Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Vesa
(addikt)

"A hackli ilyen 2in1 győzelem, saját magam raktam össze igényeim szerint a vasat, megvan a szeretett szoftveres környezetem, egy reboot után pedig ott egy combos gémer PC ha épp nem PS-el nyomom az ipart."

És ennyi! Az a lényeg ugyanis, hogy a felhasználónak megfeleljen a hardveres/szoftveres környezet amiben produktív tud maradni.

Nekem is hiába dumál bárki arról, hogy W7-ről váltanom kéne 10-re, addig nem fogok amíg a 10-el grafikai alkalmazások alatt olyan gondok vannak, amilyenekből eddig már többet átéltünk. A 7 jelenleg beton stabi a Dual Xeonos WS-eken, és évek óta nincs abból infarktus közeli állapotom, hogy ha reggel bekapcsolom a gépet, akkor az _OS miatt_, nem lesznek-e stabilitási vagy egyéb problémáim.

Ha Te az OSX-et szoktad meg az évek alatt, akkor teljesen érthető, hogy ehhez ragaszkodsz, különösen, ha az alternatívák nem képesek kiváltani a megszokott funkciókat. (Amit egyébként megértek, mert az Inteles korszakig mi is MAC-en dolgoztunk napi szinten)

A legalitás valóban más laprta tartozik, ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy céges környezetben mennyiben jelenthet ez problémát.

[ Szerkesztve ]

üzenetek