üzenetek

hozzászólások


bepken
(veterán)
Blog

fontos infó azoknak, akik még garancia lejárta előtt szeretnék cseréltetni az akkumulátort!

kizárólag a pesti központi szervizben végezhető garanciális javítás, igy aksicsere is! tehát aki vidéki (mint én) ne húzza az utolsó pillanatig a dolgot (mint én)

sajnos nekem 2 nap múlva járna le a garancia, de már nem érne fel pestre futárral, így nem tudták biztosra ígérni itt debrecenben, hogy garanciális lesz a csere (annyira nem rossz nálam a helyzet, éppen ezért próbáltam utolsó pillanatig húzni.... így jártam)


Lackooo84
(nagyúr)

Mit értesz pesti központi szerviz alatt? Mert ha a TMX-et, akkor inkább fizetek érte máshol, mint hogy oda küldjem ingyé'....


bepken
(veterán)
Blog

azt nem kérdeztem, hogy mi a pesti cég neve, de itt debrecenben a márkaszerviz megszűnt, ez tuti.

sőt, elvileg a korábbi kedvezmény aksicsere is megszűnt (7.900 HUF volt, ha jól emlékszem) - 14.900 HUF lett volna gari nélkül, de így inkább megvárom, amíg tényleg indokolt is lesz a csere


mézi
(csendes újonc)

Szeptemberi biztonsági javítás


Lackooo84
(nagyúr)

Nekem még csak egy hete jött meg az előző is lol.


bepken
(veterán)
Blog

ha esetleg valaki - hozzám hasonlóan - eddig lemaradt volna erről: ha jobb felső sarokból húzod le, akkor ugyebár a control panel jön elő, bal oldalon lefelé húzásnál pedig a notifications

na most.... ha pl jobb oldalról húzni kényelmesebb neked, akkor ezt követően elég csak a felső részén egy jobbra húzást csinálni és átvált control panel-ről notifications-re

elég nagy tepsi kezem van, de így azért még nekem is kényelmesebb :)


Lackooo84
(nagyúr)

Hát én tök mindegy hol húzom le, mindig az ellenkezője jön le annak, amit épp akarok. Tudja ez a szar teló hogy csesszen fel. :D Igazán beletehették volna az opciót a kikapcsolására, a MIUI-ban benne van, az volt az első, amit kilőttem.


Timeola
(aktív tag)

Nekem hasznos infó, nem jöttem vna rá magamtól. :B


RicsiSuly
(aktív tag)

Na felküldtem énis akkumlátorcserére a telefont a tmx-hez. Kész van még nemjött vissza,de meglehet nézni a munkalapot arra nincs semmi írva, hogy cseréltek volna bármit is... ez lehet kapufa volt nekem :W


bepken
(veterán)
Blog

ennyire szörnyű az a szerviz?


RicsiSuly
(aktív tag)

Nemtudom, itt a többiek után mondom felküldöm az ajánlott sablonszöveggel, meg télleg nagyon halk volt a telefon hangszórója(igen felvolt hangosítva) oldal munkalap szerint nemcseréltek semmit. Párnapmúlva jön a telefon azt meglátjuk...


Energie X
(őstag)
Blog

Ameddig nyitva volt a József krt-i szervíz az biztosan patika volt, mindent gyorsan és szépen megcsináltak, a budaörsi kp-i szervízről nekem sincs tapasztalatom. A József krt-i is TMX volt.


Lackooo84
(nagyúr)

Az nem tmx volt én úgy tudom. Mert már nincs meg? :(((

[ Szerkesztve ]


Energie X
(őstag)
Blog

De tmx volt az is, még szeptemberben cseréltettem ott akksit a p10-esemen. Bezárták, már csak a budaörsi kp-i szervíz van, szólt is az ügyintéző lány, hogy ha van még javítandó telóm, akkor azokat már csak oda tudom küldeni.

[ Szerkesztve ]


Lackooo84
(nagyúr)

Ah oda akkor se ha még fizetnek érte.


Energie X
(őstag)
Blog

Ezek nem Lenovo gépeket szerelnek, no para :)


Lackooo84
(nagyúr)

A ti telótok nem hülyült meg?? Most frissítettem majdnem az összes appot aztán elkezdett ilyet a telefon h mindig feljön egy üres fekete ablak valami új címkéről. Rohadt idegesítő ..


Energie X
(őstag)
Blog

Nem teszed rá semmilyen proxy-s kártyára? Nekünk akkor csinálja csak, ha a zasszony leteszi a kis kártyatartós csomagjára amiben van munkahelyi közlekedőkártya.


Lackooo84
(nagyúr)

Nem tettem sehová, zsebemből elővettem. De most abbahagyta szerencsére. A hátunk előtt a parkolóban triggerelte be valami.


bsh
(őstag)

ha már app frissítés meg mehülyülés, megkérdezem itt is, hátha telefon specifikus.
a googple play úgy van beállítva, hogy wifin keresztül automatikusan töltse le és frissítse az alkalmazásokat. viszont újabban nem teszi ezt (asszem régebben működött). kábé heti 1x ránézek manuálisan a play-re és ott sorakoznak a frissítések, keresi és megtalálja őket, de nem tölti és telepíti magától, nekem kell kézzel ráfrissíteni. ez mitől lehet vajon?

üzenetek