Kettőtökre 800 gramm hús
Miért fokhagyma granulátum? Friss fokhagyma nem lett volna jobb, egészségesebb?
A végén minek még a barbecue szósz? Elrontani a jó húsit és a vörösboros szószt
Kettőtökre 800 gramm hús
Miért fokhagyma granulátum? Friss fokhagyma nem lett volna jobb, egészségesebb?
A végén minek még a barbecue szósz? Elrontani a jó húsit és a vörösboros szószt
Igen kettőnknek, két kajára. És jobb lett volna, ha bírta volna a kezem, hogy összetörjem.
A barbecue szósz pedig recept alapján van, nélküle is finom, vele mégjobban
BBQ szosz tenyleg jo a pulled pork-hoz, en szendvicset szeretek belole kesziteni egy szelet ropogos baconnel a malactuladagolas biztos elerese erdekeben.
A szombatról maradtból vasárnap hamburgert csináltunk.... nem volt kedvem krumplit sütni
szerk: 800 g egy hétköznapi kajálásra vetítve 3-4 nap, most viszont volt idő, és hozzá mindenféle, ezért így fogyott el, no meg össze is sült kicsit
[ Szerkesztve ]
Max a mixer lenne megoldás, de így volt akkor gyorsabb, egyszerűbb, bár nem hiszem, hogy meg kéne védeni magam
kérdés volt
ha ennyit támadásnak veszel legközelebb jobban tépd azt a malacot : )
Őszintén? Nem akartam támadásnak venni
Kicsit rám jár a rúd, aztán így jártam a mixer, aprító jó ötlet, legközelebb az lesz, ha eljut az agyamig
jó...mert nem is támadás volt
van valami fokhagymakrém, az is elég jó, granulátumot én személy szerint nem szeretem használni
Én pl öntetekbe is szeretem rakni, a salátához amit csináltam abban is volt. Van rendes fokhagyma is otthon, hogy ha van erőm, kedvem, vagy a párom épp nem 18 órázik akkor szoktam azt is használni
Nagyon jól néz ki, el is rakom későbbi elkészítésre a cikket a cikket