legjobb auto az uj Volvo S/V 90....mert ebbol közvetlenul megrendelheted a napi bevasarlo listadon szereplo dolgokat, amit egy ceg - amig te dolgozol (!) - kiszallit es berak az autodba (igen, a lezartba, mert közben kodot is kap hozza, amiert a Volvo vallalja a felelösseget). Majd amikor hazaindulsz, nincs gondod a bevasarlassal. Hat nem nagyszeru....? (Bocs, de a civilizacio beteges vivmanyaitol ledobom a lancot)

[ Szerkesztve ]

üzenetek