[Re:] [greenity:] Tépett malac - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


total90
(veterán)
Blog

Kettőtökre 800 gramm hús :Y

Miért fokhagyma granulátum? Friss fokhagyma nem lett volna jobb, egészségesebb?
A végén minek még a barbecue szósz? Elrontani a jó húsit és a vörösboros szószt :((


greenity
(aktív tag)
Blog

Igen kettőnknek, két kajára. És jobb lett volna, ha bírta volna a kezem, hogy összetörjem.

A barbecue szósz pedig recept alapján van, nélküle is finom, vele mégjobban


Picco
(addikt)
Blog

BBQ szosz tenyleg jo a pulled pork-hoz, en szendvicset szeretek belole kesziteni egy szelet ropogos baconnel a malactuladagolas biztos elerese erdekeben. :)


greenity
(aktív tag)
Blog

A szombatról maradtból vasárnap hamburgert csináltunk.... nem volt kedvem krumplit sütni :D

szerk: 800 g egy hétköznapi kajálásra vetítve 3-4 nap, most viszont volt idő, és hozzá mindenféle, ezért így fogyott el, no meg össze is sült kicsit :D

[ Szerkesztve ]


Chaser
(titán)

fokhagyma nyomó vagy reszelő vagy mixer?


greenity
(aktív tag)
Blog

Max a mixer lenne megoldás, de így volt akkor gyorsabb, egyszerűbb, bár nem hiszem, hogy meg kéne védeni magam :)


Chaser
(titán)

kérdés volt
ha ennyit támadásnak veszel legközelebb jobban tépd azt a malacot : )


greenity
(aktív tag)
Blog

Őszintén? Nem akartam támadásnak venni :)

Kicsit rám jár a rúd, aztán így jártam :) a mixer, aprító jó ötlet, legközelebb az lesz, ha eljut az agyamig


Chaser
(titán)

jó...mert nem is támadás volt:)
van valami fokhagymakrém, az is elég jó, granulátumot én személy szerint nem szeretem használni


greenity
(aktív tag)
Blog

Én pl öntetekbe is szeretem rakni, a salátához amit csináltam abban is volt. Van rendes fokhagyma is otthon, hogy ha van erőm, kedvem, vagy a párom épp nem 18 órázik akkor szoktam azt is használni


Samus
(addikt)
Blog

Nagyon jól néz ki, el is rakom későbbi elkészítésre a cikket a cikket :R


greenity
(aktív tag)
Blog

Estére készült egy újabb adag :) jönnek a barátok is :)

üzenetek