üzenetek

hozzászólások


Hadeska22
(fanatikus tag)

Amire vettétek szerintem jó lesz, bár annak ellenére, hogy nem vagyok híve a használt üzletiknek, ebben az esetben inkább vásároltam volna azt. Persze böngészésre, némi tartalomfogyasztásra elvileg elég, bár a gyenge CPU, a RAM bővíthetőség hiánya számomra nem teszi vonzóvá a gépet dacára az IPS, FULLHD kijelzőnek meg az SSD-nek.

Annyit hozzátennék, mint aki ismeri a Lengyel piacot, hogy ezt a márkát még a Lengyelek sem veszik előszeretettel, mert annyira gagyi minőségűek és gyakran Ő maguk (Kiano) sincsenek tisztában, hogy mi a pontos specifikációja az adott eszköznek. Itt az ugyancsak "Lengyel" Krüger & Matz a nyerő, ami relatíve olcsón kínál jó minőséget, és a terméktámogatás (főleg mobil eszközökre) is rendben van.

Az itteni Mediamarktban, RTV-ben meg lehet tapicskolni a Kiano eszközöket (főleg Windowsos tabokat meg néhány laptopot) de a gagyi műanyag borítástól egészen a benyomódó kijelzőig minden előfordul.Legutóbb három tabletet árultak azonos áron úgy jelölve, hogy HD, HD+ és FHD. Mint utólag kiderült a gyártó ezt a termékspecifikációt küldte a fekete, szürke és "fehér" jelölésére (bár ők a terméklapon a kijelző felbontását jelölték). Ez persze nem azt jelenti, hogy a Te általad vásárolt gép rossz, bár ugye a terméktámogatás az mindig kétes (ugyanez igaz a Krüger & Matz-ra is) és sokszor a minőség is kifogásolható.

[ Szerkesztve ]

üzenetek