Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


gtamate2
(veterán)
Blog

Sokan unják az egyszerű kérdéseket, használd a keresőt az sokat segít, ha pedig nincs tényleg benne akkor szerintem mindig szoktak válaszolni a kérdésre. Csak tudod amikor megkérdezik ugyan azt a dolgot és előtte 4 hsz-el kérdezték meg és ha megmondjuk hogy olvass még mi vagyunk a szemetek mert nem segítünk. Én úgy vettem észre hogy mindig segítőkészek a fórumlakók, csak a kérdést is jól kell feltenni :)


aggleány
(addikt)
Blog

Tudom, hogy sokan unják ugyanazokat a kérdéseket, néha én is így vagyok ezzel. Én is úgy látom, hogy segítőkészek a topiklakók, de vannak annyira kis kezdők, hogy nem tudják, hogy hol van a kereső, és fel sem merül bennük, hogy valaki már feltehette ugyanezt a kérdést. Ha pedig tényleg nagyon kezdő, akkor lehet, hogy nem tudja jól megfogalmazni a kérdést, mert nem tudja pontosan, hogy mit is akar.


Z86
(őstag)

Mobilos topicban ugyan nem szoktam hozzászólni, de nekem is feltűnt, hogy arrafelé valahogy több a kakaskodás, illetve gyakoribbak a sértő megnyilvánulások.
Amúgy szépen összefoglaltad a problémákat :R


BloodyEddie
(őstag)
Blog

Ugyanigy erzek a forummal kapcsolatban. Az "olvass vissza" eleg bicskanyitogato tud lenni egy tobb tizezer hsz-es topikban.


RepeatSector
(senior tag)
Blog

ezért van a kereső :)

Szerintem nem bántó az olvasgass picit, hasznos tud lenni az is és még a fejlődést is elősegíti

[ Szerkesztve ]


zsigus
(őstag)
Blog

Én személy szerint nem sokat szoktam a mobilarénán ténykedni, de sajnos ez a fajta "mentalitás" nem csak ott van jelen, hanem az egész ph-n.
A gamepod-on a PC vs. Konzol, vagy PS3 vs. Xbox vita folyik szinte minden topicban, a ph-n az AMD vs. Intel vagy az AMD vs. nV, a mobilarénán pedig szinte minden gyártó vs. minden gyártó.
Ezt már én megszoktam persze megértem azt, hogy másnak ezt nehezebb elviselnie, de én sem értem néha (mostanában elég sűrűn) az emberek viselkedését.

A történetre pedig: no comment
Erre nem tudok mit mondani, de ugye te sem gondoltad komolyan ezt:
"Lehet, hogy engem rosszul neveltek?".

[ Szerkesztve ]


BloodyEddie
(őstag)
Blog

1. A kereso bugos, mar jeleztem a modkerben.
2. Nyilvan ugy ertettem, amikor a kereses es az utanaolvasas nem segit, ahogy a cikkben is le volt irva, ha elolvastad.

Alapvetoen az egesz cikk tetszik, nem akarom kiemelni ezt az egy dolgot.

[ Szerkesztve ]


Tomate
(veterán)
Blog

Mert mobilja mindenkinek van ezért kiszélesedik a kör. Megveszi exszöszájzbúk józsika az iphonet, beregel és kérdez valami nagy blődséget, vagy tök alap dolgot. Elmondják neki, hogy ott a kereső Ő meg el kezd sírni, hogy ez milyen fórum már, meg köcsög mindenki és menjetek az anyátokba. Így persze, hogy sok az ellentét.

[ Szerkesztve ]


szacsee
(veterán)

A keresőt a hajára kenheti az ember, főleg ha valamilyen összetett problémája van.
Sokszor megtalálni vele a megoldást, ha jelezték korábban, de nem ritka, hogy 5-10 szóra is rá kell keresni és akkor böngészhetsz át minimum 1000 hsz-t. Sokszor eredmény nélkül.
No meg topikja válogatja, volt már példa rá, hogy egy speciális problémára rákérdeztem a topik átolvasása után és a trollok leoltottak, hogy olvassak vissza... na ilyenkor megy el a kedve az embernek a kérdezéstől és nyílik ki a bicska a zsebemben (virtuálisan). :DDD


rudi
(nagyúr)
Blog

Hihi, ezt a cikket a témák átírásával akármilyen magyar fórumra rá lehetne húzni - egyszerűen ilyenek vagyunk. Kíváncsi lennék, mennyire mások a küülföldi (mondjuk amerikai és távol-keleti) fórumok mentalitásban.


