[Re:] [Jack Hunter:] A nap hirdetése - BLOGOUT fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


CounterBoci
(senior tag)
Blog

Azt láttad volna mit követtem el még általános iskolás koromban egy somogyi hangszóró és lőporoshordó kombinációjával :DDD


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Jézus Mária :DDD Na azt tényleg megnéztem volna.


Gdi
(senior tag)
Blog

Igazi hangrobbanás?

A hirdetéses cucc meg lehet a konstruktív interferencia gettómegoldására építkezne.

[ Szerkesztve ]


Lalikiraly
(őstag)
Blog

De már elkelt. Valami félmarha megtalálta a szentgrált :C

Köszönöm ez megaranyozta a napom.

Megjegyzés, faterom feszt nézi azt a szenny oldalt. Egy igazi szégyen az egész. A saját hirdetésemet nem találom meg a keresővel.

[ Szerkesztve ]


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Lehet,hogy innét csapott le rá valaki. :DDD Remélem,kapok jutalékot. :DD


VIPowER
(senior tag)

Persze hogy elment. Lehet hogy Celestion 12-esek vannak benne, amit darabáron ad majd el a kedves vevő. :D


nullpoint
(senior tag)

Jajjmá. Mit szégyenlősködsz? Tudjuk hogy te vetted meg. ;]


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Nem vagyok benne biztos,de lehetséges. Látva azt, hogy az egész milyen konstrukció, inkább valami Sal, MNC, Dibeisi hangszóró az áldozat.


kurion
(senior tag)
Blog


Azért vannak még kihívók.


zolikaDB
(veterán)
Blog

Lófogáson sok finomság van: [link] :DDD


fererencz89
(aktív tag)
Blog

Ez már szinte művészi:


Klaus Duran
(senior tag)
Blog

Thx Johny ;]


mephi666
(veterán)
Blog

25éve ex-osztálytársnak középsuli idején én vettem minden hónapban a privát-ot, mert "nehogy felismerjék az újságosok és elmondják a szüleinek" :DDD


zolikaDB
(veterán)
Blog

Biztos sokan voltak ezzel így akkoriban :DDD


Jack Hunter
(csendes tag)
Blog

Ez kész. :DDD


Lalikiraly
(őstag)
Blog

Komolyan gyerekek, én azt nem értem, hogy aki ilyen szinten írástudatlan, hogy az istenbe tud élni? Levegőt venni és hasonlók. Nekem nem fér a fejembe.


Sliderxy
(tag)

Az a baj, hogy ezekkel Dunát lehetne rekeszteni. :(((


fererencz89
(aktív tag)
Blog

Ettől nekem az sokkal durvább, amikor "értelmiségi", minimum középosztálybeli ember ilyen szöveget ír a hirdetéshez:

Hirtelen Jött de Lehet , Hogy Meggondolatlan Felindulásból Eladnám 2019-ben Újonnan Vásárolt Triangle Genese Lyrr Zongoralakk Fekete Hangfalamat !! :smile51:

( gyári dupla doboza , papírjai ( regisztrálva a vásárlás után ) tüskék stb stb természetesen mind meg vannak !!! )
" Szinte Karcmentes Tökéletes Állapot " !!

Hallgatás Közben IS 80%-ban Mindig Rajta a Huzatával Használtam !!
Ezért Nem Is Törölgettem Még Szinte a Hangfalat !!!!

Ez a Páros Már az Újra Gyártott eredeti Lyrr 2017-es Korlátozott Limitált Kiadású Változata !!
Az erős kereslet nyomán a Triangle úgy döntött, hogy korlátozott ideig újragyártja ezt a mitikus oszlopot.
Ez Kb annyit Jelent Hogy Ezekben Már Alkalmaznak a Signature Sorozatban Használt Technológiákat !!!
(Pontosan Mit Azt Nem Tudom)

Ára : 699,000 ft !!
...

Tüskék Használata Mellett Pont Jó a Mérete.

( én Nem Igen Használtam. Ezért Nem Tudok Rolla Nyilatkozni a " Hangra Gyakorolt Pozitív Hatásáról " ! )


