üzenetek

hozzászólások


Silenzio
(addikt)
Blog

Dicséretes, hogy a cikk alapvető vállalása az volt, hogy józanabb, kevésbé a hype-ra és az érzelmekre támaszkodó megállapításokat tegyen.

Mégsem sikerült szerintem maradéktalanul. Az ilyen mondatoknak még a cikk inerciarendszerén belül sincs sok értelme:
"Vettem egy nagy levegőt..és egy XS-t. Ha az Apple bele meri a telefonjába tenni az AMOLED-et, biztos jobb, mint amikkel eddig találkoztam." Mi az, hogy "bele meri tenni"? Az AMOLED technológiához eddig nem voltak elég jók az Apple telefonok? Az AMOLED valami csodafegyver, amire még nem érett meg teljesen a világ? A technológia már majd' 10 éve jelen van pl. a Samsungnál, nem rocket science, nem mérföldkő, nem megugrandó cél... Nem is értem ezt a felvetést.
"biztos jobb, mint amikkel eddig találkoztam" - Mi jobb, minél? Miben? Mit mihez viszonyítunk ebben a mondatban? A 4S pl. a maga idejében valószínűleg minőségibb, fluidabb érzés volt, mint egy felső kategóriás droidos telefon. Volt egy exkluzivitás faktora, amit az Apple idő közben elveszített.

A lineup-ot sem értem. Az emberek az év lineup-ját nem a cég üzleti évéhez igazítják. Az iPhone XS és XR szerintem a felhasználók szemében a 2018-as lineup.

üzenetek