Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


maczika
(csendes tag)

Az illuminátus-összeesküvésektől kímélj meg.

Hogy kerül a csizma az asztalra? :N

Mert ahhoz képest, hogy (szerinted) egy kézben végződnek ezek erőterek, konkrétan Obama és Trump esete is mutatja, hogy koránt sincs ez összefogva és nincs előre lefutva.

Megpróbálok egyszerűen, érthetően fogalmazni.
Konkrétan pont ez a két elnök igérte meg, hogy végetvetnek a háborúknak, hazarendelik a katonáikat s megteremtik a béke alapjait. Volt egy elképzelésük de gyorsan megértették velük, hogy teljesen másra kell gondolniuk. Az megvan, hogy Trump még a választások előtt ígéretet tett az orosz-amerikai kapcsolatok rendezésére, a háború befejezésére közel-keleten? Megválasztását követően ahogy elindult volna ez a folyamat, elindult az össztűz: lejáratás, karaktergyilkosságok, botrányok, tüntetések, közeli tanácsadók eltávolíttatása. Akkor kezdett el lankadni a roham, mikor Trumpot kezdték körbevenni máshonnan nyakára ültetett tanácsadók, bizalmasok. Azóta láthatjuk az eredményeket: ilyen rideg kapcsolat a két hatalom között utoljára a hidegháború idején volt, továbbra is zavartalanok a fegyverkereskedelmi kapcsolatok.
Remélem nem szorul magyarázatra, hogy a kapcsolódó gazdasági körök miként érdekeltek a fegyveres konfliktusok fenntartásában a béke megteremtése helyett, s itt érhető tetten, hogy a hatalmi ágak nem válnak szét. A háborúk nagyon sok pénzt termelnek bizonyos csoportoknak, s ha úgy tartja érdekükben akkor ezt a háborút permanensen fent fogják tartani a rendelkezésükre álló eszközök segítségével.
Ez történik? Igen. Van még kérdés?

Aham. Azért fizeti például most az US NAVY az új Tomahawk Block IV fejlesztéseket? :DDD
Értem. Ezek szerint még csak nem is követed az eseményeket? :F

Az elnöki bejelentés nem a hagyományos fejlesztésekről, kereskedésekről szólt, azok zavartalanul folynak a bejáratott ütembem, de ezt írtam is.

Erre találod a GAO jelentéseit az F-35 vadászgép programról. Ha mutatsz nekem hasonlót a világ bármelyik vadászgép-, vagy bármilyen más, nagy volumenű katonai fejlesztéseiről, megemelem a kalapom előtted.

Az f35ös története szintén egy ugyanolyan már lejátszott projekt mint a robotrepülőké...az elnöki bejelentés nem ezzel állt kapcsolatban. Hogy ki mit nem követ az most már nekem is világos.

A hangulatkeltő oldalakon folyamatosan jönnek azzal, hogy nincs auditálva az amerikai katonai beszerzés...

Az auditálás hiányát s annak hatásait a gazdasági folyamatokra egyértelműen megerősítik elismert közgazdász professzorok, a témát jól ismerő tekintélyes szakemberek. A költségvetés katonai célú kiadásai gazdasági kérdéskörbe tartoznak, s ezek nem csak beszerzési tételeket tartalmaznak.

Röviden: az elnök bejelentette, hogy az eddigi pénzszivattyú csövét nagyobbra cserélték, ne aggódjanak az érintettek.

Mivel mást úgysem tudsz, kénytelen leszel elfogadni. Ez egy ilyen világ.

üzenetek