mephi666
(veterán)
Blog

árultam kocsit, hahu-ra direkt úgy raktam ki, hogy elsősorban e-mailen érdeklődjön mindenki, mert telefont nem tudok akármikor felvenni (főleg munka miatt) ...aztán aki el tud olvasni 10 sort és meg tud fogalmazni egy levelet, ott már pozitívra számítok... erre a telefon csörgött a lehető legkülönfélébb időpontokban: vasárnap 12:00kor, hétköznap 22:30kor meg persze főleg munkaidőben, amikor 90%-ban fel sem vettem... amikor meg felvettem, akkor volt aki azzal kezdett, hogy "mit kell tudni a kocsiról?" ...ott volt minden leírva, pdf-ben becsatolva ügyfélkapus lekérdezés, leírásban az elmúlt 10 év minden nagyobb javítása :U 240es hirdetésre volt aki azonnal azzal nyitott, hogy alkudta volna 150-re, majd személyesen megnézve "jajj nincs katalizátor se alatta, akkor így 80-at tudna adni érte... meg átbasztam őket, hogy ezt nem mondtam (nem kérdezte, leírásban benne volt) ...fizessem ki az útiköltségüket meg rendőrt hívat, hogy katalizátor nincs a kocsi alatt és az leszedi azonnal a rendszámot" :DDD ...ne mondjam, milyen kisebbségiek voltak (végül már kínomban röhögtem rajtuk, hogy "menjenek már, semmi ilyen szabály nincs, hogy eljönnek kocsit nézni és fizessen az eladó útiköltséget... menjenek már kereskedésbe ezzel a dumával... rendőrt meg részemről nyugodtan hívjunk" :D (még én lettem volna a legnyugodtabb, ha üdvözölhetünk pár rendőrt a köreinkben... ott fogadtam meg, hogy egyedül ilyeneknek soha többet nem mutogatok kocsit)

...aztán végül pesti sráccal emaileztem a kocsiról, amikor már csökkentettem az áron: eljött, megnézte, ránézésre értett hozzá, próbakör végén tért csak az anyagiakra... vele nem is álltam neki alkudozni: korrekt volt, vigye... :K legalább a felesleges idegölő plusz köröktől megszabadultam


Sliderxy
(tag)

Hasonló autós kalandom nekem is volt. Valószínűleg elég sokan járnak így, sajnos nagyon jellemző lett és már rossz szájízzel teszi fel az ember a hirdetést ,mert már előre attól tart, hogy milyen idióták fogják betalálni. Valószínűleg ezért van az is, hogy sokan inkább áron alul beszámíttatják a kereskedésben egy másikba, mert akkor legalább nincs vele ez a cécó.
A sztori: Még 2012-ben hirdettem az autót, volt is jelentkező bőven. Volt aki konkrétan azt kérte, hogy menjek el a házához vele, mert ő nem tud eljönni, mert nincs autója se semmije. Mondja ezt úgy hogy van helyi járat, miegymás... Másik: Középiskolai tanár úr a fotók és a leírás alapján nagyon szeretné megvenni, ne adjam el mert neki kell, lebeszéljük a találkozót xy helyre, de neki csak szombat délelőtt 8 órakkor jó, mondom rendben legyen. Erre ott várok a megbeszélt helyen és sehol senki. Hívom nem veszi fel, hívom nem veszi fel, hívom ki van kapcsolva. :((( Hazamegyek, hívom feleségem telefonjáról, felveszi a kedves tanár úr, kérdezem mi a helyzet? Hát ööö.. a feleségem mondta, hogy a másikat vegyük meg... Még ráfogja az asszonyra! Mondom neki, tanár létére lehetett volna magában annyi hogy szól hogy hülyegyerek ne várják ott mert meggondoltam magam. Nem, az nem megy, de sokaknak ám nem megy nem csak neki. Na mindegy, elengedtem a dolgot. Rövidesen meg is lett az újabb "biztoshogykell" vevőjelölt. Egy fiatal nő az apjával meg a gyerekével eljött megnézni, természetesen vasárnap, mert hát mikor. Körbenézték, fater fikázta a kocsit, mondtam nyugi öreg, minden ott volt a fotókon, le volt írva minden, hozzáteszem annyi esztétikai hibája volt, hogy a jobb elsőn volt egy kis karcolás. Az öreg próbakört kért hát megkapták. Közben folyamat hülyeségekkel faggatott, hogy miért rángat meg ilyenek. Mondom mi? Borzasztó ember volt. Megállunk, mondja a csaj jó ő szeretné megvenni. Gondoltam dejó végre már. Erre az öreg elkezdi ott előttem lebeszélni a vételről, közben a kiskölök már visít mert szarrá unta magát. Konkrétan az érkezésük óta 2 óra telt már el. Mindez ugye vasárnap késő délután, amikor minden épelméjű otthon van a családjával. A csaj egyszer csak benyögi hogy jó akkor nem kell. Hát hadd ne mondjam elküldtem őt is meg az apját is a retkes ...ba, hogy mit képzelnek magukról, hogy 2 órát fárasztanak a semmiért. Erre mi volt a válasz, jó akkor elvisszük, de csak eurónk van. :O Azt hittem felrobbanok.
Szóval a helyzet az, hogy iszonyat módon körül vagyunk véve hülyékkel és ezt előzetesen ilyen szituációban nagyon nehéz szűrni.


Hieronymus
(őstag)
Blog

Na ja.
Ha valaki majdnem 700 ezer forintot akar kapni ezért a pár izéért, akkor olyan nyelven kell írnia, amit a potenciális vásárló közönség megért.
800 ezerért már lehet kapni Teufel ULTIMA 40 Surround + Denon X2700H für Dolby Atmos rendszert. Ami jelentősen túl van árazva. De a két front hangszóró önmagában hozza ennek a 700 ezres hangfalpárnak a minőségét. A többi már csak ajándék a Teufeltől. :DDD

üzenetek