Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Fitzgerald
(veterán)

Tavaly február végén kezdtem először a prediabétesz tüneteit produkálni. Elöször jött egy irtózatos fejfájás, ami 3 hét után múlt csak el. Mellé magas vérnyomás, homályos látás. A nagylábujjamon és az egyik lábfejemen a cukorbetegségre jellemző vörös foltok jelentek meg, ezek néha ki is száradtak, megrepedeztek. Bár csak 101-104 kiló voltam a 185 centim mellé, a hasam és a combjaim is eléggé megnőttek. Én hülye meg még tömegnövelő edzéseket végeztem heti 2x már évek óta irtózatos mennyiségű szénhidrát-és fehérjebevitel mellett.
Aztán szeptemberben egyik nap elkezdtem szédülni, és ez több mint 2 hétig tartott hol kisebb, hol komolyabb intenzitással. Természetesen az ilyen-olyan ráktól kezdve mindenféle egyéb halálos betegség tüneteit sikerült azonnal beazonosítanom, be is voltam szarva rendesen. Aztán elkezdtem mérni a cukromat, a normális határérték fölött volt nem kicsivel.
Úgyhogy nekiálltam egy 1300 kalóriás low carb diétának.
Csak energiamentes szarokat iszok, illetve vizet, teát.
A tömegnövelés helyett a sétára helyeződött a hagsúly, heti 60-70 kilométer simán megvan.
3.5 hónap alatt 18 kiló ment le, elértem az ideális testsúlyomat. Természetesen azóta nem szédültem, a fejem sem fájt többet a normálisnál, a vörös foltok már a diéta harmadik napján elkezdtek felszívódni.
83 kiló vagyok most úgy, hogy csak sétáltam, és kicsit jobban odafigyeltem a kajára.

[ Szerkesztve ]

üzenetek