üzenetek

hozzászólások


Duree
(veterán)

Ez legyen az ő bajuk.


GodGamer5
(addikt)

"a TCL továbbra sem gondolkodik OLED televíziókban" - Én meg továbbra sem gondolkodok TLC tv-ben. :D


Kiskutya
(veterán)

Amilyen jó lett a C835 nem is csodálom. Már a 825 is jól kezelte az ld-t és jó lett a fekete megjekenítés.

[ Szerkesztve ]


Jakesz
(őstag)

Hát ez az. Csak az oled fanboyok képtelenek elfogadni, hogy egyesek beérik a 100% helyetti 90%-os feketével, cserébe fontosabb nekik a magasabb fényerő, és a készülék általában magasabb élettartama, különösen akkor, ha a tévé napi 8 órát is megy.


Kiskutya
(veterán)

Ez így igaz!


Lacccca87
(őstag)

Fogyasztasba mi a kulonbseg? Azonos fenyero melett lenne erdekes ez az adat. Nincs oled tvm (2018 as lg model van nanocellas valami :DDD), de tetszik a kepe es a szinek. Ha megnezem egy boltban egymas mellett akkor nalam az oled a nyero. Meg nem is erzem hogy szukseg lenne komolyabb fenyerore. Ettol fuggetlenul ha vasarolnom kell majd ugyis a penztarca fog donteni :B


b.
(félisten)
Blog

A miniled ott van azért, mondom ezt OLED -tulajként.


Jakesz
(őstag)

Felhasználás kérdése, hogy kinek mennyire fontos a minél magasabb fényerő. HDR esetén fontos, illetve ha valaki vilagos helyisegben szeret/kénytelen tévét nézni, ott is szükséges.
Nem vitatom az oled érdemét, de jelenleg a mini lednek is nagyon van helye a piacon. Majd ha elterjed a microled, akkor kell csak nyugdíjba küldeni, bár akkor az oledet is ugyanúgy.


icp1970
(senior tag)

Szerintem óriási hiba az oled ki hagyása.


tasiadam
(addikt)

En orulok ezeknel, de egy valamire valo 32"os TV kene nekem. 1 darab 4K van, itthon nem kapni, tobbi eleg gyer 1080p es 720p. 1080p is valami regi LCD panel, semmi extra.


Jakesz
(őstag)

Monitor?


tasiadam
(addikt)

valszeg az lesz az. 2k 32" + TV okosító

üzenetek