Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


julius666
(őstag)

GBHSC6 kupon él most is, csak úgy néztem, hogy ha egy gearbest accountról elhasználtad, ott nem használhatod többet. Én is pont most rendeltem ismerősnek is egyet, barátnő accountjáról. :)

Egyébként tegnap jött meg nekünk a kicsike, jobban szuperál, mint gondoltam. Hiába megy random össze-vissza, hibátlanra feltakarította a (szőnyeg nélküli) parkettás nappalinkat. Próbából toltunk egy felmosós második menetet is, de a rongy alig lett koszos, olyan szépen felporszívózott előtte. Mindenzt meglepően csendesen egyébként. Filmet persze nem néznék mellette, de ezen túl egyáltalán nem zavaró a hangja, hagyományos porszívóval össze sem hasonlítható.

Sajnos kábelek, zsinegek, illetve a vele kb. egy magasságú rések nagy ellenségei, ezeket nem veszi észre és komoly problémát okozhatnak. Kábelben rágurulva elakad, vékonyabb esetén könnyen rátekeredik a kefére, résbe (nálunk a nyitott erkélyajtó alja) meg ostoba módon beszorul és utána ész nélkül erőlteti a motorját.

Ha otthon van az ember észreveszi, hogy szenved a masina és megoldja, de időzített menetnél borzasztóan figyelni kell előtte ezekre, főleg, hogy ne legyen széthagyva semmi. Ez mindenképp negatívum.

üzenetek