Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


syn7h37ic
(veterán)
Blog

Kövezzetek meg, de az eddig bevált ''fogyókúra'' a Norbi update. Szándékolt az idézőjel.
Poénból kipróbáltam, és annyira bevállt, hogy 115kg-ról 83kg-ig csökkent a súlyom!
Ez a kúra nem kúra, hanem az étkezési szokások gyökeres megváltoztatása. Tényleg lehet normálisan kajálni, még este is, csak az nem mindegy, hogy mikor, mit. Fontos a rendszeresség, és természetesen a mozgás. Én úgy gondolom, ha nem sportoltam volna mellette, akkor is legalább 10kg-ot ledob az ember. Viszont, egy idő után olyan természetes lett a megváltoztatott kaja szokásom, hogy az zavar, ha a régi rossz szokás szerint kezdenék enni.
A fogyókúra valóban divat. De nézzünk mélyebbre miért. A modern élettér és modern étkezés
az oka az egésznek. Nincs mozgás, felturbózott egészségtelen kaják, a rohanó élet, mind belesegít az elhízásba. A legnagyobb gond, hogy nincs egy általános ismertető a túlsúlyos emberekre néző veszélyekre nézve. Pedig a probléma olyan súlyos nálunk, hogy az élbolyban vagyunk a kövér nemzetek között.
A legszomorúbb pedig az, hogy az egészséges kaják a legdrágábbak! Az emberek többsége pedig nem engedheti meg magának azokat a kajákat. Persze vannak olcsók is, de itt jön megint képbe a rohanó világ, sajnálják az időt, az egészségek kaják kiválogatására.

Bárki is fogjon bele akármilyen kúrába, nagyon, ismétlem nagyon fontos, hogy be legyen tartva, és a kúra végén sem lehet lazítani egy vájling süti/chips kombóval, mert semmit sem ér akkor az egész. Nem nehéz egy kúrafajta sem. A betartás a legfontosabb. Senki sem hal éhen, ha nem eszik egy fél éjszakát. ;)

üzenetek