üzenetek

hozzászólások


Cifu
(nagyúr)
Blog

A tesztet köszönjük szépen, érdekes volt! :)

@hahakocka: Az elmúlt években az összes új AMD GPU esetében ez a csodavárás ment, hogy majd az új kártya mennyivel gyorsabb lesz és mennyivel olcsóbb, mint az nVidia konkurensei. Ez ment a Fury, RX480 (470, 460), amit ugye RX580 (570, 560) néven árulnak ma is, Vega 56 és 64, majd Radeon VII esetében is. Sehol sem történtek csodák. Az AMD kártyák ár/teljesítmény szinten kb. az nVidia mellé álltak be, maximum némileg alá lőttek, amire válaszul az nVidia a versenyhiány miatt pofátlanul drágán kínált kártyák árait hozzáigazították az AMD új kártyáihoz. Ők tudtak így reagálni, az AMD nem tudja árversenybe kényszeríteni viszont az nVidiát.

Szóval először is felesleges a csodavárás és a hype. Először tegyen végre le valamit az asztalra az AMD, mert a GPU-k terén azért lett kvázi egyeduralkodó az nVidia mostanra, mivel egyszerűen az AMD hosszú-hosszú évek óta képtelen utolérni a zöldeket.

Szerk.: no igen, azt is tegyük hozzá, hogy például fogyasztás terén az AMD folyamatosan el van maradva. ZeroCool meg PowerPlay meg minden egyébb marketing rizsa ellenére...

[ Szerkesztve ]

üzenetek