Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Petya25
(addikt)

Durva nap, alig hoztam valamit ebédre, este foci és halál...
Csütörtök: 83,1kg kicsit lassulunk, na de majd honap


Petya25
(addikt)

A tegnapot túléltem, foci után este elvoltam egy kefirrel meg egy alamával.
Péntek: 82,3kg mondtam én hogy menni fog


niti
(aktív tag)
Blog

Durva tempóban fogysz! Remélem, ez csak az első napok vízvesztesége. Nem tudom, mit eszel pontosan, de ez így hosszútávon nem igazán jó!
Biztos Te is tudod, hogy kb heti 1 kg mínusz az egészséges, és hogy nem szabad koplalni!
Az én mérlegem január 17 óta: 22 kg mínusz, jobb némi erőnlét, új hobbi, a teljesítménytúrázás, és sok csodálkozó ismerős. :) pedig még hol van a vége a folyamatnak! :))
Sok sikert kívánok mindenkinek, de ne éhezzetek, mert semmi értelme!


Petya25
(addikt)

Nem vagyok elhízva, nem célom hosszú távon csinálni ezt, mindössze 2 hét lesz, Mérlegem mutatja a víz %-ot és nem változik 54% körüli, iszok rendesen. Ezt csinálom: [link] évente egyszer. Igazából nem sok a kaja, kibírható, de minden plussz nasit és egyebet nélkülöz, azt nehéz megállni.
Gratulálok, hogy neked szépen megy a fogyás, a 22 kg az nem semmi. :C


talmida
(Közösségépítő)
Blog

Szia The7up, Hogy vagy és hogy sikerült a fogyás?

[ Szerkesztve ]


niti
(aktív tag)
Blog

Köszi! :) ez a legjobb, hogy lazán le lehet fogyni mindenféle csodadiéták nélkül, kiegyensúlyozott táplálkozással, meg némi mozgással. Mindenki el van hűlve, hogy hogy csináltam, és borzasztóan meg vannak lepve, mikor elárulom a "titkot". Fura módon az emberek jobban szeretik magukat sanyargatni fix ideig, minthogy véglegesen átálljanak egy egészségesebb életre.


Petya25
(addikt)

Ez egyébként tényleg így van, a többség nem nézi mit eszik és mennyit, csak csodálkozik, hogy mekkorára hízott és az életkorára fogja. Normális keretek között, ha nem eszel meg mindent amit meglátsz, akkor fenntartható egy optimális súly. A mozgás viszont nélkülözhetetlen, én egy héten 2x futok és egyszer focizok is vagy ha nincs foci akkor is futok helyette.
Szombat: 82,1 kg köszönhetően a hőségnek és az ásványvíz lobbinak iszok mint állat mégis szomjas vagyok. Ki merem jelenteni, hogy a palackozott ásványvíz tartalmaz olyan anyagot, ami nem hogy csillapítaná az ember szomját, hanem még szomjasabbá tesz. Ihatsz annyit amennyit akarsz, akkor is szomjas leszel, Ebben van a nagy üzlet. Nem is iszok máskülönben ásványvizet (csak csapvizet vagy csümölcslevet) mert ez a világ legnagyobb kamuja, csapvizet kicsit megspécizik és még jól fizetsz is érte. De ez egy egészen más történet...


Petya25
(addikt)

Lassan vége a hétnek, reggel citromos tea délben gyümölcs, hát nem épp egy ünnepi ebéd.
Vasárnap: 81,6 kg megint sikerült egy kicsit faragni, este megyek Mekibe... ;)


Petya25
(addikt)

Eltelt az első hét, nehéz volt, de megérte (este még egy mekis szendvics is lecsúszott). :Y
Hétfő: 81,2 kg elégsz jól ment, mínusz 4,6kg :B


Petya25
(addikt)

Tegnap párom olyan adag steak-et és salátát készített, hogy megbosszulva magát a mérlegen is meglátszott. :O No meg sok vizet is vedeltem miatta.
Kedd: 81,4 kg na ez így nem mehet tovább :D , este megyek futni

[ Szerkesztve ]


niti
(aktív tag)
Blog

Na ne már... Most ennek mi ertelme? Minek így fogyózni, ha már 1 kiadósabb kajálás meglátszik a mérlegen? Pedig nem szemetet ettél. Ha abbahagyod ezt, vissza fog jönni minden, amit leadtál. Mondjuk azt is csodálom, hogy ez mellett van erőd futni...


