üzenetek

hozzászólások


janeszgol
(nagyúr)

A mobil, a billentyűzet koszosabb, mint a WC, mivel az utóbbit sokkal rendszeresebben takarítják, mint az első kettőt. :)


toronyhaz
(aktív tag)

Én eddig is hetente 2x tisztítottam a telefonomat isopropil alkohollal,gyógyszertári alkohollal vagy sima szappanos vízzel. Van komoly vágható ragasztó szalagom. De volt mikor sima celluxot húztam rá. Hiába vízálló a telefon ezek a szerek nem tesznek jót sem a hangszórónak sem a töltő csatlakozónak.Azokra tettem pár csíkot és jöhetett a cucc rá. Vak plusz üveg a telefonon így nyugodtan lehetett erősebb szerel is nekimenni. 2 éves emúlt a telóm de mit az új! Ezért nem vennék már használt telefont mert 90% okádék módjára áll a telefonjához.

[ Szerkesztve ]


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Spídsop fizetett hirdetését láthatjuk , olvashatjuk.

Szánalmas , hogy erre is fel kell hívni a figyelmet , jelenlegi helyzet ide vagy oda. Pont , mint , hogy figyelmeztetni kell az embereket , hogy moss kezet :((( . Agyrém.


janeszgol
(nagyúr)

Egyesek annyira igénytelen okádék emberek, hogy eladáskor maszatos, szaros állapotban fotózza le a telóját. Hányinger.

[ Szerkesztve ]


toronyhaz
(aktív tag)

Jó régen néztem már használt mobilos hirdetést. De el tudom képzelni. Az enyém előtt megnéztem egy 3 hónapos használtat.70-nel olcsóbb lett volna. Állt a retek mindenhol ahol csak lehetett. Mondtam is neki hogy köszi tedd is vissza a zsebedbe én inkább veszek újat.


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

A szpídsop egy huncut garast sem fizetett ezért (mint ahogyan nem hirdet már nálunk évek óta, csak kampány jelleggel, de te ezt biztos jobban tudod onnan a monitor másik oldaláról), egyszerűen náluk volt ilyen masina és odaadták, mert mi meg tökre akartunk írni egy ilyen anyagot.

Mert azt gondoltuk, hogy hasznos.

De tök jó, hogy idejössz osztani az észt és konteót gyártani, pont nagy szükség volt rá.

[ Szerkesztve ]


#07746304
(senior tag)
Blog

Dettol használható?

Természetesen nálam az A50 védve van üvegfóliával, a hátulján meg Defender tok

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

Mi napjában többször is fertőtlenítettük a telefonunkat, már a járvány előtt is.
Reggel, ahogy hazaértem, illetve lefekvés előtt. Ezért rengeteg ismerős hülyének nézett, persze pont olyanok, akik soha nem fertőtlenítették a telefonjukat, sőt wc-re is azzal járnak, és még az ágyba is beviszik lefekvés előtt. Na és akkor ilyen embereknek fogd meg a telefonját, ha mutatni akarnak valamit. :(( Tiszta élő mocsok az összes.
Nálunk ágyban telefonozás még fertőtlenítés után is tabu.
Sőt, utcai ruhában sem megyünk az ágyra.
De még a kulcsokat, az autók kormányát, váltó, indexkarok, kilincsek(házban, autóban egyaránt) a napi fertőtlenítési rutint képezik..


INGJOKE
(veterán)

Jó ez a sterilizáló cucc. Mondjuk 35e-t akár jó is lehet. Meg kell néznem nincs-e ilyen cucca a Xiaominak.

Bog

Mennyire szoktak ezek a cuccok elromlani, mennyi időt bír ki? 10-20-30 év? :D

Atomgeszi

Attól hogy most van egy ilyen komoly járvány a "betegségetek" most sem igazolja... :D :D :D

[ Szerkesztve ]


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hát szerintem kb a LED izzó élettartamával egyenértékű, de nincs itthon egy 22 éves sterilizálóm, hogy mondhassam, hogy ez még mindig működik :D


scream
(veterán)

Kulcsokat hogyan tudtokhatékonyan fertőtleníteni? Vagy nektek is van egy ilyen UV sterilizálótok? :F


Sendrov
(csendes tag)

Biztos jó ez az UV dobozka, de a speedshop honlapjáról hiányzik a legfontosabb infó. Ha már az ember vesz egy ilyen drága dobozkát jó lenne tudni, hogy mi fér bele.
Szóval némi guglizás után megtaláltam:
Az 59S S2 UV doboz belső méretei: 200 x 87,5 x 37,5 mm
Úgy tűnik egy nagyobb tepsifon is belefér, legalábbisaz elég nagy Redmi Note 8 Pro biztosan.


kbyte1024
(addikt)

Most majd mindenki leírja Ő hogy fertötlenit? :)) ne már...akkor gyorsan megelőzöm a dolgot:Én az egész lakásba almatura nagyságú UV lámpákat szereltem fel :C na ezt lehet űberelni :K


Atomgeszi
(veterán)

De legalább jobbat alszunk, és ez a napi pár perc civódás belefér szerintem. :) Az autós nem mindennap jön össze, de a telefon tisztítás mindig!
A ruhás dolog pedig még onnan maradt meg, hogy busszal jártam mindennap, ahova hadd ne mondjam milyen emberek után is le kellett ülni, mert hát 1 órát csak nem állok végig, akkor meg a kapaszkodót kéne fogni.
De fb-s csoportokban is láttam már a nagy tisztaságban tartott buszok üléseiről képeket...

[ Szerkesztve ]


GoldhandRent
(őstag)
Blog

a LED nem izzik :U
((normál körülmények között. ahol izzik, ott már baj van))


Soltee1
(tag)

Azért azt tudni kell, hogy ha túl sterilizálunk mindent és a szervezetet nem érik ezek a mikroorganizmusok, gyakorlatilag lenullázódik az immunrendszer és ha mégis, akkor már meg is betegszünk. Aki pedig NORMÁL!!! érintkezik ezekkel, semmi baja nem lesz!

Tehát óvatosan a túl steril környezettel!

[ Szerkesztve ]


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

Abban benzalkónium-klorid van. A 0,05-0,2 százalékos oldat elvileg nem olyan hatékony a vírussal szemben, mint az alkohol vagy a hypo.


Viktor77
(félisten)

Miért, ha nem fertőtlenítesz, akkor egész éjjel a vírusokra, baktériumokra gondolsz?


Viktor77
(félisten)

Armatúra.


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

A galagonya sem, oszt mégis használjuk rá ezt az igét... (izzik = fényt bocsát ki, nem csak a szó fizikai-kémiai értelmében adekvát módon, hanem simán úgy is, hogy világít, tökmindegy, hogy mitől)

üzenetek