üzenetek

hozzászólások


Cathfaern
(nagyúr)
Blog

A mennyit jó kérdés, igazából az egyes halak közötti különbség, feldolgozási mód, mit raksz hozzá, stb. miatt nehéz konkrét számot mondani. Én itt Mo-n azt mondanám, hogy túlenni úgyse tudod magad belőle, szóval amit pénztárcád, ízlésed enged :) Otthoni feldolgozási mód elvileg mindegy, korábban ugye olyan cikk volt, hogy konzervkészítés közben gyakorlatilag elveszti az omega 3 tartalmát a hal, de olyan hőmérsékletet úgyse állítasz elő otthon. Ha főzöd akkor fixen 100 fok alatt marad, ha sütöd / grillezed, akkor meg max a közepe kap nagyobb hőfokot. Feltéve hogy nem sütöd szét, ami szokás Mo-n :) Ugye halakat elég ~62 fokos maghőmérsékletig sütni / főzni.

üzenetek