üzenetek

hozzászólások


B@ldrick
(aktív tag)

Ápr. 15-i poszt lenne, a taichi féle? Hozzászólásnál írják hogy már nem megy. Van még a kínai acc-os amit nem tudok hogy nekünk is jó e, illetve [ezt] + [link] találtam még.


B@ldrick
(aktív tag)

Sikerült az magisk+riru, edxposed+watchfaceenabler, multiplefaces kombóval. Már csak ezt a számlapot kéne megtalálni.


Black_Raven
(veterán)

Oké, ha sikerült, de nem értem milyen taichi félét írtál, amit linkeltem az a kínai acc+béta app, a világ legegyszerűbb módszere és 5 perc alatt kész.(lett volna).


Black_Raven
(veterán)

Nem volt nehéz megtalálni.[link]


B@ldrick
(aktív tag)

Fb csoportot linkelted. Bétával az a baj, hogy nem frissíthető.
Köszi.


Black_Raven
(veterán)

Azzal kezdi, hogy frissiteni akar, csak nem szabad engedni neki, mert utána nem rak fel semmit.:(
Jó lett az óralap amit linkeltem?

[ Szerkesztve ]


gacsoi
(senior tag)

Köszi !!


gacsoi
(senior tag)

Na ezen jót röhögtem ! :)
" A folyamatos véroxigénszint-mérés (a vörösvértestek hány százaléka szállít oxigént) és a női ciklus nyomon követése mindkét kivitelre elérhető lesz, csak a cikluselemzés kicsit később, május közepétől érkezik a 46 milliméteres, inkább urak által preferált méretű eszközre. "


szabosasito
(aktív tag)

Szia, segítséget kérek. Próbálom létrehozni a kínai accountot, de a telefonszám megadását nem tudom kikerülni. Ha be akarom írni a sajátomat ugye + 36 Magyarország mindig visszadob a kínai előtaghoz. Van valami megoldás?
Előre is köszönöm. :R :R :R


Black_Raven
(veterán)

Szia! Itt [link] regelj a saját számoddal, ez elfogadja. Bétából a 10.0.1.021-et tölltsd le, de előtte töröld a rendeset, csináld amit az FB leírás mond.(root stb, nem kell)


szabosasito
(aktív tag)

Szia, köszönöm szépen.


Black_Raven
(veterán)

Ha tudok, segitek bármikor. Sok sikert. :K


szabosasito
(aktív tag)

Szia, ha létrehozom a kínai accountot visza állíthatom a telefon nyelvét magyarra? :R


Black_Raven
(veterán)

Ha meg van az acc+béta app, bejelentkezel az appba, és felrakod a letöltött óralapot, egymás után, többet is felrakhatsz, de csak egy marad, az előzőt törli. Tehát ha fennt a custom óralap, a béta appot törlöd, vissza az eredeti Egészség app, ha megnyitod a kínai accountoddal akkor kapsz Free óralapot kínai régiósat, abból mazsolázhatsz még, ha van kedved..Utána kiléphetsz a kínai accból, csak írd fel a jelszót és a felhasználó nevet. Aztán bejelentkezel a magyar acc-al, mehet vissza a magyar nyelv, és már magyarra vált a rendes app is. A Beta Health appot ne hagyd fennt semmiképpen, az csak custom watch face felrakásra van.:)


szabosasito
(aktív tag)

Nagyon szépen köszönöm. Így már tiszta. Nagyon segítőkész és kedves vagy. :C :C


Black_Raven
(veterán)

Szivesen. :K


szabosasito
(aktív tag)

Szia, kínai account rendben beta app rendben belépés után párosítanám, de nincs a Honor Magic Watch 2 a párosítható órák között. Mit csináltam rosszul?
Kérlek segíts. Köszönöm.


Black_Raven
(veterán)

Szia! Amikor megnyitottad, feldobott egy app frissitést, ugye nem frissitetted? mert a bal oldali, Later gombra kell nyomni. Viszont amikor az órát akarod hozzáadni, a Smartwatch után, ha nincs a listában, magától frissiti a listát, amiben szerepel az óra.


hematoma1
(aktív tag)

Samsung telefont frissitettem 10-es androidra, máris nem müködik normálisan az óra és a teló.9-es droiddal tökéletesen működött.


gyuri2008
(veterán)

Sajnos nem is fog egyenlőre.

üzenetek