üzenetek

hozzászólások


feliks
(senior tag)
Blog

Az meg, hogy az Xs-t nem jó használni, de az Xr-t igen, hogy lehet? Nem ugyan az az iOS mindketton?! .
Az iOS ugyanaz mindkettőn, de a telefon, amin használom, nem. (nem mindegy hogy egy BMW motor egy BMWben vagy egy Rolls-ban van :DD - nyilván nem akarok párhuzamot vonni a 2 autó és a 2 telfon közé, csalk az érzékeltetés kedvéért írtam ekkora különbséget)

Nekem ez egy furcsa önigazolási problémának tűnik, megvetted az Xr-t (is), megirtad a cikket, hogy szerinted ez miert jobb mint az Xs és várod, hogy mások igazat adjanak és alátámasszák a döntésed helyességét
A legkevésbé sem, de a cikkben erről is esett szó. írtam az XR fórumba egyszer, hogy nekem az XR jobban bevált, erre töben írtak privátot, hogy részletezzem, mert ők X/XR választás előtt állnak. Ismerősök úgyszintén érdeklődtek, mert nekik sem volt triviális, melyik a jó választás, és mivel engem kérdeztek, mert nekem volt mindkettő, úgygondoltam ,cikkben, részletesen leírni jobb megoldás, mint fórumokba copypastelni a tapasztalataimat, és n+1 alkalommal elmondani, ha valaki szóban kérdezi.
Szóval ebben nincs semmi önigazolás, alátámasztás (valljuk be, ha az is lenne, arra sem egy fórumon keres egészséges ember támogatást), egyszerűen kereslet mutatkozott arra, hogy a talasztalatokról készüljön cikk, én meg megírtam.

üzenetek