üzenetek

hozzászólások


Cathfaern
(nagyúr)
Blog

Teljesen igaz amit írsz. De nem is beszélt senki se bevitt koleszterinről, omega3-ról volt szó.

nagysz
"hmm köszi, akkor elviekben a mostanában divatos alacsony hőmérsékletű, de hosszabb ideig tartó sütés jobb lenne?"
Nem az számít hány fokon sütöd. Az számít mennyi a hal maghőmérséklete. 180-200 fokon sütve is lehet 65 maghőmérsékletűre sütni a halat.

Arpee78
Nyilván nem a haltól, hanem a benne lévő omega3-tól.

Hieronymus
"Azt gondolom hogy a koleszterin probléma anyagcsere zavar. Az anyagcserezavarok általában szabályzási zavarok. Ezen zavarokban fontos szerepe van a táplálkozásnak, de a teljes felelősség nem a táplálkozásé."
Mi okozza akkor szerinted az anyagcsere zavart? Mitől alakul ki?

üzenetek