[Re:] [konikan:] Főzőcskézem - Sertés sült pikáns ketchuppal - BLOGOUT fórum

üzenetek

hozzászólások


mustang08
(aktív tag)
Blog

A legfontosabbat kihagytad: Milyen az íze?


konikan
(aktív tag)
Blog

Igaz :B

Középszerűnek mondanám az összeredményt. Érződik magán a pácon, és az "ínyenc ketchupon" is az instant ízvilág egy kicsit, de nem mondanám rossznak. A hasábburgyonya nekem kicsit sótlan volt, de ennyi :)


AllTheBest
(senior tag)
Blog

Ilyet pár hete mi is csináltunk ,szerintem jó cucc :)


A_Papa
(aktív tag)

:)


total90
(veterán)
Blog

Ennyi idő alatt csinálhattál volna épp ehető ételt is. Ezért híznak el sokan, mert ilyen porokkal meg vackokkal főznek.


Hieronymus
(addikt)
Blog

Ennek a pácizének nagyot üt az összetétele.
Többek között tartalmaz:
Szárított burgonyapehely
Szárított céklalé koncentrátum
Élesztőkivonat

Mindegyikre nagy szükség van hús pácolásához.

Nyomokban ..... és halat tartalmazhat.

Gondolom a szárított céklalével közös zsákban szállítják a halport. ;]


dugynok
(senior tag)

Ennyi :)
Húst só-bors-fokhagyma kombóval pácolni, szószt ketchup+gyömbér+oregano+méz+cayenne-i bors kombóval összerottyantani, kész is.

[ Szerkesztve ]


Valed
(tag)

Oldalanként 3-5 perc? Nem maradt az nyers, iszonyat rágós?
Amúgy ha elolvasod az ilyen kész pácok hátoldalán hogy pontosan milyen fűszerek vannak bennük tized annyi pénzből magad is kikeverheted, ráadásul saját ízlésnek megfelelően mindenből annyit raksz bele amennyi neked jól esik.


greenity
(aktív tag)
Blog

Kezdetnek nem rossz a zacskós cucc :) Én pl nem szeretem az ilyet. Kolléga esküszik a bolognai fűszerkeverékre, mert akkor nem kell kóstolgatni, de én a főzésben pont azt élvezem, hogy a saját szájízemre formálhatom egy kicsit a kajákat.

Érdemesebb neten olyan recepteket keresni, amik egy-másfél óra alatt megvannak, vagy gyorsan meg lehet csinálni és a többit a sütő végzi el.

Én most majdnem mindig ilyet főzök, sütök hétköznap másnapi ebédnek, bár most éppen meghalt a sütőm.


konikan
(aktív tag)
Blog

Személy szerint szeretem ha a közepén egy kicsit rágós marad, de ebben az esetben ez nem volt tapasztalható.

(#9) greenity
Nem szeretem kóstolgatni én sem annyira.

[ Szerkesztve ]


greenity
(aktív tag)
Blog

Nem kötekedésképp tényleg: de akkor hogyan fűszerezed a dolgokat?


konikan
(aktív tag)
Blog

Ezekre az instant porokra gondoltam. Ha van egy olyan por amit valamivel bekeverek, és kész, és nem nekem kell összekeverni mindent, ami olyan lesz amilyen az aktuálisa szájízemnek megfelelően akkor néhanapján szívesebben használom azt, mert egyszerűbb az egész.

üzenetek