Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Sirandrish
(Jómunkásember)
Blog

PC-re is elkelne pár M példányban az tuti :)


hombre[EU]
(őstag)

Inkább a Sadie DLC-vel foglalkozzanak :D


1shot1kill
(lelkes újonc)

A napokban álltam neki az első résznek PS3-on, szóval felőlem jöhet PC-re amikor készen lesz, elleszek addig :)


laceszgamer
(PH! addikt)

Lehet a GTA VI előbb megjelenik PC-re, bár ki tudja.


Tsa-bika
(senior tag)

Igazság szerint 'szom kivan már a Rockstar stílusával, nem azért mert még nincs PC-re, hanem a kommunikació hiánya miatt. Legalább dobnának ki egy száraz twitter vagy bármilyen postot, hoogy 'srácok, PC megjelenés 2019 Q3, viszlát' de nem...


laceszgamer
(PH! addikt)

Gondolom ebben si van üzlet, mégpedig a Sony-nak és az MS-nek, amíg nem jelentik be addig megvan az esélye annak, hogy valaki emiatt vesz csak gépet is akár. Ilyen címeknél ez megesik.

Ha meg bejelentenék, hogy lesz PC-re akkor sokan fixen inkább kivárnának.


hombre[EU]
(őstag)

Kemény biznisz megy a R* körül minden egyes játéknál. Ōk az ipar roksztárjai :D


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Ha megjelenik, akkor én befizetek rá preorder formájában.


Tsa-bika
(senior tag)

Én is így vagyok vele, csak jó lenne egy korrekt rendszer igény, amit időben megosztanak a plebsszel :DDD


Wlac
(Ármester)

Gondolom olyasmire kell számítani, mint a GTA esetében.


jozefgucci1
(PH! addikt)
Blog

+1 Nagyon gondolkodom , hogy csak emiatt veszek egy boxot , mert használtan már elég jó árban van csak az a fránya irányítás ,anno amiatt adtam el az x360-at :DDD


laceszgamer
(PH! addikt)

Én már túl vagyok rajta, bár a sors iróniája, hogy a Forza Horizon 4-et többet tolom rajta. :D :D

Mondjuk a kontrollerét egyébként én szeretem, nekem jobban kézre áll mint például a PS féle, mikor a két a kar szimmetrikusan van elhelyezve.


Dr. Akula
(PH! nagyúr)

Ideje lenne már a megjelenésének. Akárcsak az 1. részének is. Mondjuk ott már a gfx-et is fel kéne tuningolni mai szintre, de hát ma úgyis nagy divatja van a remastered cuccoknak.

(#6) laceszgamer: Hát ja, én is ezért vettem X1X-et, GTA5 miatt meg PS4-et. De ez mekkora nyeremény volt a kiadónak? A hardver árának csak bizonyos %-a megy a zsebükbe, és hát szoftverből se tudtak többet eladni annál az 1 db-nál, amire a konzol vásárolva lett. És nálam többen vannak olyanok akik inkább szarnak az egészre és semmit se vesznek, se hardvert, se szoftvert, inkább dugják fel maguknak.

Én személy szerint leginkább arra tippelek hogy annyira szar lett a pc-s konzolport, hogy inkább meg se merik mutatni.

[ Szerkesztve ]


Norb79
(fanatikus tag)

RDR1nek van 4k patche X1X-re szóval tudod élvezni a remastert, ha még megvan az X1X


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Nekem a shootereknél musthave az egér+bill, nincs az az isten, hogy kontrollerrel meg aimbottal szerencsétlenkedjek, így a konzolok minden formája kiesik a rájuk kizárólagosan kiadott összes címmel együtt. Tudom én tenni a pénzem máshova is, ha nekik nem kell...


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Erre nem sok esélyt látok. Nyilván készül a GTA6, de valszeg az is majd elsőként PlayStationre és Xbox-ra jön. (Kérdés hogy csak nextgenre-e vagy PS4-Xbox One kombóra is)


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

GTA V is óriási siker volt, RDR 2 is, mégsem jött egyik sem PC-re először (Utóbbira ugye még várunk). Nyilván Rockstarnal sem hülyék, a játékaikból a konzolos verziókból veszik a legtöbbet. Szóval én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a következő GTA is konzolokra jön előbb.