kpal
(veterán)

Azt hittem itta PH-n csak 1-2 lány van de tévedtem és jó látni hogy a lányok is szeretik a technika vívmányait ;) :R És a ebben az írásban van igazság :K

( Csak annyit kérdeznék vagy is inkább csak egy észrevétel a neved miért nincs teljesen kiríva az adatlapon ? )


Oppenheimer
(veterán)

Az amerikaiak hasonloak, eleg csak beleolvasni engadgeten a hozzaszolasokba :D A tavolkeletiek meg annyira masok... szerintem ok nem ilyenek, sokkal fegyelmezettebbek.


domperke
(HARDVERAPRÓD)

Jó kis írás lett köszönöm a férfitársaim nevében.Gratulálok szimpatikus amit leírtál. :R


Youri
(veterán)

Én az xda-n szoktam még tevékenykedni, és ott is a "használd a keresést" az uralkodó hozzáállás. Tudni kell, hogy az ottani kereső igencsak x@r, és sokszor a hangnem is lekezelő, a lényeg, hogy ez nem csak magyar mentalitás :(
Ilyenkor amúgy azt nem értem, ha olyan alap a kérdés, hogy a válasz csak ujjgyakorlat, akkor miért nem írja le az adott forumtárs a lehordás mellett, hogy mi a válasz is. Vagy ha annyira irritálja a kérdés, akkor ne foglalkozzon vele.

[ Szerkesztve ]


Joci10
(senior tag)

Gondolataim...

Ahogy már többen említették előttem, ezek a gondok nem csak a mobilos részen vannak jelen, hanem szinte az egész neten (sőt, egy részük még a való életben is). De még egy kicsit részletesebben:

Segítségadás: Amíg egy-egy fórumtéma 'fiatal', addig a hozzáértők, egymással tapasztalatot cserélők szívesen segítenek másoknak, hiszen azok még újdonságnak számítanak, még a fórumtéma összeköti az illetőket (a trollok kivételével, de azokkal nem lehet mit kezdeni). Aztán ahogy a téma kezd idősödni, és a kérdések kezdenek egyre inkább újra és újra előjönni (teljesen mindegy, hogy van-e értelmes kereső, vagy sincs - nem lehet minden problémát keresővel megoldani; pláne, hogy a kezdők között lehet olyan is, aki a keresőt sem tudja megfelelően használni), a 'régi motorosok' egyre inkább kezdik elveszteni a segítőkészségüket (és a higgadtságukat is). Ilyenkor vagy előjönnek a "X oldallal ezelőtt volt róla szó, keress rá" jellegű hozzászólások, vagy a nemhozzászólások (talán még ez utóbbi az, ami nem annyira bántó egy kezdőnek); de a legrosszabb, amikor már anyira tele van mindenkinek azzal a kérdéssel a hócipője, hogy egyből megy a személyeskedés (sértegetés). Persze, azért vannak (szoktak lenni) olyanok is, akik nem az elejétől fogva vannak, és még él bennük a "nekem segítettek, akkor most majd én segítek" ösztön. Ezen személyek azok, akik még veszik a fáradtságot, és kikeresik a kérdezőknek a megfelelő oldalon lévő már megbeszélt probléma helyét is; de az egyre többször előjövő ugyanazon kérdések lassan őket is immunissá teszik a segítségadással szemben.
(Itt jegyzem meg, hogy a ph! több fórumtémájánál van erre egy nagyon jó megoldás: a téma kezdő hozzászólásában leírnak egy GYIK részt; így aki a keresőt sem igazán tudja használni, de alap kérdést tenne fel, annak egyből ott a válasz is.)

"A legjobb a sajátom": Igen, ez sajnos így van. Még én is, aki próbál elvontakoztatni ilyen hitvitáktól (hiszen a szépség, használhatóság, és hasonló tulajdonságok teljesen szubjektívak; nem lesz olyan, hogy mindenkinek ugyanaz a nő/férfi tetszen; pláne igaz ez egy akármilyen eszközre) néha beleesem egy-egy ilyen csapdába. Hiszen nem mindenkinek ugyanolyan az értékítélete; így nem biztos, hogy neki az árkategórián belül a legjobb kell; hanem csak egyszerűen a legtöbbet tudó; vagy a legdrágább; esetleg a kedvenc márkától a leginkább passzoló; netán a leg...... .

