Ja, de az mx nem is ég oda. Illetve tovább megmarad a hoelvezeto tulajdonsaga. A lekvár viccnek is rossz.
hozzászólások
Gyuri27
(félisten)
Tovább? egy üveg lekvár meddig elég? Amikor itt az apokalipszis lekvár még mindig lesz.
nem, viccnek, már csak a visszajelzésekből is azt mondom, hogy kifejezetten jó
De ennél többet értelemszerűen nem kell belegondolni
Bár Gyuri27 felvetésében is van valami
[ Szerkesztve ]
zsoltti
(senior tag)
LoL hűctő mellé csomagolt hővezető paszta,és a nagytubusos, az igen szinte bármi jobb náluk!!
[ Szerkesztve ]
tibaimp
(nagyúr)
Én olyan tesztet hiányolok, hogy nincs semmilyen "paszta" felkenve a felületekre, akkor milyen hőfokok jöttek volna ki, mint alap érték, ezt venni bázis értéknek, és ehhez képest mit hűtenek a fenti cuccok!
Amúgy a teszt jó és érdekes is, köszi.
Analog303
(tag)
Hatalmas lett újfent a teszt! Gratula hozzá elég komolyan odavernek a lekvárok a gagyibb pasztáknak.
Erre ott a válasz a tesztben. Ugyanúgy mint a kenőzsírnál vagy a rézpasztánál, lekapcsolna a gép túlhevülés miatt.
tibaimp
(nagyúr)
Hoppá, akkor ezen átsiklottam, mindjárt átolvasom megint akkor...
Gyönyörű!
Lehetne még néhány ilyen elvetemült cikk/teszt itt az oldalon.
pont megtalálta azt a szűk határt, ahol nem teszünk tönkre semmit és közben lubickolunk a jó hangulatban, de nem veszíti el a szakmaiságát.
Gratulálok!
#20655360
(senior tag)
Ez az! Így kell ezt! Jóféle magyaros cucc, már olvasom is.
Évekig nem marad hatékony a lekvár, illetve a nagyon sok vizet tartalmazó "paszták". Viszont a kenőzsírokon kívűl, a hagyományos zsírok avasodnak, tehát nem sok alternatíva van ha valaki végleg szakítana egy normális hővezető pasztával. Egyébként a lábizzadás elleni kenőcs nem romlik meg, csak muszáj rá írni egy lejáratot, tehát évekig is használható gond nélkül. A minősége is állandó, gyógyszertári készítmény.
És folyamatosan cserélgetni fogod, ha beszarad és odaeg? Nem.
Amúgy a lekvár a gyümölcs meggyalazasa. Pálinkát kell főzni belőle.
[ Szerkesztve ]
L3zl13
(nagyúr)
Kérdés, hogy avasan javul vagy romlik a hagyományos zsírok hővezető képessége...
Egy mentolos jégzselére kíváncsi lettem volna.
[ Szerkesztve ]
NIBI
(csendes tag)
Nem biztos, mert lehet, hogy azok a paszták (valamennyire) szigeteltek! Annál meg már a "semmi" is jobb hővezetésű.
Én teszteltem nonanem pasztát és "semmit", -5-10 °C-os különbséggel a paszta nyert.
Valamint a teszt csak a pillanatnyi értékeket mérte, a hosszútávú hatásokat nem.
A lekvár persze hogy jó, a nagy a víztartalma miatt, de az igen hamar elpárolog, onnantól meg szigetelővé válik...
Az erre a célra kifejlesztett hővezető paszták pedig évekig hasonló teljesítményt nyújtanak!
Természetesen romlik, ami 100%-ig jó hővezető marad évekig, az nem száradhat be, nem avasodhat stb. Mindenképpen meg kell tartania a homogenitását, és lehetőleg legyen olcsó, illetve legyen beszerezhető.
elistvan
(senior tag)
Pedig már várom mikor majd a svájci nagymamák lekvártermése megy az Arcticnak a hűtők mellé a kis zacsikba pasztának csomagolásra.
L3zl13
(nagyúr)
Nem értem mitől lenne evidens, hogy az avas zsír rosszabb hővezető mint a nem avas...
hemaka
(nagyúr)
Ergo, ha lusta vagy elmenni a szamtech boltba vagy hirtelen kell, akkor nagyi hazi lekvarja is megteszi par napig. Egyebkent en is MX4-et hasznalok.
Na de melyik az az életképes szituáció, amikor több napig nem tudsz venni egy tubus pasztát?