Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Krugszvele
(fanatikus tag)

Ugyanilyen tabletet vásároltam még a nyáron.
A bekapcsológomb téged nem dühített még? Egyszerűen lehetetlen megtalálni. A hangerőgomb mellett van, nagyon rossz helyen.
Minden kézbevételkor át kell forgatni a tabletet, hogy megtaláljam.

2012 óta ez volt az első android eszköz, amit használok. Egyetlen nagyobb hátránya van az üzleti rendszerhez képest, hogy mikor elindítok valamit, vagy rányomok valamire, akkor nincs visszajelzés, hogy elindult a folyamat.
iOS-en is ugyanilyen lassan indulnak el a programok, csak ott közben egy animáció elfedi és tudod, hogy folyamatban van. Itt ilyen nincsen, az első hetekben nyomogattam a gombokat folyton. :) Megszokható.

Szerintem az 50 ezres kategóriában a legjobb vétel. Alapozom ezt a kijelzőre és a hardverre, valamint, hogy viszonylag új a szofver is.


janeszgol
(PH! kedvence)

Tetszik a teblet. A Huawei tabletekben az uzemidot komalom a legjobban. 10-12 ora kepernyoido 50%-os fenyeron bongeszessel lazan osszejon.


rdt89
(őstag)
Blog

Nekem ennek a 8"-os verziója van, minden másban ugyan ezt tudja, mint ez. 10-12 óra közötti kijelző időim vannak folyamatos netezés/filmnézéssel. A cikk nagyon jó lett és nekem a S425 processzor meglepetést okozott, persze pozitív irányba. Youtube HD videónézés közben, messengerrel a háttérbe elég gördülékeny és akadásmentes készülék. :) Még úgy se érzem lomhának, hogy a telefonom S820-as hardverrel van felszerelve és ahhoz vagyok szokva. :)

[ Szerkesztve ]


Eversmann
(kvázi-tag)

A túlárazott Samsung tabletekhez képest, ezen az áron maga az ajándék. 8"-os nagyon jó vétel volt. Szerintem legközelebb is ilyet veszek, ha tartják a szintet.


Sanyi.mTs
(őstag)
Blog

tényleg kicsit zavaró a power gomb megtalálása. de én fejjel lefelé használom, hogy a hangszóró felül legyen, így viszont bal alul van a gomb, ott még nehezebb megtalálni. Ilyenkor mindig jobb felül keresem először :DDD


mAtech
(fanatikus tag)
Blog

Üdv!

Lehet láma a kérdés, de ezekkel lehet telefonálni is? Mivel van benne SIM foglalat... Gondoltam, hogy igen.

A telefonálás kivitelezhetőségét és, hogy mennyire bután néz ki vele az ember a lapáttal a fülén, azt a témát inkább hagyjuk. Persze van füles és BT-füles is :D

Köszi!


Sanyi.mTs
(őstag)
Blog

Van tárcsázó az alkalmazások között


Dronte
(fanatikus tag)

Nehezen vettem rá magam, de a sok utazás miatt kénytelen voltam énis tabletet venni.

Én is ennek a 8 colos verzióját vettem meg, de abszolút elégedett vagyok vele. Ár érték arányban tökéletes, nekem mindent hozott, amit kell.


blackmoto
(senior tag)

Nekünk a 8 "-es van, azzal lehet telefonálni, és nagyon jó a hangminősége.


simonzé
(PH! addikt)
Blog

Szemeztem vele sokáig, de a tablet nekem csak videózásra, ebook és Pocket olvasásra kell. Ezért (és azért, mert black friday akcióban 99 dollárba került) inkább egy 10 collos Kindle-t vettem.
Meg egy 8 collost is 50 dodóért. :)

Ettől függetlenül jó kis gép ez a Huawei, és jó (de rövid) volt a teszt is.


Sanyi.mTs
(őstag)
Blog

rendeltem hozzá egy ilyen Slim Smart Leather Case Stand Cover-t. az okossága annyiban merül ki, hogy van mágnes a tok szélén és az magához vonzza a fedlapot, mikor lecsukod. A képernyőt viszont nem zárja le lecsukáskor. 2K-t megért.

Ha tudjátok, hogy még milyen okosságra képes, akkor szóljatok, kipróbálom.


Sanyi.mTs
(őstag)
Blog

Ma egy 500MB-os és egy 200MB-os frissítés után december 1-jei lett a biztonsági javítás


Szabcsizz
(őstag)

Nekem is felment a frissítés,de változást nem tapasztaltam.

Plusz nálatok működik a témázás? Mármint a helyi témákon kivül behozza az online felületeken lévőket is? Nálam nem. 🤔


Pacino68
(tag)

Biztos nincs benne közelségérzékelő. Nekem is hiányzik a T2 Pro-ban sajna...😒


btz
(PH! addikt)
Blog

Huawei MediaPad T3 8.0 Wi-Fi + 4G/LTE 16GB tablet
Band 20 800 mhz LTE képes?


Szabcsizz
(őstag)

Igen.

üzenetek