üzenetek

hozzászólások


béke
(aktív tag)

Nos leszedtem az általad elérhető linkek szerint a 2 db zip-et, az egyik az emui 2.0 a másik, p6 emui 3.0 4.4.2 707...zip.
A root-ot sikerült eltávolítanom ezzel a módszerrel: Root eltávolítása a leírás alján lévő módszerrel

Hogyan tovább? Ha jól láttam helyi frissítés, az az memókariról telefon menüjéből, viszont csak 2gb -os memó karim van, reméljük rá férnek a motyók!


béke
(aktív tag)

Sikeresen frissítettem az 1. lépést majd a 2. lépést is. Viszont a 3. lépést és a B132-es szoftvert nem adja be a link!! Nem tudom hogy szükséges e? Illetve a telefon most már magyar de maradtak rajta kínai alkalmazások, ez így most helyes?!! :)


TomWexX
(addikt)

Kellene a 3ik lépés is, de én nem is a b132-t raktam fel, hanem a b511-et, az frissebb rom, viszont most nem tudok linket adni hozzá. :(


béke
(aktív tag)

Sikerült megtalálnom a gyári oldalról: B132
Sajnos ezt már csak este fogom rátenni a telóra,most már nincs időm rá.
Megjegyzés: A 2. lépés után a telefon valami-ért nem akart tölteni töltőre dugva is folyamatosan merült.
Remélhetőleg a B132-es segít rajta....


béke
(aktív tag)

Majd meglesem, nekem mindegy melyik igazából csak ne legyen hibás és stabilan működjön másodlagos telefonként.


Zsocy155
(őstag)

Mik ezek az 1. 2. 3. lépések? Már nem igazán emlékszem. Nem a "3 gombossal" frissíted?


béke
(aktív tag)

Szia, nem helyi frissítéssel az az a frissitési menüböl ,de az utolsót lehet úgy kell majd...


béke
(aktív tag)

Nos az
1.lépés utan volt egy kis változás de még mindig kína..
2.lépés után már magyar menü de az alkalmazások és az inditásnál is és az egyebeknél még mindig a kina volt a fő gonosz, alkalmazások, betűk időjárás stb...
A 3.lépést megcsinaltam a B132-vel Helyi frissitéssel, minden OK, a telcsi átváltozott EU-szabványra, már az inditásnál sem a kina logó jött hanem az android, utána az aktiválási folymatnál már egyenesen örültem mert itthon éreztem magam, most már nyoma sincs kinai alkalmázosoknak, betűknek...

Viszont most már felettéb kiváncsi lennék a mostaninál frissebb Rom-ra, mivel nem érzem a 4.2.2 alatt a telcsi erejét, (4*1.5GHz,2GB Ram) a mostani lenovom ami 4.4.2 fut ő benne csak (4*1.3GHz 1GB ram) van de lekörözi simán, a play alkalmazásokat le frissítettem így egy fokkal jobba helyzet kicsit észhez tért, viszont még mindig lassúnak érzem, nem volt még P6-om ennek ilyennek kell lennie? Ennyit bír ez a prockó? Grafikai háttér sem túl erős az "aero" nem az erőssége meg-meg akadnak a dolgok inditom az időjárás appot, rányomoka chhrome-ra megnézem az üziket majd be zárnám az ősszeset de nem bír ennyi művelettel se egyszerre!!?!

Ami még zavaró jelen pillanatban hogy a legördíthető sávban nem jelenik meg semmilyen funkció, tehát üres illetve a menüben sem találtam erre utaló funkciót. Lehet az ujjabb verzióba már lesz.

Minden esetre eszméletlen hálával tartozom nektek, és ha tudok segítek én is ha valkinek kellene!!!
Köszönöm szépen.

Ui.: Elfogadnák egy müködő,stabil frissebb (B132-nél és EU magyar) Rom linket köszönöm.


TomWexX
(addikt)

Fú, a legördülő menü gombjainak eltűnése is volt téma x éve, de azt már tényleg nagyon elfelejtettem. Próbálj meg rákeresni, hátha megtalálod, mert van rá megoldás! Én leghamarabb sajnos csak hétvégén tudnék linket adni frissebb romhoz, de a gyorsaságán sokat az se fog sokat segíteni, valamiért ez mára ilyen lassú teló lett, pedig mikor megvettem még szárnyalt.
Amúgy nagyon szívesen, ha tudtam segíteni. :B

[ Szerkesztve ]


Zsocy155
(őstag)

Én a helyi frissítésre nem emlékszem, mert sosem csináltam, de úgy emlékszem, hogy a 3 gombos után csináltunk egy Factory reset-et. A P8 Lite-nál tuti és ott többször segített.


béke
(aktív tag)

A legördülő menü nincs ennél a rom-nál, sajnos nincs most pc-m hogy böngésszek de majd keresgélek.

Factory reszetet nem csináltam, de most így el lehet vele lenni. De ha lesz ma időm rá nyomok egyet hátha valami.. :)
Thanks.


CM11forP6
(újonc)

Hali, tudna valaki segíteni CM11-et felrakni P6-ra?

Alapvető problémám, hogy a bootloaderem locoklva van és ha a fastboottal indítom, akkor csak a ascend logóig megy és megáll a betöltési folyamat, valamint a számítógéppel is elveszti a kapcsolatot és onnan nem tudok tovább lépni. Ha 3 gombossal lépek be a bootloaderbe, ugyanúgy nem kapcsolódik a szgéphez.

Felszenvedtem rám a 4.4.2 es gyári B512es romot, de ezzel se tudok továbbmenni, se a CWM-et, se a TWRP-t nem tudom feltenni. A CWM-nél a telepítés után nem a CWMet tölti be, hanem ugyanúgy megáll az ascend logonál, és vége, így a TWRP-t sem tudom feltenni..

Néztem az xda forumot, meg youtube videókat, de egyszerűen a bootloader lockra nem találok megoldást. Az itteni cikkből is hiányozik a letöltendő fájl, és azt sem tudni, mit kellene keresnem...

Remélem tud valaki segíteni, előre is köszi!

:(


TomWexX
(addikt)

Volt itt pár tag aki elment ilyen mélységekbe, talán még olvassák a topikot és tudnak majd segíteni. Én sajnos ebben nem tudok. :(


Zeck
(aktív tag)

Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy a P6-osomra szinte már semmit nem tudok feltenni, mert kevés a memóriája. Jól gondolom, hogy ezen lehet segíteni egy custom rom-mal? Ha igen hogyan érdemes ennek nekivágni, és milyen rom-ot javasoltok? A memórián kívül teljesen elégedett vagyok a telóval, így nem szeretném lecserélni ha még menthető.


Zsocy155
(őstag)

Szia!
A témaösszefoglalót olvastad? Sok okos dolog van benne. De lehet, hogy egy FR segítene, az mindent töröl a belső memóriáról.


Tomacko
(senior tag)

Nálam a Cyanogen ROM pazar módon futott..... De még az sem segített abban, hogy ne csússzon le a tetőről egy erős jobb kanyarban :)


ficere
(aktív tag)

Sziasztok.Létezik olyan megoldás,memóriakártya nélkül meg tudnám flashelni készüléket.

Előre is köszönöm.


TomWexX
(addikt)

Ha a dload mappát a benne lévő update.app file-al együtt a belső memória gyökérkönyvtárba rakod, akkor elvileg ugyanúgy működik a 3 gombos frissítés..


ficere
(aktív tag)

Az a gondom,hogy csak recovery-ig jutok.


TomWexX
(addikt)

3 gombossal próbálkozol? dload mappában benne van az update.app file?

üzenetek