Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


hunluki
(senior tag)

+1 a mondandódra. Aki ilyen gépet vesz a munkaerőnek az inkább ne vállalkozzon mert simán lehet hogy pár hónap múlva már a dolgozó bére lesz kockán. Akkor már szerezzen be asztali gépet töredék áron, elsőre akár használtan is ha ennyire kritikus az ár, később pedig lehet cserélni.

Ha meg mindenképpen musthave a laptop és tényleg csak mancikának kell három levél elküldésére meg egy kis office-ra... hát... én biztonsan nem lennék ennél a cégnél mancika.

A swiftet pedig kéretik nem bántani, nekem van olyan ismerősöm akinek van X6-os bömöse, asszonynak valami fullos audija, meg egy ócska bevásárlós swift amit megvettek 5 éve ~150k hufért és azóta csak tankolják, többet nem szánnak rá. Arra tök jó hogy nagy áruházakba nekivágják a bevásárlókocsit vagy meghúzzák bármi más módon, ha meg nem megy át a vizsgán kb leadják a méhbe aztán vesznek egy hasonlót. De a kis szívós dög azóta is hibátlanul megy, pedig a lehető legkevesebb törődést kapja, jóformán mindig hidegen jár, nóném benzint kap, kvázi tényleg a létminimumon van tartva.

[ Szerkesztve ]

üzenetek