Finom a kínai kaja. Régebben voltunk egy kínai étteremben, apám kért valami kaját, amire azt mondta a csaj, hogy nágyon cipős. Aztán kicsit se volt az
hozzászólások
Apropó... Csináltam megint egyet, határozottan finomabb lett.
Viszont megfeledkeztem róla, hogy eleve csípős szecsuánit vettem és
beledobtam vagy 3 karika atompaprikát.
Egyébként a bolti szecsuánira miért van szükség? Van benne olyan alapanyag/fűszer,
amit nem kapni itthon vagy csak szimpla tuning?
[ Szerkesztve ]
örülök h a második batch jobb lett
én azt vettem észre, h ha rakok bele befőtet is akkor úgy finomabb lesz vmiért. nem tom miért. elvileg ha megnézed az üveg hátoldalát nem nagyon van benne olyan amit alapból ne raknál bele.
akartam mondani, hogy én is csináltam azóta és nem lette elég piros, nosza raktam bele bőven paradicsomsürjtményt h szép piroskás legyen és totál elcsesztem vele, édes paradicsomos szecsuáni lett belőle