Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Armagedown
(őstag)
Blog

Köszi a tesztet.
Most már nem bántam meg, hogy ezen az áron inkább egy újracsomagolt Xiaomi Redmi Note 4et vettem.
Előtte egy Doogee X5Sem volt, a kamerája annak is gyenge, mint ennek a Homtomnak, ami nem is csoda, hiszen a Homtom a Doogee almárkája.
A kamera minőségét nem javították, csak egy kamu másodlagos kamerával vakítanak.
Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de a telefon hangminőség megfelelő beszélgetés közben, az érintő elég pontosan működik?Olyan gondok is előfordultak, hogy a kijelző feloldása után nem reagált a kijelző az érintésre, ilyenkor le kellett zárni és újra feloldani, hogy működjön.


RBJ
(PH! addikt)

Úgy látom a kínai telefonok az nfc t nem nagyon erőltetik.


bloggiold
(tag)
Blog

,,Lehet, hogy nem voltam elég figyelmes, de a telefon hangminőség megfelelő” - ,,A beszélgetési hangminőség megfelelő, a vonal mindkét oldalán jól érthető és hallható.”
,,az érintő elég pontosan működik?” - ,,A megjelenítő érzékenysége kiváló”

RBJ - ,,Szenzorokból bőséges az ellátmány, az NFC, mivel Kínában ez Nem Fontos Cucc, azonban kimaradt.” ;]

A válaszok benne vannak a tesztben.
Az egyik S99 hosszabb távon marad a családban, egy alaplap hibás Redmi Note 3SE telefont vált (élt kettő évet)
A másik S99-et kolléga kapja egy Galaxy A5 2017-et vált (élt kettő évet, dupla annyiért vásárolva, mint a HomTom)


macilaci78
(Korrektor)

A másik S99-et kolléga kapja egy Galaxy A5 2017-et vált (élt kettő évet, dupla annyiért vásárolva, mint a HomTom) - erre egy, de inkább két év múlva térjünk vissza.


gabor9991
(senior tag)

Chipset-es poén nekem vicces volt :D


llll
(senior tag)

Homtom ht16-om volt. De a "google play szolgáltatások váratlanul leállt" című hosszútávú szopássorozat óta rá se nézek erre a márkára. (Pedig amúgy rendben lett volna az is.)


Hatvan9
(senior tag)

Én azt is furcsálom hogy időutazást nem említi a cikk, mert az említett Samsung megjelenése legkorábban tavaly év eleje volt


bloggiold
(tag)
Blog

Jogos, 2017 január. A telefon meg 2017 nyarán vették, mint utólagosan rákérdeztem, ergo nem két évet élt.
,,Play szolgáltatás váratlanúl leállt - volt nálam régebbi Samsung és két hónappal ezelőtt egy Motorola is ezzel a hibával.

[ Szerkesztve ]


pengwin
(PH! addikt)
Blog

130$ nagyon sok egy ilyen bazári kinézetű, külföldi garanciás telefonért, főleg, hogy ennyiért van most a Meizu m6 note az eustocknál, rendes, hazai garanciával.
A 6200mAh-es akkumulátor is leginkább mókus vakítás, mert az üzemidő egyáltalán nem lett tőle kiemelkedő. Vagy nincs benne ekkora akksi a valóságban, vagy nagyon rosszul bánik vele a rendszer-hardver.


Ciccuka
(PH! addikt)
Blog

Hatvan9
(senior tag)

Cikk maga jó anyag, szerintem a mondatok szerkezete kicsit eltérő, ezért szakaszosan tudtam értelmezni.Ha első anyag, kezdésnek nagyon jó.


ates
(tag)

Köszi a tesztet. Napirenden van nálunk egy 5000+ aksis teleefon vètele a gyereknek, mert jó lenne,ha egy napot kibírna töltès nèlkül :) Ezt a telefont is nézegettem. A keret max 40 lenne, De ha 10000+ lenne az aksi az még jobb lene. :D


logitech1
(kvázi-tag)

Másodlagos kamera nem müködik :DD mono hangszórót már el felejthetnék. :)


pengwin
(PH! addikt)
Blog

Szerintem teljesen felesleges, mert 4-5 Ah fölött már vagy kamu az akksi kapacitás, vagy a T. gyártó nem képes normális rendszert-hardvert tenni a készülékre.
A teszt tárgya is gyorsabban merül, mint ekkora akksival illene.

Egy power bank + normális okostelefon (Meizu, Xiaomi, stb.) talán jobb megoldás.

Én egy 20Ah-s YooBao Power bankot használok már több, mint 2 éve, így simán elérhető az egy hetes konnektor-független használat. Így se Lumia 830-cal, se Lenovo A6000-rel, se Xiaomi Mi A1-gyel nem kellett aggódnom amiatt, hogy telefon nélkül maradok.

[ Szerkesztve ]


ates
(tag)

Xiaomi van + YooBao 10000-es powerbank, DE sajnos a max. fényerőről nem tudom leszoktatni. Ez a kombó nem birt ki egy napot a nyariszünetben. :DD De igazad lehet, hogy a powerbank kapacitást emeljem inkább 20000-re :R (a powerbank kapacitásnak jobban hihetünk ? :DDD )


pengwin
(PH! addikt)
Blog

Most csak indulj ki a YooBao méretéből, súlyából... egy 5-6Ah-s akksival szerelt telefonnak ennek a súlynak és méretnek kb. a felét kéne csak akksiban tartalmaznia, lényegesen kisebb és kevesebb cellával.

A YooBaoban és a powerbankok többségében ellenben szabvány méretű és formájú (kb. ceruza elem) cellák vannak, mint pl. a hagyományos notebook akkumulátorokban, és ilyen méretben igenis léteznek nagyobb kapacitású cellák, amikkel hozható az általad igényelt kapacitás. Lásd pl. 97Wh-s notebook akksik cellái... szóval szerintem a masszív kapacitású powerbank igenis hihetőbb.

Mondjuk a kapacitás csak egy dolog, én tényleg csak olyan külső akkumulátort vennék, amiben bizonyítottan valamilyen normálisabb minőségű cellát használt fel a gyártó. A legjobb, ha valaki már szétszedte, és leellenőrízte az adott modellt, és ezt tudod vásárlás előtt ellenőrizni.

De nem offolok tovább itt.

[ Szerkesztve ]


e-newsee
(őstag)
Blog

Vajon van is valami köze a World of Tanks-hoz, vagy csak letöltöttek egy képet a promó kevéért, és fogalmuk sincs, hogy az a logo miért van a tank mögött? :D


bloggiold
(tag)
Blog

Inkább az utóbbi.


repoz
(tag)
Blog

Jó ez.

üzenetek