Férfi-nő különbségtevés: Nem tudom, az emberek többsége hogy van ezzel, így csak saját tapasztalatokat írnék a témában.
Igen, a segítségadásnál valamiért a fiúk/férfiak szívesebben segítenek az ellenkező nemnek (feltételezve, hogy heterók :D); de nem hiszem, hogy ennek az lenne az alapja, hogy "legyen egy jó napja". Szerintem ez ugyanígy működik a valós életben is bármi olyan dolognál, amiben az adott ismeretlen nő segítségre szorul (akár ha az valami 'férfidolog', akár ha nem). De általában is kedvesebben közelednek/írják a hozzászólásukat a nők felé a férfiak.
Viszont a hímsovinizmus olyan megnyilvánulásait nem tapasztaltam még, hogy egy nőt csak azért nem vettek volna figyelembe, vagy lenéznek, mert egy férfidologban tapasztaltabb pár férfinél. Lehet, hogy én voltam szerencsés, de lehet, hogy Te voltál peches ilyen téren.
Mindenesetre engem nem igazán érdekel, hogy kitől kapok segítséget; nem tud zavarni, ha egy nő okosabb, többet tud, vagy akár többet keres nálam. Az élet soha nem volt igazságos, így nem én vagyok a legszebb, a legokosabb, a leg..... :D :D :D


rudi
(nagyúr)
Blog

Ebben a dologban van egy tudat alatti bűntudat rész. Hogy tudj a választ, de nincs rá ideje/kedve leírni, ettől rossz érzése lesz, és ezt rávetíti a kérdés feltevőjére. Mint amikor a gyereket leszúrják, ha túl sokat kérdez.

[ Szerkesztve ]


person
(senior tag)

Ez aranyos volt aggleány. :D

[ Szerkesztve ]


nagysandor88
(tag)

Jó kis írás. Grat hozzá!
A troll mindig feszültségre éhes. Feszültség akkor indukálódik, ha rágerjedsz a trollcsalira. El kell szigetelődni tőlük. Ekkor igye csökken a vonzalma a topikhoz, és egy idő után elmegy anyját b@szogatni.
A riválisok vitáit akkor olvasom, ha szánakozni/ röhögni van kedvem, de néha már belefáradok.
Én még attól kapok agyrákot, ha van egy hír vagy teszt egy alsó/közép kategóriás termékről, erre beír vérpistike meg Mr.professionaLUSER/(éjjelnappalrendererBéla) hogy ez meg ki a f0snak kell, meg ez sz@r, ugyanis gyengébb/kevesebb funkcióval bír, mint a 10x-100x drágább társa.
Hardveraprón vannak a kötözködni vágyók, akik (néha jogosan is) próbálnak üzletet/kedvet rontani a véleményükkel, és azért hogy igazuk legyen, valami írtó baromdággal próbálnak érvelni. Lásd linkelt topik [link] 3. hozzászólása. Az ilyet meg lehetne írni privátban, aztán az eladónak csak leesik egy idő után, hogy túlárazta a terméket. Mellesleg a privát linkeléssel együtt max 10 kattintással több, de akkor nagyon félrenyomogattál.
Szóval az emberi hülyeség határtalan.
Most jól kipanaszkodtam magam. :-)


rep3at
(őstag)
Blog

Tartalmas írás :) Én ilyet mondjuk nem írtam volna, de hát én zárkózottabb vagyok ilyen dolgokban.


Nowhereman
(őstag)

Szép írás, de ha a trollokat végigpedigrézted, a zsoldosokat miért hagytad ki? Vannak itt olyanok is, akik fizuért istenítenek egy céget, márkát, és fikázzák a konkurenciát/és persze kb. annyi valóságalapja van a szövegeiknek, mint a TV-reklámoknak/, lehülyéznek mindenkit aki megemlíti az ellenkező irányú tapasztalatait, a maradékot meg hülyére veszik.


