üzenetek

hozzászólások


kali
(legenda)

Tökéletesen működik más gyártójúkészülékekkel is.
Nekem Huawei után Samsung és Apple is volt - jelenleg is utóbbi - és probléma nélkül működik. iPhone-on nem kell külön sok manuális engedélyezgetés, de Androidon igen, mert csak a Huawei teszi a szükséges opciókat alapértelmezetten bekapcsolt állapotba. Mondhatni, minden gyártó csak a saját eszközeihez ad alapban szabad utat a rendszerén, eltérőnél manuálisan kell megoldani, engedélyezni, kivételekhez adni...stb.


Balogd
(újonc)

Sziasztok!
Úgy néz ki, utolért a Huawei Watch GT kijelző probléma (5 éves a drága). Kijelző nem nagyon akarja venni a parancsokat, ugrál össze-vissza. Mivel az óra ajándék volt feleségétől, így sokszorosan érzékenyen érint a probléma. Tudtok esetleg olyan szervizt ahol ezekkel a régi modellekkel foglalkoznak? Google nem feltétlenül a barátom...


Technoman
(őstag)

A márka hivatalos szervize, a TMX.


fornettisuti
(veterán)

Akkor az már GTK.


Dzsosy
(senior tag)

Sziasztok!

Most váltottam Androidról IOS-re. Tök jól működik iphone-nal az óra, ahogy itt korábban már többen is írták. Viszont 2 gondom van.

1. A telefonon beállított ébresztő nem jelez az órán. Erre van megoldás, vagy marad külön az órán és a telefonon állítás?
2. Ahhoz, hogy az időjárás menjen az órán, időnként meg kell nyitni a Huawei Egészséget. Pedig minden engedélyt megadtam az appnak.

Előre is köszönöm a segítséget! :R

[ Szerkesztve ]


kali
(legenda)

Szia!

Az órán nem használom az ébresztést, ezért meg kell néznem, de úgy sejtem, az órán vagy az alkalmazásban külön beállítandó.
Az időjárás-jelentést viszont csak bepöttyintettem az alkalmazásban és megy az órán folyamatosan.


diablo1984
(veterán)

A huawei health alkalmazásnak aktívnak kell lennie, mert azon át kommunikál a telefon az órával. Ha megvan a kapcsolat, akkor az ébresztő is ugyanúgy megy az órán és telefonon is egyszerre(az óra rezeg).
Ha a health aktív, akkor az időjárást is átküldi, ha a telefonnal tud szinkronizálni és nem bomlik a kapcsolat a 2 kütyü között(2 éve még elég volt kimenni a hatósugárból és elvesztette a kapcsolatot és automatán nem is állt vissza, azóta pár havonta frissít a health, nincs ilyen gondom).


Technoman
(őstag)

Na, végre megjött az egy hónapja rendelt aliexpress-es szíjam. Kemény 170Ft-om bánta (!) és még vámot sem kellett fizetnem :C :C


nOvOp
(senior tag)

De ugye mivel az iphone nem fogja engedni, hogy folyamatosan aktív legyen az app a háttérben, ezért az időjárás is csak akkor frissül, ha megnyitjuk az appot külön. Ugyanígy, a lépésszámláló is csak akkor szinkronizál az appal, amikor megnyitjuk. Ettől függetlenül mégis tartja a kapcsolatot az órával, hiszen minden értesítés és hívás megjelenik az órán. De például a telefon keresés, már megint csak akkor működik, amikor fut az app, magyarul ezt a funkciót sajnos érdemben nem lehet használni iphone-nal.


diablo1984
(veterán)

akkor a hiba ott kezdődik, hogy androidról IOS-re váltott.


diablo1984
(veterán)

Már egy pár éve használom ezt a watch gt-t, a huawei p40 lite telefonommal hibátlanul működött. A telefont lecseréltem egy új honor 90 lite-ra, na azzal problémás a működése, az értesítések(akár egy üzenet, bármi) késve(akár 5-10perc után, vagy ha aktív lesz bármikor a telefon) érkeznek meg, a telefonos ébresztő pl nem is ébreszt csuklón.
Nem tudom, hogy mit lehetne vele csinálni, mert így eléggé fostos....


kali
(legenda)

Na, 3.5 évesen félig elszakadt a szilikon szíj. Jól bírta, mert éjjel-nappal hordom, napi max 15-20 percet nincs rajtam az óra. A bújtató adta meg magát nem olyan régen, de az is majdnem 3 évet bírt.
Rendeltem szíjat tegnap este, ma reggel már az automatában volt, de csak este fogom átvenni és lecserélni.
Csoda, hogy ilyen régóta használok egy órát, telefont már sokszor cseréltem azóta, ahogy sok más műszaki cuccomat is. (Novemberben akciós volt jó áron a GT 3, a feleségemnek vettem is, a férfin meg annyit gondolkodtam, hogy vége lett az akciónak... :DDD )


Nikaré
(őstag)

Jó óra/órák ezek!
Legközelebb ne gondolkozz olyan sokat.
:N


Nikaré
(őstag)

Frissítés jött a GT 3 Pro -hoz.
HarmonyOS 4.0.0.111

üzenetek