Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bloggiold
(tag)
Blog

Szia BomiBoogie
Először erre reagálnék ,, kínából nem rendelnék ilyen ~300+ usd dolgot azért” – szerinted a magyar boltban honnan rendelik? Ja Kínából, ha komoly hálózattal rendelkező akkor raklapszám, ha nem pár darabocskát. A Gearbest februári eladása porszemnyi hazánk irányába kicsivel volt 100 milka forintocska alatt (baromira nem publikus info, véletlenül tudtam meg, ne mond el senkinek). A világ minden országába szállítanak (na jó Sudánba és Palesztinába nem) Mennyi lehet a havi árbevétel? Szükségük van Pistike vagy Julcsika pár száz dolcsijára, lenyúlják nem szállítják? Dehogyis.
V7S Pro a nagytesó
Legfontosabb pozitív tulajdonság:
van alsó hengerkefe, amivel a szőnyegtakarítás hatékonyabb
nagyobb por és víztartály 500/450 vs 300/300 ml
Negatívum:
drágább
bal oldali sepregető hiányzik
kevesebb szívóerő 600 vs 850 Pa (elég ez is nem kell megijedni)
ügyesebben leküzdi a küszöböket a kisöccsi, az alsó kefe néha bezavar akadálymászás közben.
A döntés a tiéd, én a fentebb írtak miatt választottam ezt. A GBHSC4 kupon kód beírása után Priority Line EU Express szállítást választva 120 dodo az ár pár darab van már csak. Angolhonból fog érkezni a csomag EU küldemény, no vám, no áfa no kütyafüle 33 kemény ugarise forint.
Egyébként imádom ezt a kis takarító terminátort, #28) pyxystyx hozzászólásával maximálisan egyetértek. Spec mivel ez egy olcsóbb darab nem szisztematikusan takarít, de látványosan hatékony az eredmény.
Elbúcsúzok hamarosan pókicától (ez lett a beceneve) és új szolgálati helyre költözik. Édesanyám 6 hét korház után jön haza, neki nagyobb szüksége van egészségügyi állapota miatt egy megbízható takarítónőre. Az új bejárónő nálam utána egy 20 éves szőke ……, na jó ez baromság, befejezem, hátha a feleségem is olvassa.

[ Szerkesztve ]

üzenetek