Archer
(őstag)

Kicsit szerintem túlreagálod a dolgot. Szerintem itt nem női user/férfi user szerint kéne csoportosítani az embereket. Régebben elég sok ritka (és viszonylag drága) cuccot cserélgettem a gépemben mert akkor még jobban érdekelt a dolog és ebből kifolyólag többször is kaptam privátot, hogy írjak róla véleményt stb. Írtam neki egy kisebb regényt de egy köszönömre nem méltatott a bunkója, és ez nem egyedi eset. Egyre inkább úgy érzem, hogy mindenféle tizenéves (10-hez inkább közelebb mint a 20-hoz) regel a fórumra, aztán jobb dolguk nem lévén irkálnak mindenféle logikátlan hülyeséget. Elég rég óta jelen vagyok én is a PH-n de szerintem nagyon felhígult ez a közösség. Sokan megveszik a baromi drága cuccokat, hogy attól majd ők lesznek a janik de alapvető dolgokkal nincsenek tisztában. Én mindig azt mondom, kérdezni meg a nálam rutinosabb, okosabb embertől tanulni nem szégyen viszont szilárd tudásanyag nélkül ontani az adott témában a hülyeséget az már igen. Ez úgy az élet bármely területén érvényes nem csak itt.
Másfelől azokon is csak röhögni tudok akik valamiféle hivatásuknak érzik meggyőzni a másik embert, hogy márpedig az ő kütyüjük mekkora királyság minden más meg hulladék. Menjen ki egy kicsit a szabadba, bringázzon, horgásszon vagy csináljon akármit és rájön, hogy a sok elektromos kütyün túl is van élet.


aggleány
(addikt)
Blog

Mindenkinek, aki azt írta, hogy tetszett:

:R

kpal:

Vagyunk egy páran. Nem tudtam, hogy kötelező kiírni a teljes nevet. :F

Youri:

Teljesen egyetértünk, annyi idő alatt, amíg leírja, hogy olvasson vissza, le lehetne írni a megoldást is, és mindenki boldog lehetne.

Joci10:

Teljesen igazad van. :K Szerencsére a srácok tényleg nagyon segítőkészek itt velünk, nőneműekkel, sőt, már olyan is volt, hogy akármilyen buta kérdéssel lelkesen fogadtak, hogy végre van egy nőnemű is a fórumon. Mindössze néhányszor fordult elő, hogy lekezelőek voltak velem, de nem ez a jellemző, ezt le is írtam. Az a néhány ember, aki lekezelő, az viszont nagyon az, de ezt a többiek kedvessége simán helyrehozza.

nagysandor88:

:R Sajnos igazad van. Én sem szeretem, ha amiatt ócsárolnak valamit, mert az nem a csúcskategóriába tartozik. Attól a saját szintjén még nagyon jó kis készülék lehet. Teljesen jól panaszkodtál, abszolút jogos. Sajnos. :O

Nowhereman:

A zsoldosokat nem ismertem. :(

Archer:

Imádom ezt a "Túlreagálod" dumát. Ez az, ami tipikusan férfiakra jellemző, amikor nem tudnak mit kezdeni az érzésekkel, ezért megpróbálják kicsinyíteni és jelentéktelenné tenni őket, mert úgy könnyebb rajtuk túllépni. ;) Nem volt szándékomban férfiakra és nőkre választani a fórumot, de én csak egy nő szemével tudom látni a dolgokat, mivel nekem olyan van. Egyébként teljesen igazad van, sajnos nagyon sokan vannak, akik csak teleszemetelik a topikokat mindenféle értelmetlen dologgal, mert valamit írni kell. Ennek semmi értelme, de ez van. Én sem értem azokat, akik azon tépik szét magukat, hogy hogyan is lehet másvalakinek egy másik akármi jobb, mint az, ami náluk van. :F Nagyon sokan már főleg a neten tartják a kapcsolatot. Én személyesen jobban szeretek beszélgetni.

[ Szerkesztve ]


Karee11
(tag)

Trollokról ami eszembe jut:

Az írás pedig rendben van :DDD

[ Szerkesztve ]


Youri
(veterán)

Hát, ilyen pszichológiai vonatkozásba nem gondoltam bele. Mindenesetre, amikor valaki feltsz egy kérdést, és jön a kérdések megválaszolásába már beleunt "pro", látja, hogy ez is csak egy újabb olyan kérdés, amire volt már többször is válasz, mindegy, hogy a 28000 hozzászólásból max 5 olyan van, de az adott szó pedig másik 3000-ben is megtalálható, akkor előveszi a stílusát, hogy le van írva a válasz keresse meg, amúgy is ne szemetelje a topikot a kérdéseivel. Ilyenkor legyen is bűntudata.

nagysandor88: a hardveraprós belekotnyeleskedőkről könyvet lehetne írni....

