Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bloggiold
(tag)
Blog

Van rengeteg topik, [itt is a logouton] meg rengeteg angol/ német nyelvű oldalon, szóval van sok lehetőség a jóárasított kuponok levadászására, csak meg kell találni :B


BomiBoogie
(MODERÁTOR)
Blog

Szia,
köszönöm, jó a vélemény! :K

A döntés a tiéd, én a fentebb írtak miatt választottam ezt. A GBHSC4 kupon kód beírása után Priority Line EU Express szállítást választva 120 dodo az ár pár darab van már csak. Angolhonból fog érkezni a csomag EU küldemény, no vám, no áfa no kütyafüle 33 kemény ugarise forint.

Ezt nem látom az oldalon, mármint, hogy EU küldemény lenne, csak "Stock in: China" van.
:F

Amúgy, ha Kínából rendelek bármit, akkor mi az áfás értékhatár? Gondolom, ezeknél már azt is rá kell fizetni. Eddig csak apróságokat rendeltem.
Akkor ezt utólag fizetem majd, vagy hogyan? :F


Degeczi
(nagyúr)

Ha hozzáadod a kosárhoz, és eljutsz a checkout-ig (még nem jár kötelezettséggel, ott még nem kell fizetni) akkor ott már valóban hozzáteszi a szállítási módhoz, h "EU Express" - de ennyi, valóban semmi több...

Egyébként 22 EUR fölött kellene 27% áfát, és szállító cégtől függően pár ezres díjat fizetni (KP-ban, a kézbesítőnek, miután a vámosok kérésére emailben a tranzakció fizetési kivonatát elküldted, és ők meghatározták a fizetendő összeget)

[ Szerkesztve ]


bloggiold
(tag)
Blog

A 39-es hozzászólásban írtam róla.22 Euro a határ, de ezesetben nem mert az angoloktól fog jönni a pakk EU küldemény.

[ Szerkesztve ]


BomiBoogie
(MODERÁTOR)
Blog

Igen, én is pont ezen az oldalon vagyok már. :D

Most már csak azon filózok, hogy nem lesz-e baj, hogy nem a V7S Prót rendelem? A vizes feltörlés is fontos lenne, de látom, ebben is van.

Szerk.: jól van, megrendeltem a V5S Prót, meglátjuk, köszönöm a tanácsokat és a kupont, ez utóbbi volt a döntő lökés.

Ha nagyon használhatatlan, akkor majd később veszek egy Roombát. :D

[ Szerkesztve ]


bloggiold
(tag)
Blog

Remek, akkor maradt 50 USA dolcsid, amit elkölthetünk, mehetünk sörörözni? Ne vedd komolyan, fáradt vagyok, jó egy kicsit poénkodni. Ebben a melegben úgysincs kedvem havat lapátolni :O


BomiBoogie
(MODERÁTOR)
Blog

Abból inkább vennék egy supply kitet! :D
De kérdés, ugye ez a V5S Próhoz is jó? :F

Az nincs felsorolva, de más kit nincsen.

Van egy kérdés erről, de azzal sem vagyok beljebb:

Question:
Is it für v5pro too?
Reply:
Hello Robert,
It is fit for V5 V5S X5
Hope you enjoy shopping here with us.


macilaci78
(Korrektor)

Ez egy nehéz kérdés. Te mennyit öntesz a lefolyóba abból az 5 literből? És mennyi áztatja a padlót? Én 8,5 decivel kb 3 hónapig elvavagyok kb 17 m2 csempén.


Dhampir
(félisten)

Sziasztok!

Általában hány decibeles zajkibocsátással működnek ezek az eszközök?


rammstein99
(csendes tag)

Na igen, engem ki is oktattak, hogy ez nem ám porszívó hanem csak söprögetőgép!


