Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


pekfiu
(aktív tag)

Heló!

Tudom nem nekem tetted fel a kérdést, de gondoltam hozzá teszem, amit tudok.
Acél szíjnál a 316l jelölést keresd! Magyarul szokták orvosi acélnak is hívni, mert jó korrózióálló és hipoallergén. A nem két pálcás órák általában ebből készülnek (kivéve a Rolexet, ők 904l-t használnak).

Büdösödés szempontjából a bőr a legrosszabb, de gyártanak olyat, aminek a belső, bőrrel érintkező fele szilikon (ami szintén hipoallergén). Nylon szíjaknak az előnye, hogy könnyű tisztán tartani, csak bedobod a ruhákkal a mosógépbe és kész, ha úgy is van ilyened, kipróbálhatod :)

[ Szerkesztve ]


Kutykurutty7
(aktív tag)

Szia! :R Köszönöm, hogy leírtad!

Rajtam van közel napi 24 órát az óra (éjszaka az alváskövetés miatt), ezért próbálok olyan szíjat keresni, ami a legalkalmasabb erre a használatra. A bőr tűnik nekem a legkényelmesebbnek néhány hetes használat után, de zsolt501 is írta és Te is írod, hogy a bőrnek is vannak komoly hátrányai. Valószínűleg így egy minőségi fém szíj lesz a befutó. :)

[ Szerkesztve ]


Silenzio
(addikt)
Blog

- Amikor eladtam, nálam csak ferde számokkal jelezte ki az időt, rendkívül gagyi volt, és a stílust nem tudtam állítani, tehát azt, amit te lefotóztál, nem láttam sose. Talán óralap függő?

- Nem a megjelenített információkkal van bajom, hanem azzal, hogy a kijelző mindig világít, ami nem "órás", hanem "kütyüs".

- Félreértettél, vagy nem tudom. Android Wearnél vannak olyan óralapok, amiknél szinte ugyanaz jelenik meg a kijelzőn, mint bekapcsolt állapotban, legfeljebb nem animált stb.

[ Szerkesztve ]


Kutykurutty7
(aktív tag)

Igen, volt egy legelső verziója az AOD-nek, ami elég bután nézett ki. Aztán a következő frimware frissítésénél ezt egy kicsit kultúráltabb megjelenítésűre javították, ahol már választani lehetett az analóg-szerű és a digitális megjelenítési módok között. Valószínűleg te még csak az első verziót láttad.


Rover623
(nagyúr)
Blog

Wear OS esetén, de gondolom más platformokon is (ahol létezik AOD), az óralaptól (pontosabban a készítőjétől) függ, hogy mi jelenik meg normál/aktív módban és mi látszik AOD módban. Különleges esetben konfigurálható. Tehát nem az oprendszer határozza meg!


Silenzio
(addikt)
Blog

Az eladás előtti nap frissült, akkor már nem volt bekapcsolva AOD, így lehetséges. :)


bajnokpityu
(nagyúr)
Blog

van olyan analóg számlapja, ahol nem másodpercenként ugrál a mutató? hanem pl fokozatmentesen, vagy remegve?


bajnokpityu
(nagyúr)
Blog

a szilikon nem teljesen hypoallergén. nekem pl egyszer csak besokallt tőle, és elkezdett hámlani az óra alatt, azóta bőrt, fémet hordok, pedig jól elvoltam a szilikonnal.


pekfiu
(aktív tag)

Az inkább tűnik, valami gombának/fertőzésnek, pláne, hogy nem rögtön volt vele bajod. Az órák szíjait is tisztítani kell, mert elég kedvező a környezet egy bacitelepnek :)


rottenbull
(senior tag)

Nem hinnem. Nekem ugyanez volt a bajom. Amint femre valtottam, egy par nap alatt eltunt.


INGJOKE
(addikt)

Sokat gondolkoztam, hogy melyik óra legyen ez vagy a stratos 3. A GTR jobban néz ki az biztos, de túl sok a hiba benne. Így a 11.11-es akcióba a startos 3 lesz. Kösz a tesztet és a hozzászólásokat. :))


M0RGI
(őstag)

Mi az a túl sok hiba? Egyedül a gps pontatlan.


INGJOKE
(addikt)

Nyilván a saját értékrendem szerint. Nem szeretem az amoled kijelzőt. A gps kabarê minőségű. Azzal még megbarátkoznék hogy amoled és nem látni folyamatosan mi van, de a GPS nem lesz elég jó, ha félmaratont futok. :)


M0RGI
(őstag)

Akkor valóban a stratos a jó választás neked ;)


Cancer
(senior tag)

Azt hiszem most üt meg a guta! :W
Szerintetek, ha elég hangosan reklamalok, kicserélik a GTR-t Stratos 3-ra? :(((
A GPS nekem hetek óta nem működik... Ez a szerencsétlen tiszta időben 9 műholdból nem talál meg egyet sem... :(


Kutykurutty7
(aktív tag)

Kicserélni a GTR-t Stratos 3-ra nem fogják, azért sem, mert a Stratos 3 jóval drágább.

Én biztosan reklamálnék és visszakérném az óra árát! Ezzel, hogy egyáltalán nem működik a GPS, egy alapvető funkciója az órának nem érhető el.


ncc1701
(addikt)

Ez nem így működik. Javítás, csere darab, és legjobb esetedben pénz vissza az opcióid. De ezeket végig kell járnod.


Cancer
(senior tag)

Akkor jobb mielőbb elkezdeni a sort... :(((


ncc1701
(addikt)

Persze. Ha a hiba valós, és nem tudnak vele mit kezdeni, akkor legalább kapsz egy jól működőt. Webshopos vásárlás esetén el az, h 14 napon belül meggondolhatod magad, és pénz visszát kérhetsz.


Cancer
(senior tag)

Személyes volt, nem webshop. Illetve 1 hónapos.
Ma viszont sikerült GPS jelet találnom...majd trackelnem is. :C Piros a track. A kék meg a valós útvonal... :DDD :))

[ Szerkesztve ]

üzenetek