üzenetek

hozzászólások


FireKeeper
(nagyúr)
Blog

köszi javítottam.

alratar: kikereshetem, bár a legtöbb küldi neve az angol alapján is elég könnyen kitalálható.

dannyl: nekem megadta. ha a kritikus karakterektől/küldikben elnyered a kártyákat, a többit már nem lehet elrontani.

[ Szerkesztve ]


Döglött Róka
(addikt)
Blog

"játék-ception" - Eddig sikerült eljutni, fájdalmasan erőltetettek a ception összetételek... :(((


gianni85
(veterán)

Elején csak lestem, de egyébként nagyon gyorsan elsajátítható volt a játék. A sztori felétől már ki se kaptam senkitől, addig is csak a paklim hiányosságai miatt.


Šolaire
(veterán)

Köszönöm jó cikk :) mondjuk én imádtam a kockapókert is.


FireKeeper
(nagyúr)
Blog

az se volt rossz de ahhoz kb 0 skill kellett, tiszta szerencsejáték volt. nyilván valamennyire ez is az, de jóval több múlik a játékos képességein.


dannyl
(addikt)

Kockapoker az 1ben volt jó. 2ben szerintem ganyé lett nagyon.


Šolaire
(veterán)

Így van a Gwent-ben azért többet kell gondolkodni, a kockapókert nagyon hamar ki lehetett tapasztalni ettől függetlenül azt is szerettem :)
dannyl:ebben egyetértünk az első részben sokkal jobb volt a kockapóker bár a gép ott is csalt párszor :D

[ Szerkesztve ]


tatala77
(tag)

Jónak tűnik ez a game in game, utoljára a Zac McCrackenben játszottam Day of the tentacle-t:)
Na, ki az öreg:)
Játszanék már a W3-mal, de még előtte végig kellene tolni az 1-t, és a 2-t:)

Kártyajátékokról, amiket gyűjtöttem is:
- HKK
- MAGUS
- MtG
- X-Files
- Cherubion
- SW

Asszem:)


Šolaire
(veterán)

Én most a kettőnek a közepén járok. Majd csak utána kezdem a harmadikat. Érdemes egybe letolni mert rengeteg utalás van a 2. részben ami az elsőben történtekre utal ami akkor érthető ha emlékszel a sztorira. Régebben játszottam az első két résszel de a 3. kedvéért újra elővettem őket :)

[ Szerkesztve ]


tatala77
(tag)

Nekem a többrészes RPG-kben etalon a Baldur's Gate 1 + 2 + Throne of Bhaal + Icewind Dale, de világok közül is a Forgotten Realms a best (Drizzt Do' Urden, junó:))
Úgyhogy újra bele kellene tanulnom egy új világba, mondjuk ez nem zavar, az időhiány annál inkább ( 2 kis gyerkőc mellett :DD )


Šolaire
(veterán)

Ezek tényleg etalon Játékok. A witcher is iszonyatosan jól ki van dolgozva köszönhetően a regényeknek a leírások könyvek olvasásával legalább annyi időt el lehet tölteni mint magával a játékkal régen kötött le így egy univerzum. Az időről meg ne is beszélj nekem is alig van de azert szakitok rá :D


babkukta
(senior tag)

Húú, nem gondoltam h egy ilyen összefoglaló egyszer lesz itt. Épp 2 napja akasztottam ki a W3at, nagyon frankó kis játék :K Sajnos nem vmi happy lett a vége, így utólag már tudom h mit kellett volna másként csinálni :) Persze arra most éppen nincs türelmem, h végigtoljam megint csak ezért, de tényleg nagyon lekötött.
Egyedül egy vmi maradt ki a játékaim során.. és az a Gwent :DD 1x játszottam, fogalmam se volt hogyan kell, aztán hanyagoltam is, a végén pedig már nem volt türelmem megtanulni, főleg úgy, hogy több Gwentes küldi nem is sikerült, mert meghalt ez meg az.
1x lehet h végigtolom megint, aztán tényleg hasznos lesz ez a cikk számomra :C Meg persze így utólag tudom azt is, hogy mit kell majd másként csinálni

üzenetek