Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


VladimirR
(nagyúr)

''De ilyenkor, jön a csavar, jelenleg egy újabb műtétre van kilátásom , a daganat kiujjult, nem merik kimondani a dokik de , mi másért akarnának felvagdosni, ki akarják venni a protézist és minden mást amit találnak, de ehhez nekem is lesz egy-két szavam, már kb. 2-3 hónappal ezelőtt be akartak fektetni ,hogy most azonnal meg kell műteni, de nem mentem.''

ezt a reszt nem igazan ertem
nem mondjak meg egyertelmuen, hogy mit akarnak? vagy maguk sem tudjak?


Batman
(őstag)
Blog

Nem merik 100%-asoan kijelenteni, hogy mi az. Tudod, ha azt mondja hogy az xy és közben megsem az akkor azért válalnia kell a felelőséget, de így csak célozgatnak. Már jó pár hónapja futom velük ezeket a köröket, majd csak lesz valami elöbb utóbb, vagy az amit ők akarnak vagy az amit én akarok. :)


lenox
(addikt)
Blog

Hat kemeny gyerek vagy, az biztos...


VladimirR
(nagyúr)

jajj, igen, igy mar ertheto, csak elsore nem esett le, hogy mirol is szol a dolog

lenox: ha ezt az utolso mondatjara irtad, gondold at azt is, hogy bar az orvosoknak valoban konnyebb igy, hogy felnyitjak, aztan utana mondanak biztosat, viszont nem mernek ra megeskudni, hogy Batman minden vagya egy ujabb tobb hetes korhazi piheno, esetleg a semmiert (vagy ha nem is a semmiert, de lehet nem lenne feltetlen szukseges felnyitni)
ezzel persze nem batoritani akarom, de valahol megertem, hogy nem szivesen rohan a kes ala fekudni, amig nem bizonyosodott meg annak szuksegessegerol
ha nem erre vonatkozott, uigy elnezesedet kerem

[Szerkesztve]


EQMontoya
(veterán)
Blog

épp ember épp ésszel nem fekszik kés alá. Én is abszolút egyetértek, és irigylem a kitartásod... :R


lenox
(addikt)
Blog

Nem, ugy altalaban az egeszre. Nalunk is van hasonlo a csaladban, tudom, ha nem is elso kezbol, hogy milyen ezen vegigmenni.


FPéter
(aktív tag)
Blog

Hány éves vagy?


troland26
(őstag)

Hát nem semmi amit történt nagy riszpekt neked . Amit szeretnék, hogy az emberek ne szégyelljék magukat, vállald fel büszkén ha rákos vagy, oszd meg velünk a történeted , vagy kérj segítséget , szívesen segítünk ha tudunk. Ezzel nem feltétlenűl értek eggyet , de nem fejteném ki mert az egy másik hosszú post lenne .


talán a logoutba jobb helyen lett volna a dolog


Saycz
(senior tag)

Kitartás :R


tbs
(addikt)

:R


Csepy
(senior tag)

Kitartás, nem lesz semmi probléma. Ha, amit írtál túlélted (és ha jól sejtem igen), akkor már tényleg szuperhős vagy.

Respect :R

Regards: Csepy

[Szerkesztve]


Batman
(őstag)
Blog

Nyugodtan írd le a saját véleményed is, és erre kérek mindenki mást is, mert engem érdekel a dologk kiváncsi vagyok.
Hogy az emberek , mit gondolnak, hogy állnak a dolog mellé, mi jut az eszükbe ha meghalják azt a szót ,hogy rák, milyen előítéleteik vannak stb.....
Szal tényleg érdekel.

Gondolkodtam hogy logout legyen e vagy nem, de azért nyitottam ide mert szeretném, ha egy általános topic lenne, ha más is írna aki ugyan ebben a cipőben jár.