Chapel
(PH! addikt)

Gta V xbox360/ps3 2013, Xbox one/ps4 2014 és pc-re 2015 elsőfele.

Akárhonnan nézem 5-6 éve debütált és egy hang sem jön új részről. Ami náluk azt jelenti hogy még vagy 2 évig semmi minimum. Vagy ez lesz a legjobb rész evör vagy elvitte az erősforrásokat az RDR2 és lehet még csak nem régiben álltak neki rendesen. Jó lesz, addigra már lesz 4080TI a gépben, a gond csak az hogy a játéknak 2db 6080Ti kell majd :DDD


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

Jó hát azt nem mondtam hogy 1-2 éven belül meg is jelenik a játék. ;] Főleg ha igazak a pletykák, hogy készül egy új Bully is.

[ Szerkesztve ]


Puma K
(PH! kedvence)
Blog

Jön egy új Bully konzol-PC, aztán jön egy új Max Payne ( ;] ) konzol-PC és aztán RDR2 PC majd pár év és GTA VI konzol majd később PC :DDD

[ Szerkesztve ]


hombre[EU]
(őstag)

Rockstar nyom egy Skyrim-et és kihozza Switchre a GTA Online-t ;]


Shing
(őstag)

Steamspy-en utoljára vhol 10-15milla körül volt a játék, nem tudom mennyien vehették még meg dobozosan. Ezt úgy, hogy PC-n jelent meg utoljára plusz 4 másik platform után.
Megnézném az eladásokat ha felcserélnénk a szerepeket.

Szerintem pontosan ezért jelenik meg úgy a RDR2 ahogy. Iszonyatosan bejött nekik ez a csúsztatott megjelenés. Van aki megveszi minden platformra, mert X haverja ott játszik, vagy csak mert vmivel szebb vagy egyszerűen a hype eladja neki újra.


Eclips21
(őstag)

Szerintem azert nem adjak ki PC egybol mert 1 nappal kesobb mar a fel vilag letorrentezi. Szimplan kalozkodas megelozese, addig huzzak amig csak lehet. Lassan kiadjak PCre addigra mar a tobbseg kitolta konzolon (penzert vette)


Tsa-bika
(senior tag)

Elakarják lopni a showt E3-on.


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Mert az aztàn hatalmas meglepetés lenne...


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Ez faxság, de higgy amit akarsz.

BTW, konkrétan bizonyított, több kutatásban is, hogy akik letorrenteznek dolgokat próba gyanánt, azok több pénzt is költenek utána, szóval a torrenttől csak annak van félnivalója, aki konkrétan szart akar eladni az embereknek zsákbamacska gyanánt elővételben vagy lefizetett újságcikkeken keresztül.

Akinek meg amúgy sincs pénze az egészre, az akkor se fogja megvenni, ha nincs fent torrenten. Itt bukik a szokásos "letöltések száma * termék ára = kiesett profit" képlet.

Olyan terméket kell letenni az asztalra, amit az emberek akarnak és akkor lesz bevétel. Nem csinálni valami vackot aztán mesterségesen generálni rá igényt.

A konzol vs PC csatát meg eldönti, hogy konzolt feleannyiért kapsz, mint egy ugyanolyan minőségi szinten játékokat futtatni képes PC-t. Megkockáztatom, hogy a PC-gaming koporsójába a legnagyobb szöget az jelentené, ha konzolok kapnának rendes egér+bill támogatást.

[ Szerkesztve ]


Tsa-bika
(senior tag)

Najó, de próbáld meg átérezni a dolgot vízagyú amerikaiként az avendzserszes pólódban, ahogy veszed sunyiban a műsort és bár még semmi nincs a képernyőn, de már elsötétült ezért a tömeggel üvöltesz, hogy a streamel vidid még hype-abb legyen.


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Na igen. Műsor előtt 10 perccel már fel van robbanva a chat a sok semmitől.

