Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


bobalazs
(veterán)
Blog

Elolvastam.
Olyan érzés fogott el mint amikor 80as évekbe mindenki a sztereó erősítőkre gyúrt, volt is ezer féle jó márka, na most ugyanaz van csak számítógép formájában. Tömegcikk ez a ryzen 2600 de jó, jó áron lévő alapanyag
A vgaval egyetértek, nekem is ez van, a dual OC, 1440p 144 hz mellett jól teljesít. Van jó pár jó játék ami mellett hozza a 144 fpst gond nélkül. Ahol nem, ott meg a 60at, az is elég. Monitor terén először 27 colon volt 1080p felbontásom, majd úgy hozta a sors 1440p 60 hz. majd azt a 144 követte. A 1440p számomra nagyobb jelentőséggel bír mint a 144 hz. valószínűleg mert én is inkább koca gémer vagyok.
Az 1 terás ssdt én egyelőre sokallom árban, 20+ pár ezerért lehet venni 500ast (sata helyett pcie meg még jobb) és szerintem bőven elég pár játékra amit az ember adott esetben játszik. Ha steames stb játékod van, simán backuppolhatod a 3 terás hdd-re aztán visszatöltöd hogy ne kelljen letölteni.
A hangkártyával egyet tudok érteni, normális hangkeltő mellé nagyon kell egy dedikált hangkártya, hacsak nem a 128 dB-s alaplapi van, ami csak prémium alaplapokon van. A sztereó hangfal is jó döntés volt.
A fehér szín meg jól passzol az asztalodhoz. Tényleg, nem ér hozzá a lábad miközben odaülsz, nem rúgsz belé?

Árat miért nem írtál? Sok embernek lenne segítség, támpontot adhat.

[ Szerkesztve ]

üzenetek