üzenetek

hozzászólások


arelim
(tag)

nekem a képek alapján nem jön át, hogy most akkor melyik az eleje, a hátulja, az alja. csak a teteje van meg, ahol van a zsemlyeszárító rajta.


pzoleex
(újonc)
Blog

Ahol a kólás üveg van a kék usb csatival az az eleje (illetve ugyanez látszódik ott is ahol a mérlegre van rátéve).
Ahol látszik az alaplap, az az oldala (van hozzá egy fedél, de én nem azt tettem rá mert így jobban tetszik)


UnA
(Korrektor)
Blog

Egy dolgot nem értettem csak a listában, az a Windows. Nálam két ugyanolyan laptop közül a windowsos dupla hörgést és lassulást produkál, nem is használom szívesen, csak ugye a céges policy...


Gargouille
(senior tag)

Két éve én is pontosan ugyanebben a cipőben jártam, végül egy Zotac ZBOX CI620-at vettem, ebben ugyan i3 CPU van, de van i7 változata is. Teljesen passzív a gép, Windows 10 fut rajta, nekem sem megy 80 fok fölé terhelés alatt sem, normál használatnál 45 fok körül van a CPU. Többet én sem fogok aktív hűtésű gépet venni itthonra, az biztos. :)


asdf_
(veterán)

Vótmá?


arelim
(tag)

azt hittem én buta, hogy termodinamikailag vállalhatóbb, ha alulra teszi a alutömb gyártója a mobót. ezek szerint nem. :/


D1Rect
(félisten)
Blog

Az mITX gépemben van 2db 400-on forgó noctua venti.
Éjjel, teljes csendben sem tudom megmondani a hang alapján, hogy be van-e kapcsolva.
Mindez egy i5-10600 + félpasszív vga + félpasszív táppal.
Idle nincsen hangja, de bármikor elindíthatnék egy játékot.


hcl
(félisten)
Blog

A kis méret, hangtalanság, és a kraft általában egymást kizáró fogalmak (pláne a tartóssággal, mert ha a meleg nincs elvezetve, akkor előbb-utóbb valami megfő)... csend meg addig van, amíg nincs gyereketek :D
Különben nemtom, a home server ventije néha felpörög 2000 köré, aztán ha visszahűlt 41 fokra, akkor megáll. Nem hallani. (Az egy Lenovo T410, levett teljesítménnyel.)
Túl jó a hallásotok :D

Különben szép munka, és tetszik a cucc, csak nekem nem annyira fejlesztőgépnek valónak tűnik, hanem hangtalan homeszerver/htpc/NAS alapnak :) Gari meg... valószínű a gariidőt a saját házában is kihúzta volna.

[ Szerkesztve ]


Dave™
(nagyúr)
Blog

Nekem 4500U van, de sose zavart a hangja, ami csak komolyabb terhelés alatt van, egyébként teljesen csendes. Igaz van két kislányom, akik mellett a 100%-on pörgő ventilátor is csak halk duruzsolás :D


pzoleex
(újonc)
Blog

Itt el van vezetve a meleg, pont a gyári dobozában hevül fel 100 fokra a CPU (itt meg max 85 fok).

Egyébként sok mindenre alkalmas, bár ha mediaszerverben gondolkozik valaki, akkor vszínűleg jobb a kisebb teljesítményűt venni (4300u) és a gyári dobozában hagyni.

A többi pedig nem is hallás, hanem idegrendszer kérdése. Én például csak csendben tudok elaludni. Anyósomék csak és kizárólag bekapcsolt tévé mellet, őket az sem zavarná ha egy porszívó megy amíg nem harsogja túl a tévét.


hcl
(félisten)
Blog

Gratulálok a gyári ház tervezőjének :D

Amúgy teljes csend, a franc tudja, itt városban hangosabbak az autók, mint a T430 itt előttem, és éjjel is van mászkálás. A természetben meg olyan koncert van nyaranta pl., hogy megmaradni nem lehet :D


UnA
(Korrektor)
Blog

Azért én semmiképpen nem tenném egy polcra az ipari és a természetes zajokat, még akkor sem, ha a decibel azonos értéket mutat. Nekem a nyári tücsök / szöcske / kabóca koncert vagy a tenger hullámzása egyáltalán nem tartozik a rossz hangok közé :)


hcl
(félisten)
Blog

Höhö.
Kimentem a Velencei-tó mellé fotózni pár éve. Az egy dolog, hogy a túlpartról hallatszott a koncert, de hogy a tücskök, madarak, halak és békák koncertje hangosabb volt :D :D :D :DOK, hajnalban télen csönd van. :D


quasimidi
(aktív tag)

Sziasztok!

Driver oldalról mennyire kiforrott ez a PN50-es (PN50-BBR747MD-CSM) alaplap?
Nagyon köszönöm!

Q.


Apollyon
(Korrektor)

Jól néz ki.) Az a két csík 1-1 objektum ami elégett a légkörben?


hcl
(félisten)
Blog

Köszi :) Azok repülők, de néha műhold is belekarcol. (Starlink is.)


Goose-T
(veterán)
Blog

Nagyon jó ár volt az a 148 ezer az ASUS PN50-ért. Nekem 4750G procim van, az önmagában 130 ezerbe került az alatt is kis idő alatt, amíg lehetett kapni. :D Még akkor is, ha csak barebone, mert az alaplap még +50 rongy volt.


UnA
(Korrektor)
Blog

Jó kép, nekem is tetszik. De hol vannak a békák? :)


hcl
(félisten)
Blog

Szerintem mindenhol volt, olyan hangzavar volt mint egy kisebb alterkoncerten :D Mellé mindenféle egyéb állathangok (madarak, halak locsogtak a vízben tücskök).
Meg egy mocsári teknős kimászott, körbejárta a táskámat, aztán lenézően ott hagyta :D

[ Szerkesztve ]


Balu972
(aktív tag)

pöpec lett, a hátulja meg kit érdekel :C

üzenetek