Csak nézem... Nézem... Nézem szinte megbabonázva az értelmetlen üzenetek fojamát, mintha a hülyeség gátja szakadt volna át, és az agyam egy távoli szegletében ott motoszol az a rettentő tudat, hogy minden egyes csepp mögött egy élő ember, egy másik tudat, egy elveszett lélek, mely feladta minden emberségét és eggyé olvadt a lélektelen, alaktalan tömeggel. Villámként csap belém a felismerés, elborzaszt, megrémít, majd gyorsan bezárom a chat-oszlopot. De a tudat ott van. Motoszol az agyam egy távoli szegletében. Hiába nem látom, attól még ott tombol az őrület folyama...


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Ezt nem értem


Tsa-bika
(senior tag)

Vannak emberek, akiknek minden a meglepetés erejével hat :

Tesco-Zsömle: Így-így!


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Akkor már ez már stílusosabb... :DDD


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Én arra utaltam, hogy azon a 2 ponton vérzik el a kép, ami miatt érdemes PC-n játszani konzol helyett:
- Egér + billentyű
- Szebb grafika

Bánat akar RDR-t PC-re, hogy aztán X kontrollerrel tolja egy laptopon?


Puma K
(PH! kedvence)
Blog

Van akinek ezt mondhatod... de nem érzi át. Mert kb hasonló mint a 30 vs 60 vs 120 FPS téma. A részletek nem érdeklik, mert nem látja-érzi sőt lehet nem is tudja a különbséget, mert nem is volt sosem viszonyításalapja.


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Mennyibe kerül a szebb grafika? 300k?


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Kb. Az alatt nem is lehetne szebb, mert valami limitbe biztosan ütközik az ember. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy PC-n nem éppen a 1080p@60Hz a határ. PC-n van lehetőség (elég $ esetén) 4k@144Hz-re is (természetesen egy ilyen kaliberű játék esetén még nem ma), ami azért igencsak megdobja a dolgot. Igazából a GTA5 után nem értem miért nem érkezik, hiszen az üzletileg tudtommal PC-n is sikeres volt.
Én azért is engedtem el PS4Pro-n az RDR2-t, mert meggyűlt a bajom az irányítással (nem beszólni, mert pl. Uncharted, GoW, Horizon megy simán). PC-n legalább azzal nem volna gondom.


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Jó, de egy XOX most 120k
Ha eladod a hozzà kapott dolgokat akkor kb 100-110k.
Ennyiből nem raksz össze új PC-t, max netezni.


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Ez így van. Nekem ezért is van egy jó PC-m, PS4Pro-m meg laptopom is. :U


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Jàtékra kicsit Overkill nem? Vagy a PS csak az exklúzívok miatt van?


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Pontosan.


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Akinek mennyibe kerül vagy hogy működik, az konzolt vesz. Nem is ez volt a lényeg, hanem hogy a kép készítőjének fogalma sincs erről. Számárta a PC-játék egyenlő a felhajtod a kijelzőt és fogod a kontrollert...

[ Szerkesztve ]


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Én csinàltam a képet, amit viccnek szàntam. Kaptam is érte 2 óra banànt.... Egyesek nem értik a viccet.:U Teljesen tisztàban vagyok azzal hogy aki PC-n jàtszana annak fontos a szebb grafika meg egér+billentyűzet.

[ Szerkesztve ]


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

Milyen képért kaptál ilyesmit? :Y


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Àllítólag flame-eltem itt a topikban. A kép amin a laptop van az az enyém és kiküldtem a box képét rà. Sima filmezős laptop, X mellett nincs szükségem erős PC-re. A vicces az hogy te is elsütötted ugyanazt a poént, de nekem jött banàn meg a komment is törölve lett. Félre ne érts, nem akarom hogy szankcionàljanak téged is, csak az okàt nem értettem.

[ Szerkesztve ]


TESCO-Zsömle
(Jómunkásember)
Blog

Azt láttam, hogy elszürkültél, de azt nem ,hogy miért. Nem is néztam, hogy törölték.


ribizly
(PH! kedvence)
Blog

:F
Ez a lapcsalád is halott... :W
Sajnálom.


wesder
(PH! nagyúr)
Blog

Ugyan nem történt semmi, ezek utàn nem viccelünk.:C

üzenetek