Petya25
(addikt)

Hát én is meglepődök magamon, de bírom azért, meg a 3,7km nem olyan sok.
Még ezen a héten megy a spéci menü és elég lesz. Azon csodálkozok csak, hogy nem ment le semmi, pedig következő hétfőre 80 alá szeretnék menni. Na de holnapra majd jobb lesz...


niti
(aktív tag)
Blog

Egészségesen és tartósan kb 1 hónap alatt lehet ennyit fogyni. Éhezés nélkül. Persze te tudod... De mégis, elmondanád, mi a jó ebben? Mármint oké, jól esik a gyors eredmény, azt értem. De miért kell éheztetni magad, ha mar tapasztalatból tudod, hogy úgyis visszajönnek azok a kínkeservvel leadott kilók? Nem lenne jobb, ha csak lemondanál a fehérlisztről, a cukorról és a gyorskajáról? Cserébe annyi steaket meg salátát ehetnél, amennyi beléd fér. A reggelit sem kéne kihagynod- nem is értem, hogy lehet ilyet csinálni. Én tuti elájulnék 10 körül.
Így fogynál kb heti 1 kilót, vagy ha nincs sok felesleged, akkor heti 0,5-öt. És nem éheztetnéd a szervezeted, és nem jönne vissza egy normális étkezéstől a fele.
De bocsánat, tudom, hogy semmi közöm hozzá...

[ Szerkesztve ]


Petya25
(addikt)

Nincs semmi baj, jöhet a kritika :) . Hát tényleg nem a legkellemesebb elfoglaltság, de ki lehet bírni és egy kis szenvedést megér, tudod hogy szól a mondás...
Egyébként a kezdeti napok után már nem olyan nehéz. Az esti kaját meg kihagytam mert későn értünk haza és nem voltam éhes, futni is csak reggel mentem el.
Egyébként igyekszem normálisan enni, nem fog visszajönni a duplája egy hónap alatt.
Szerda: 80,8 kg na azért mégis megy le szépen, már észreveszik rajtam...


WellnessPepe
(csendes tag)

Szia Petya25!

Olvastam, amit írtál a fogyókúrádról. Gratulálok az elhatározásodhoz, és a kitartásodhoz! :) Lenne egy két észrevételem és nem kritikának szánom. ;)

Nitivel teljes mértékben egyet értek, nincs értelme az embernek sanyargatnia magát és koplalni. :N Inkább egészséges (intelligens) táplálkozást érdemesebb választani helyette a fogyáshoz. Ebben az esetben nem kell lemondani a normál étkezésekről és nincs lelkiismeret furdalása az embernek egy-egy mekis kaja miatt sem.

Viszont az étrendedet elnézve, lehet, hogy a "koplalás" miatt vesztettél az izmodból is. Ez gond lehet, ha nem figyelsz oda a kúra végeztével a kalóriákra. Még akkor is könnyen visszajöhet a leadott felesleg, vagy több, ha kevesebbet is eszel - ez a közismert jojó-effektus. Kalóriaszámolással kivédhető. Máskülönben számolni kell a kilók visszaszedésével - lehet nem 1-2 nap, de visszajönnek.

Röviden és tömören ennyi az észrevételem, ezekre érdemes odafigyelni a koplalós fogyókúrák alatt. Aki a helyes táplálkozást választja a fogyáshoz, nincs gondja, mert koplalás mentesen és izomtömegvesztés nélkül fogy le. Így nincs jojó-effektus és eredményesebb is a módszer. Ráadásul egy tanácsadó segítségét élvezi. :)


tildy
(nagyúr)
Blog

Mi atalltunk a gyumolcsokre ( grapefruit vacsorara -> iszonyat finom, ha kihamozza az ember:D ) , gombara , hagymara, uborkara, salatara. Feherjebol csirkemell roston, kefir , cottage (turo it t nem nagyon van) .
Reggel egy barnakiflibol keszult (zsemlenyi nagysagu) sendviccsel kezdunk, tizorai/uzsonna joghurt vagy gyumolcs.

Ebedre altalaban piritott hagymas gomba van , vagy csirkemell (olivaolajon sutve ) , a cel augusztusig -10 kilo , legalabb.


Petya25
(addikt)

Köszi a tanácsokat, igyekszem majd okosan összeválogatni az étrendem.
Csütörtök: 80,5 kg már egész jól haladok, este foci.


Petya25
(addikt)

A tegnap az valami szörnyű volt, a büdös káposzta tehet róla. Foci elmaradt, futottam és jó esett. Este két kefírt is letoltam. :)
Péntek: 80,0 kg húha, már kezdek félni magamtól...


WellnessPepe
(csendes tag)

Jól haladsz, csak így tovább! ;) :C


WellnessPepe
(csendes tag)

Jól haladsz, csak így tovább! ;) :C

üzenetek