Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(nagyúr)
Blog

Konkrétan pont ez a két elnök igérte meg, hogy végetvetnek a háborúknak, hazarendelik a katonáikat s megteremtik a béke alapjait.

Arra is emlékszem, hogy mekkora küzdelem volt Obama és a törvényhozás, valamint Obama és a Pentagon között az Iraki és Afganisztáni kivonás körül.
Trump teljesen más tészta, ő egyszerűen ostoba a külpolitikához...

Az megvan, hogy Trump még a választások előtt ígéretet tett az orosz-amerikai kapcsolatok rendezésére, a háború befejezésére közel-keleten?

Igen, ahogy az is, hogy folyamatosan kérdezgették, hogy mégis hogy képzeli ezt el, és nem volt erre egy épkézláb válasza.

Azóta láthatjuk az eredményeket: ilyen rideg kapcsolat a két hatalom között utoljára a hidegháború idején volt, továbbra is zavartalanok a fegyverkereskedelmi kapcsolatok.

Az én tudomásom szerint a mélypont a Krími félsziget orosz megszállásakor következett be és azóta tart, illetve csúszik tovább lefele...

Az elnöki bejelentés nem a hagyományos fejlesztésekről, kereskedésekről szólt, azok zavartalanul folynak a bejáratott ütembem, de ezt írtam is.

Csak éppen nulla példát és valós tényt látok.
Az elnöki bejelentés semmiféle speciális dolgot nem tartalmazott. Akkor már a márciusi inkább...

Az f35ös története szintén egy ugyanolyan már lejátszott projekt mint a robotrepülőké...az elnöki bejelentés nem ezzel állt kapcsolatban. Hogy ki mit nem követ az most már nekem is világos.

Hol vannak a tények és alátámasztások? Te írtad: "Legalább 30éve nincs auditálva a "védelmi" kiadása az országnak, ennek tükrében megmosolyogtató, hogy "a messze legátláthatóbb működés"-ről írsz.".

Elmagyarázom, hogy miért írtam azt, hogy messze a legátlóhatóbb a működése az amerikai katonai programoknak, erre ahelyett, hogy tényekkel és tárgyilagos információkkal állnál elő, továbbra is nulla információt tartalmazó félrebeszélést látok tőled, ahelyett, hogy megcáfolnál alátámasztott tényekkel, linkekkel, forrásokkal.

Már elnézést, de ha nem tudsz semmit a témáról, akkor ne akarj okosnak tűnni benne... :U

Az auditálás hiányát s annak hatásait a gazdasági folyamatokra egyértelműen megerősítik elismert közgazdász professzorok, a témát jól ismerő tekintélyes szakemberek.

Továbbra is adós vagy azzal, hogy mégis hol vannak a hasonlóan nyílt információk katonai programokról a többi állam esetében. Az auditálás hiánya máshol sem áll meg. Várom az információkat, hogy mely országban van auditálva a katonai költségvetés. Nyíltan és elszámoltathatóan...

Erre írtam, hogy az ilyen hangulatkeltő (pénzelt?) oldalak azok, amelyek egyirányúan gondolkodnak. Ha csak ilyenből tájékozódsz, akkor sose lesz a világképed teljes...

Röviden: az elnök bejelentette, hogy az eddigi pénzszivattyú csövét nagyobbra cserélték, ne aggódjanak az érintettek.

Nem, az elnök nem ezt jelentette be, hiszen szó se volt arról, hogy esetleg emelnék az űrparancsnokság avagy a Űrerőkre szánt költségvetési pénzt. Arról pedig a cikkben olvashattál, hogy e téren egy elnöki bejelentés miért nem mérvadó önmagában. Majd ha a költségvetés átmegy a Kongresszuson és az Elnök is jóváhagyja, abban pedig jelentősen nagyobb összegek lesznek, akkor esetleg lehet erről beszélni.

[ Szerkesztve ]

üzenetek