[ Szerkesztve ]


Archer
(őstag)

"de én csak egy nő szemével tudom látni a dolgokat" - én meg a másik tábor vagyok így onnan nézem a dolgokat :) Neked az érzések lekicsinyítésének tűnik, de ahogy írtad is, a férfiaknak meg ez megoldás, nem feltétlenül csak úgy lehet kezelni egy érzést, ha hosszú-hosszú mondatokban beszélünk róla. Más értékrend, Neked lehet, hogy egy nagy problémának tűnik egy adott dolog, míg a másik nem képviselője elintézi egy mondattal. Példának a legtöbb férfi szereti az autókat, motorokat, úgy általában a gépeket, szeretnek róluk beszélni mert értik a működésüket (már aki...), egyik dologból következik a másik de az érzéseknél már nem ennyire egyértelmű és azzal sokan nehezen boldogulnak.


Shufny
(őstag)

Mi baj van a keresővel? A ph -n szerintem kifejezetten jó. Idegesítő, mikor olyat kérdeznek, ami már szerepelt azon az oldalon, ráadásul minden második oldalon megkérdezi valaki, szóval rengetegszer válaszoltunk rá. Amikor keresővel legrosszabb esetben 10 perc megtalálni a választ, és beírja a kérdést egymás után 5x követelőzve, hogy mekkora szemetek vagyunk, az szerintem sokkal inkább bicskanyitogató. Több választ rendszerint nem fogadnak el, és olyankor is minket szidnak, hogy nem válaszolunk "rendesen".

Másik meg a "különböző vélemény". Gondolom telefonból is van olyan, ami egyetlen szempontból sem éri meg, mert van az árában (vagy olcsóbban), ami minden szempontból jobb. Ilyenkor sem értem miért jogos a felháborodás. Az ajánlás lényege az ilyenek kiszűrése lenne. Ha bármi ajánlható, akkor mi értelme van az egésznek? Persze, van olyan, hogy kinek mi, de ez a szempontok különböző fontosságából adódik.

Ezt az utolsó történetet meg nem nagyon értettem. Miért linkelték mások a hozzászólásod? Nekem eszembe nem jutna, ha nem kérdez rá újból.


cinkoxid
(senior tag)

Ahh micsoda cikk :DDD Telefonszámot kérek :B :R


capulet75
(addikt)
Blog

Az hogy egy lány általában kevésbé tájokozott a műszaki cikkek világában, pusztán affinitás kérdése. És én elég jól elboldogulok egy női fehérneműboltban, férfi létemre. Határozottan meg tudom mondani a páromnak, melyik fehérnemű okoz hajszálértágulatot.
A troll meg a leggyökerebb fajta senkiházi kis mitugrász. Lendületből gyűlölöm mindet.


zoltanz
(veterán)
Blog

Azért az összetett nagyobb problémákra szakmai oldalak külön cikkeket szentelnek, vagy user-ek készítenek blog-kat. 1 HSZ -ben sokminden van általában.

[ Szerkesztve ]


Nofret
(csendes tag)

Én leginkább olvasóként vagyok jelen ezen a fórumon, de tapasztalataim szerint nincs több kekeckedő itt sem, mint máshol. Igazából azzal értek egyet, hogyha egy kérdést sokat tettek már fel, akkor előbb-utóbb valóban unottabb, ingerültebb válasz érkezhet.

És hogy saját kellemes élményt is meséljek, 1-2 évvel ezelőtt volt itt egy olyan kérdésem, aminek a kapcsán egy erősen nőcis oldal is érintve volt. Azt gondoltam, amikor belinkeltem az adott oldalt, hogy "na, jó nevethetnek rajtam miket nézek, tipikus nő stb" nagy meglepetésemre, senki nem jegyezte meg. Nem ítélkeztek, valóban csak a dolog számítógépes vetületét vették figyelembe. Ezt máig kellemes emlékként őrzöm erről a fórumról.