FPéter:22


üdv


Batman
(őstag)
Blog

Ez nem kérdéses....... ;)


nyávogi
(tag)

Remek jó a hozzáállásod, gratulálok és továbbra is kitartást! hajrá!!! :)

tudom miről van szó, ha csak kívülállóként is, nagypapám májrákban, nagymamám limfomában, anyu méhnyakrákban halt meg, mindegyikükkel végig ott voltam... egy biztos, ameddig küzdeni, örülni tudsz, ezerszer jobbak az esélyeid akár a gyógyulásra is!
Ha jól értettem a nyitó hsz.-t, 2000 óta nem is tudjátok, miféle daganatról is van szó?
Csak sugárkezelést kaptál? kemo-t nem? nem is értem, miért akarnak felnyitni, még mielőtt ismét sugárral próbálkoznának...
Én anno addig ''ordítottam'', meg rugdostam a prof. ajtaját, ameddig nem kaptam konkrét választ a kérdéseimre, mi is a helyzet tul.képp a szeretteimmel.. nem tudom, téged hol kezelnek, én legutóbb a Kékgolyó utcai onkológián jártam, ott a lehetőségekhez képest elég korrekten elmondják, mi a helyzet.
alternatív, kiegészítő kezelésekkel próbálkoztál? Én úgy láttam, anyunak pl. sokat segítettek az avemar-os termékek és a homoktövis tabletták. A csökkentett deuterium mentes víz, szerintem nem befolyásolt semmit jelentősen. Ezeket sugárterápia mellé szedte. Őt már nem lehetett műteni, mikor kiderült, a kemot meg nem akarta...

Sok erőt kívánok neked!!! :) :)


I_Am
(veterán)
Blog

Előítélet?

Ugye ezt Te sem gondoltad komolyan. :)

Viszont a pelenka már tudom miért van Rajtad. :D ;]

Nem írom, hogy respect, meg kitartás, meg ilyen sablon szövegeket, tudod, hogy mit gondolok. Csak keményen. ;)

szerk:

Meg van valami új dolog is mostanában, valami brazíliai őserdőből származó növénykivonat, ami állítólag csodákra képes. Nem jártál még utána ennek?


Batman
(őstag)
Blog

Csak sugárt kaptam , kemot nem, de nem is hiányoltam :)
Az első 1-2 évben nem tudták megmondani, de utána az egyik zárójelentésemben leírták, de sajna nincs itt nalam es nem is emlékszem rá mi volt az mert latinul volt :)
Ha ennyi megbetegedés volt a környezetedben, te nem jársz szűrő vizsgálatokra?


Batman
(őstag)
Blog

Na igen, az eltarnatív gyógymódok.
Nem igazán vagyok hívő bennük de az elején én is szedtem mindenféle bogyókat, szülői buzdításra, de attól éreztem magam egésségesnek ha a kezembe nyomtak egy rúd kolbászt , a sok bogyó helyett. Sok vita volt emiatt, hogy miért nem próbálom ki ezt vagy azt, még a mai napig kapok néha mindenféle csodaszert ami általában nem szedek be. Lehet hogy hülyeség, nem tudom, egyszer lehet másképp fogom gondolni és akkor ha hiszek is bennük , szedni fogom.
Lehet azért is viseltetek kicsit ellenszenvel ezek iránt, hogy ebből is üzletet csináltak, elterjed, hogy valaki beteg és máris megjelennek , az önmagukat csoda embereknek kikiáltó kuruzslók, és jó pénzért próbálnak meggyőzni arról, hogy az ő terméke nélkül, nem tudsz élni, tulajdonképpen ,hogy is élhettél eddig..


Ra3
(őstag)

elolvastam az első hsz-t, és jól beparáztam, nekem a combomon van egy babszemnyi csomó, az ultrahang szerint a felszín alatt az izomrostok között, holnap szedik ki :Y azt feltételezik hogy jóindulatú, remélem bejön. hétvégén írok részleteket.


Batman
(őstag)
Blog

Nem kell parázni, bármi is lesz madj az eredmény fel a fejjel egyáltalán nem a világ vége.
De tudom, hogy csak jó lehet mi más lenne.

üzenetek