üzenetek

hozzászólások


Atomgeszi
(veterán)

Nekem rossz érzésem van eleve, ha a mocskos kijelzőjű telefonra nézek. :D


Flexman
(csendes tag)

Azért ha rákeresünk 20000ft-ért is kapható, csak valahogy most kiürült a raktár! :(


Atomgeszi
(veterán)

Egy ezen kívül másra nem használt műanyagtálkába teszem a kulcsokat, és befújom Sanytol vagy Dettol vagy más antibakteriális szórófejes flakonos fertőtlenítővel és hagyom úgy állni, ahogy a flakon leírása is hangsúlyozza. :D Semminél biztos többet ér. És ugye, ha boltból beszállsz a kocsiba a kulcs az első amit megfogsz, aztán meg a lakáskulcsot.


scream
(veterán)

Csak azért kérdeztem, mert épp módszert keresek eme problémára és ha náltok napi rutin, akkor gondoltam hátha van bevállt eljárás. :R

[ Szerkesztve ]


Atomgeszi
(veterán)

Persze, ez is igaz. Arra bőven elegendő szerintem, amit a napi rutinból az utcán boltból véletlenszerűen összeszedünk. :D

Amúgy ne felejtsétek el a pénzt sem tisztára főzni: [link] :D


body007
(addikt)
Blog

...Dugjuk be a Type-C csatlakozóban végződő, 700 amperes hálózati adaptert... - jó nagy áram kell a szerkezetnek :D


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

LoL, milliamper, nyilván, javítottam :R


BoneDragon
(addikt)

Ezért veszek mindig vizálló telefont. Évek óta heti 1x minimum lemosom a telefonom, ha olyan helyen jártam vagy csináltam, akkor többször is.. Folyékony szappan rá, jól bedörzsi aztán lemosás. Az elmúlt hetekben ha kimentem minden nap végén lemostam. Billentyűzet, kilincsek átmosva detollal. Remélem ér valamit. :D Ja és nem vagyok hipohonder. :P

[ Szerkesztve ]


Tikakukac
(titán)

Belem is beleremeg a röhögéstől. Most mindenki 2 tonna fertőtlenítővel jár mindenhova, a keze elkopik annyit mossa, a telója olyan, hogy műteni lehetne, már mintha a BKK is hajlandó lenne takarítani néha-néha, de ha nem majréztatták volna be rendesen a népet, akkor ugyanúgy 2cm-es koszréteggel hasítani minden, ahogy eddig. Influenza ide, átlagos higiénia oda. Még mielőtt jött ez az egész röhögött rajtam egyik kolléga, hogy hát minden reggel billzet-egér-teló, füles, asztal stb. áttörléssel indítok odabent. Mert ez senkinek eddig nem volt természetes dolog. Most meg jahj, hát ezt kell csinálni.

Nevetséges. Kíváncsi vagyok mennyi idő után megy megint minden ahogy eddig.


WhiteWalker
(veterán)
Blog

Hát bocs hogy beletapostam az érzékeny lelketekbe. Nem volt direkt , azért ezt elhiszed?
Ettől függetlenül totál úgy jött át a dolog , ahogy írtam, a mai világban elég nehéz elhinni , hogy csak úgy említésre kerül egy cégnév , mint jófej.
A mondandóm többi részét fenntartom , ettől függetlenül.
Lassan már a helyes fürdésől is lesz média tartalom. :(((
- Ezt viszont nem rátok értem.

[ Szerkesztve ]


MCs88
(aktív tag)

Ár-érték arányban ez [link] vagy ez [link] jobbank tűnik, nagyobb és több led is van benne.


Izzé
(őstag)

Nagyon jól összeszedett írás lett, köszi! :R

Én eddig sanytol fertőtlenítő törlőkendőt használtam, de rápróbálok az uv-s tisztításra is. Whitestone üveghez járt kis 5W-os uv lámpa, gyártó szerint elvileg tisztításhoz is alkalmas. Mondjuk specifikációt nem találtam róla.


AliceWake
(HÁZIGAZDA)
Blog

Én és az érzékeny lelkem elég sokat dolgoztunk ezen az anyagon, baromi rosszul esik, ha ab start egyszerű marketinganyaggá degradálják, csak mert van benne egy termék, ami a számos másik, hatékony és biztonságos felhasználás miatt nem kevés utánajárást igénylő módszer mellett említésre került mint opció :(

[ Szerkesztve ]


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Np.
Az van, hogy a Speedshop ultra jó fej volt velünk, mert amikor már látszott, hogy home office lesz erősen, akkor végignyálaztam a kínálatukat és összeírtam egy listát olyan termékekről, amelyeket tudunk tesztelni az előttünk álló időszakban. És ezeket el is küldték első szóra, sőt, direkt szóltak, hogy van egy ilyen sterilizáló dobozuk is, ami pont kapóra jött, mert akartunk írni amúgy is egy anyagot a telefonok tisztításáról. Szóval szerintem az a minimum, hogy feltüntetjük, hogy honnét érkezett a motyó.

Most egyébként sem könnyű összevadászni a tesztcuccokat, de volt pár cég, akik hajlandóak voltak előre elküldeni olyan termékeket is, amelyeket csak majd a közeljövőben jelentenek be hivatalosan, hogy mi már tudjunk ezekkel is foglalkozni. És ez nekünk nagy segítség, most csak annyi a dolgunk, hogy hetente egy alkalommal lemegy valaki az irodába és megcsinálja a fotózást meg a fénymérést, aztán otthonról meg lehet oldani a többit.

Egyébként a fent említett cégek között van például egy kínai webshop is, ahol a Lengyelországban dolgozó srác is full korrekten áll a dologhoz, oda is összeírtam egy listát olyan okosságokkal, mint a telefonos appal működő horkolásgátló maszk, meg az összecsukható e-roller, szóval tényleg igyekszünk felkészülni arra, hogy a következő X hónapban nem megyünk személyesen sehová cuccokat szerezni és barátkozni. Több lesz mostanság a non-telefon téma, mert az új készülékek rendre csúszásban vannak (például Nokia 6.2-t sehonnan nem tudunk keríteni, ahogyan Note 10 Lite-ot sem), de a cél az, hogy akármi is a kinti helyzet, tudjunk csinálni tartalmat, most úgy is többen interneteznek, tehát van rá igény.

[ Szerkesztve ]


vicze1
(félisten)

Esetleg nem árt elgondolkodni még antibakteriális fóliákon.


#07746304
(senior tag)
Blog

Főleg mert itt, antivirális kellene...


BoneDragon
(addikt)

Ez aztán sokat érhet. :DDD


janeszgol
(nagyúr)

A Nokia 6.2 az majdnem ugyan az (legalábbis specben), mint a 7.1. Nagyobb a kijelzője, és kapott egy ultrawide kamerát pluszban. De mondjuk a MA-ban azt szeretem, hogy sok telefonról van teszt.

[ Szerkesztve ]


Bog
(HÁZIGAZDA)
Blog

Hát ettől még ha valaki 6.2-t akar venni és érdekelné egy teszt, akkor nem a 7.1-re fog keresni ;)


vicze1
(félisten)

A metál oxid réteg(simán réz oxid amúgy) pont ugyan olyan hatással van, a vírusokra is. Így reklámozzák mert erre van meg az ISO bevizsgálásuk.
Rengeteg termékre csak antibakteriális van felírva annak ellenére, hogy minden megöl ugyan úgy.

üzenetek