Természetesen az is igaz, hogy minél többet beszélget az ember annál valószínűbb, hogy felbukkan majd egy-két negatív egyed is, de, hogy az előbb említett példánál maradjak szerintem a legtöbben nagyon segítőkészek itt, kezdőkkel is. :K

[ Szerkesztve ]


Youri
(veterán)

Hát, ezért max respect :R


darál0w
(Jómunkásember)
Blog

ez sem lett jobb, mint az előző. nekem az jobban bejött ;]


hocico
(tag)

én ffi létemre nem igazán érdekel, milyen mobcsim van...
illetve mégse: nagy karakterek, mp3 csengőhang, piros és zöld gomb :)

én az általam látogatott fórumokról csak pozitívat tudok elmondani, lévén hű reprezentása a lakasságnak: ma már szinte mindenki hozzáfér a nethez, az hogy x % tahó vagy bunkó ez minden közösségre jellemző

+++++++++
aggleány, választhatnál nőiesebb avatart :K
+++++++++


Djuree
(félisten)

bal felső sarok, a topikban keresés nagyhatalmú varázslata található ott ;) hidd el, aki olyat kérdez ami már megvolt válaszolva, 99%-uk nem használta a keresőt, pedig sokkal hamarabb megtalálná a választ, és mást sem idegesítene a kérdése :K ettől függetlenül, szépen kell rávezetni az illetőt a használatára, nem bunkó módon, de a többség nem is így teszi...
ha nem találta a keresővel (korábban volt itt róla szó, hogy nem az igazi az sem), akkor persze válaszolni illik neki.

BloodyEddie: én még nem vettem észre hogy bugos lenne :U pedig pár 100x biztos keresőztem már :DD ...és általában segített is..

[ Szerkesztve ]


Youri
(veterán)

khm... jobb felső :DDD


Djuree
(félisten)

ja igaz, az apró a bal :B


Archer
(őstag)

Attól függ honnan nézed a monitort :DDD


Youri
(veterán)

vagy a balt :DD

[ Szerkesztve ]


acc200
(tag)

Jó írás, a trollos rész megfogalmazása külön dicséretet érdemel... :DD :C

http://www.youtube.com/watch?v=-ExT4qXW3EY&feature=share :DDD :DDD :DDD


hcl
(nagyúr)
Blog

"Fő jellemzőjük az, hogy kekeckednek, vitákat szítanak, indulatokat keltenek. "

Manapság sok helyen már attól trollnak bélyegzik az embert, hogy megnyomja a "válaszol" gombot. Hát még ha nem teljesen egyezik a véleménye (és mindegy, hogy esetleg kulturáltan fogalmazta meg)...

"Ám, érdekes módon, midőn újfent rámutatott az írásomra a fiúnemű topiktárs, újabb éktelen lelkendezés érkezett."
Az ilyen meg simán hülye...
Mondjuk lehet, hogy abból az embertípusból valók voltak, akik simán nem veszi észre, ami előtte van...
Csomó olyannal találkozom, hogy kérdez valamit, válaszolok, és újra megkérdezi ugyanazt, pedig már le van írva.

[ Szerkesztve ]


kpal
(veterán)

Arra lettem volna kíváncsi milyen szép nevű leányzó van köreinkben de nem kötelező kiírni a teljes nevet :K :R

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Archer:

A nők kezelése nagyon egyszerű, ha alkalom adódik, próbáld ki. Ha panaszkodik, sajnáld. Ha örül, örülj vele. Ha szid valakit, bólogass. Nem kell lekicsinyíteni azt, ami fáj neki, inkább tromfolj rá, és érts vele egyet. Ne mondd, hogy túlreagálja, erre minden nő ugrik, mert ez annyit jelent, hogy lebecsülöd az ő problémáját. Bólogass, sajnáld, ilyen okosakat mondta: "aha, nahát, tényleg, hmm, stb." Ezt mi nagy csillogó szemekkel való nézéssel, istenítéssel, finom vacsival stb. háláljuk meg, ugyanis ettől az az érzésünk van, hogy figyelnek ránk. Nem bonyolult ez, és mindenki nyer vele. :K

Én is szeretem az autókat és a mindenféle műszaki dolgokat. :D

Shufny:

Hidd el, hogy vannak annyira kezdők is, hogy azt sem tudják, hogy van kereső. Azt gondolják, hogy itt csak kérdezni kell, és majd jön a válasz. Akik hisztikéznek és erőszakosak, azokkal nem kell foglalkozni, nem kell nekik írni semmit. Én igyekszem válaszolni a normális stílusban feltett kérdésekre, hiába volt már ugyanaz a kérdés sokszor. Így tanultam a legtöbbet. :K

cinkoxid:

