üzenetek

hozzászólások


pzoleex
(újonc)
Blog

"elég, ha jó halk"

Nem jó halk, jó hangos a gyári házban (és még meg is főzi a CPU-t). Szerintem olvasd el még egyszer a cikket, átsiklottál pár részleten.

Más: légyszi ne írjátok be, hogy titeket mennyire (nem) zavar a hang. Ez a cikk azoknak készült, - akik hozzám hasonlóan - teljesen hangtalan gépet akarnak, akár teljes terhelés alatt is.
Ehhez képest az, hogy titeket mennyire nem zavar, meg hogy a Hungária körúton laktok és a porszívó hangát sem halljátok, irreleváns, mondhatni nem ti vagytok a célcsoportja a cikknek. Ha valakit nem zavar a hang, akkor ezer meg egy alternatíva van, de nem is nekik készült ez a cikk.
Ezen felül, ahogy írtam én programozok a gépen, ami ilyenkor a kód folyamatos újra meg újra forgatásával jár -> 100%-on pörög mind a 8 mag. Tehát ez nem az a use-case, mint amikor valaki egész nap csak a logout-ot lapozgatja és persze hogy olyankor bármelyik gép hangtalan.

"Youtube videó 1080p-ben"
"Használható otthoni netes / filmes / emulátoros gépnek"

Ezen most elmosolyodtam, szerintem erre bármelyik új laptop (de használt is az elmúlt 5 évből) alkalmas.
Ez a gép pedig határozottan (mondjuk emulátor kapcsán nincs tapasztalatom, de meglepne ha egy 30 évvel ezelőtti gép emulálása problémát okozna).
Mindenesetre a kérdésed nagyjából olyan mintha egy új BMW bemutatásakor megkérdeznéd, hogy túl tudja-e lépni a 90 km/h-t :)

üzenetek