Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(nagyúr)
Blog

Csak érintőlgesen mert messzire nyúlik az előzmény: Ukrajna 1700as évektől oroszország része volt, és pont.

Megint mellébeszélsz. Leírod, hogy azóta, hogy Trumpnak elnök lett, a hidegháború óta a legrosszabb az USA-Orosz kapcsolat. Mondom, hogy hát ahhoz Trumpnak nem sok köze van, a Krím megszálása óta tart a rossz kapcsolat.

Most erre visszamegyünk a XVIII. századig. Miért nem mindjárt a Mongol Birodalomig? :DDD

Zöldséget írtál le. Pont.

Az elkészült technikákkal már kereskednek, ez támasztja alá, hogy alapvetően nem lehet többletköltsége a gyártási folyamatoknak.

A különféle Block-okba sorolt fejlesztések pedig nyilván nem léteznek. Ezek szerint... :U
Majd szólj a Lockheed-nek, Boeing-nak, Northrop-nak, Raytheon-nak, hogy nem lehet menet közben többletköltsége egy típus gyártásánál, ők ezt még nem tudják. Illetve a Pentagon sem, lévén ő bizza meg a gyártókat az új Block fejlesztésekkel. Olvasgass többet például DefenseIndustryDaily-t, ha már GAO-t nem olvasol...

Van egy rossz hírem: ha ebben a témakörben leírják/elmondják s te fenntartások nélkül, visszapillantás, történelmi események felelevenítése nélkül elhiszed: "sose lesz a világképed teljes".

Úgy nézek én ki, aki fenntartások nélkül elfogadok dolgokat? :F
Úgy vetted észre, hogy nem olvastam el pro és kontra érveket a témában a legkülönfélébb helyeken? :F
Úgy látod, hogy kettőnk közül én vagyok az, aki nem igyekszik a nézeteit linkekkel, tényekkel alátámasztani? :F

Ne legyenek illúzióid afelől, hogy ha egy újabb pénzszivattyút lehet rákötni a költésgvetésre xy magyarázattal

Nincsenek illuzióim, eleve a cikkben is leírtam, illetve nem sokkal lentebb is, hogy bármi ilyen téren abban hiszek, ha mindkét ház megszavazza, hogy az a 2019-es NDAA-ban feltünjön a független Space Force és Trump azt jóváhagyja. Erre követheted például, már ha egyáltalán érdekel, és el is akarnád olvasni. Jelenleg egy szó sincs róla benne, az Űrparancsnokság pedig hozzávetőleg 7%-al kap több pénzt (függően attól, mit tekintünk alá tartandónak, lévén vannak kettős feladatok, amelyek nem az ő soraikban tűnnek fel), illetve a Kongresszus utasította a Légierőt, hogy változtasson a beszerzési eljárásain.

üzenetek