Benne van a telefonkönyvben. :DDD

capulet75:

Pont azért írtam a női fehérneműboltot, mert tudom, hogy egyes férfiak is elboldogulnak ott, mint ahogy én telefon-téren, de nem ez a jellemző. :N

Nofret:

:K :C Már el is tüntettem azt a részt, ahol negatívan írtam egy picit a nőknek nyújtott segítőkészségről, alig volt rá példa, úgyhogy nem számít.

hocico:

Jó neked, én teljesen kütyüfan vagyok. :O Ez egy kislány párduc, nem látod a szemén? :DDD

hcl:

Én kifejezetten az olyan trollokra gondoltam, akiknek az indulatkeltés és társai a lételemük, kifejezetten emiatt vannak itt. Az eltérő vélemény teljesen normális, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

kpal:

Ki tudod deríteni, ha nagyon érdekel, de nem értem, hogy miért számít.


Gengi
(senior tag)
Blog

A fórum élet az kemény nem vitás ,de aki azt hiszi ,hogy sokszor gázos nézze meg egy engadget fórumát... Nha az gázos....

A trollos dolog nagyon találó én MA-n látok rengeteg ilyet és már sokszor nem is olvasom a fórumokat ott.. Másodpercek alatt felidegesítem magam :).


aggleány
(addikt)
Blog

Egy idézet Neked:

"Idegeskedni annyi, mint mások hülyesége miatt önmagunkon bosszút állni." :DD


infectedmann
(őstag)
Blog

Én legutóbb négy topik több tízezer hozzászólása között találtam meg a válaszokat a kérdéseimre a kereső használatával. Csak egy esetben tettem fel kérdést, de aztán arra is végül megtaláltam a megfelelő választ a kereső segítségével.

Amúgy a cikkben nagyon sok jó gondolat van. Tetszett. :R

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Már nem emlékszem, hogy mit kerestem nemrég. A kereső kidobott hatszázvalahány találatot. :O Próbáltam szűkíteni, úgy nem lett egy találat sem. Próbálkoztam még egy darabig, de nem jött ki semmi. Megkérdeztem a fórumon, és kaptam választ :K

Köszönöm, igyekeztem odafigyelni az írásnál :R


Nofret
(csendes tag)

Egyébként ezek a fórum trollok igazából egy olyan faj szerintem, akiket bár nagyon nehéz figyelmen kívül hagyni hiszen mindig elérik, hogy feltűnjenek és bele is trollakodnak az ember képébe, de valójában szánni való a legtöbb, ahogyan a szabadideje egy részét mások módszeres szekírozásával tölti...

Ó és még valami, nem lep meg, hogy a nemedről és az intelligenciád közötti kapcsolatról több levelet is kaptál. :D Ez már csak ilyen, ha nő vagy és értelmesebb az átlagnál. Gondolom inkább bóknak veszed. :K

Amit pedig a fehérnemű boltokról írtál, én ismerek olyan férfit, aki itt is aktív és az említett helyen is otthonosan mozog, és milyen jól teszi. Az eszével elcsábítja a nőt, a fehérnemű boltban szerzett kellékek pedig kellemes estét szereznek mindkettőjüknek :D Ütős kombináció ...

[ Szerkesztve ]


aggleány
(addikt)
Blog

Trollakodás-ügyben egyetértünk. :K

Szerintem ez nem a nőneműség és az intelligencia közötti összefüggésről szól, inkább arról, hogy nőneműként is érdekelnek tipikus fiúdolgok, mint pl. a mobilok. :K Egyébként természetesen bóknak vettem. :D Ismerek egy pár igen értelmes hölgyet, akiknek telefon-téren az számít, hogy rózsaszín legyen. Tudom, ezt nehéz így megérteni, de ettől eltekintve tényleg okos csajok. :F

Én is hallottam már olyan férfiemberről, akinek mesélte valaki, hogy a másodunokatestvérének volt egy ismerőse, aki azt hallotta valahol, hogy volt egyszer egy férfi... Viccet félretéve, szerintem is jó, hogy vannak ilyen zseniális pasasok. ;)


Cyberpunk
(félisten)
Blog

Szerintem ezt a nem köszöni meg dolgot egy kicsit túldramatizáltad. Velem is megesik, de mégsem húzom fel magam miatta. :U


domperke
(HARDVERAPRÓD)

Az utolsó bekezdés +1 :R

üzenetek