Mbazsika
(tag)

Az oldalkefék egy csillagfejű csavarral vannak rögzítve

Isten bizony nem kötözködni akarok, de csillag az égen van, a csavar az kereszthornyos :DD

[ Szerkesztve ]


hodostamas
(addikt)
Blog

Addig filóztam kell-e vagy sem, mire most meg már lejárt a kupon hogy megvenném :DDD
ha valakinek mégse jön be, vevő vagyok rá :)

[ Szerkesztve ]


bloggiold
(tag)
Blog

Sajna én is így jártam. Egy ismerősnek kellett, de mire szólt már elfogyott. Helyette ezt rendeltem meg neki http://www.gearbest.com/robotic-vacuum-cleaner/pp_366723.html GBHSC6 kuponnal 128 dolcsi 35 ezer Ft, no áfa no vám no kutyafüle. Ha sikerül megkaparintanom egy hétre, írok róla tesztet, de mivel tegnapra kellett volna, ezért valószín kimarad a teszt.
x5

[ Szerkesztve ]


bloggiold
(tag)
Blog

De nehéz mobilról szóval ez az


hati
(addikt)
Blog

Nem azért kell sok víz, mert azt szétlocsolom, hanem, mert a fél liter víz, már az első 10 nm után fekete lenne és utána már csak azt kenném szét a többi területen. Ha több a víz, akkor jobban hígul benne a kosz.


hodostamas
(addikt)
Blog

De ez sima, nem s pro. Igy is megeri?


bloggiold
(tag)
Blog

Annak akinek rendeltem, azt monda, hogy ,,ja ja megéri".
Miért? A legfontosabb: van virtuális fal, így jobban kordában lehet tartani a Skynet beszivárgó egységét :Y . Na jó, nem egészen, hasznos a virtuális fal, de jó magyar paraszti ésszel is kiváltható a virtuális fal. A másik ,, digitális kijelző kell" mármint az ismerősnek. A harmadik, kicsit olcsóbb, marad zsé egy kis hideg sőrre (35 ezer német márka izé Ft)
Szóval kicsit komolyabban, 1 virtuális fal, 2 pofás, hasznos digi kijelző, 3 olcsóbb. Ja és egy picit halkabb (40 DB)
Hátrányok: kisebb szivóerő (turbó mondban tudja azt amit a pro alapon. Kicsit magasabb(7 mm), így lehet pont beszorul az ágy vagy szekrény alá.
Igazából ennyi. Már uton van az X5 megrendeltük, puhítom a kollégát, hogy nálam maradhasson egy kis tesztre, mert ha nem akkor különben dühbe jövünk. Majd kiderül, jó lenne összeengedni a mi kis pókicánkkal.
A döntés a tiéd. Mi imádjuk a pro-t, de hamarosan elbúcsúzunk tőle, de a nyár végén beszerzünk egy másikat.
A felmosás témávak kapcsolatban. Általános tisztaságot tart fent, frissen lecsepentt kakó, kávé nem gond neki, ne egy hetes odaszáradt akármi igen. Van még egy titok. Autómosoban használt töbszörös szűrésen, lágyításon, ozmozison áteset vizet használunk.Abszolut foltmentesen szárad ezáltal.

[ Szerkesztve ]


Degeczi
(nagyúr)

Mintha azt írták volna egy tesztben, h az X verzió nem időzíthető (vagy nem időpontra, csak mint a mosógép, "x óra múlva"), az komoly hátrány, ha igaz

A virtuális fal szerintem is fontos, különben nehéz kordágban tartani olyan lakásban, ahol nincs mindenütt ajtó. Emiatt szerintem én csak Xiaomit fogok venni, ha lesz elfogadható áron (annak nagyon korrektnek mondják a lézeres föltérképezését, és nem is ész nélkül, hanem terv alapján járja be a szobákat)


bloggiold
(tag)
Blog

Nem kérdés a Xiaomi jobb. De nem mindenki akar kiadni több pénzt, az X5-ös BMW is jobb mint a Suzuki Swift mégse veszi mindenki olyat :O

[ Szerkesztve ]


Degeczi
(nagyúr)

Egy új Swift is 4-5M manapság... :O

Mindenesetre az X5 hasonlatod a nagynevű, 2-300 ezres kategóriába tartozó robotokra áll inkább, mert a Xiaomi csak bő 2x drágább az ilyen alapgépekhez képest, azt nagyjából bárki ki tudja gazdálkodni, aki egy ilyet, ha szüksége van rá a lakás formája miatt.
Ha egyszerűbb az alapterület, akkor persze tökéletesen beválhat ez is.

[ Szerkesztve ]

üzenetek