üzenetek

hozzászólások


Menotti
(aktív tag)

Én feltettem a legujabb verziót ,de ugyanúgy csinálja (illetve nem csinálja:-)...Nem lehet az érzékenységét állitani a mobileuncle tools-ban?


Hybryd
(tag)

Sziasztok!
Nálatok előfordul, hogy nem érkeznek meg az sms-ek a telefonra? Elsősorban a másodlagos simre küldött üzenetek vesznek el, de van amelyik megjön, nem találtam benne logikát. Egy-két üzenet az elsődleges simre sem érkezett meg. Töröltem pár sms-t, hátha helyszűke lehet a háttérben, de semmi változás.
Valakinek volt már ilyen? Mi lehet a gond?


Atomcsirke
(aktív tag)

"Ja, láma kérdés, de ne kövezettek meg érte: ha eltüntetem a "belső SD"-t az itt valahol korábban publikált scripttel, az permanens változtatás, vagy a ROM-frissítések visszaállítják az eredeti állapotot, és megint újra kell particionálni?"

Erre a kérdésre valaki meg tudná mondani a tutit? :R


Atomcsirke
(aktív tag)

Passz, én múlt hét óta az "MMS-ek nem mennek el" problémával küzdök, egyenlőre különösebb eredmény nélkül.


nagysusu
(csendes tag)

Szia!

Egy kicsit feljebb olvasol, leírtam.


Atomcsirke
(aktív tag)

Valakinek valami ötlete az MMS-mizériára? A messaging részben semmilyen változtatás nem történt az elmúlt két hétben. MMS se a gyári, se a Handcent SMS-el nem megy ki, sőt, küldéskor érdekes módon nem is látom hogy a 2G-s SIM megpróbálna bármiféle adatkapcsolatot felépíteni, eddig ugyanis ez a státusz-sorban, a SIM ikonjánál látszott. A SIM-eket érintőleg se történt változás, leszámítva egy IMEI backupot. Ja, és az SMS-küldés teljesen rendben van. APN-nek a standard "T-Mobile MMS GPRS" van a 2G kártyához társítva, eddig működött korrektül.


426os
(őstag)
Blog

Úgy döntöttem mégis csak zavar az akku töltöttséggel kapcsolatos problémám (párszor már leírtam itt, nem tenném újra).
Valakinek Budapesten esetleg van jól működő fölös P770 akksija, amit kölcsönadna 1-2 napra tesztelni, hogy hátha csak az akksim rossz? Vagy esetleg cserélne velem szintén 1-2 napra akkumulátort? Természetesen nem ingyen, megbeszélnénk valami kompenzációt. Nem annyira drága az új akksi, de feleslegesen nem akarok rendelni.
Köszönöm előre is, ha van köztetek vállalkozó szellemű kolléga.


Nyiaz
(aktív tag)

A 4.2.2 nekem azt csinálja autóban, bluetooth kihangosítva hívás után néha lefagy. Most próbaképp visszatérek a MIUI-hoz. Kár mert egyébként jó rom lenne.


dussy
(őstag)

Miért ilyen 'halott' topik???


hege21
(senior tag)

Én pl. Elpaszoltam és vettem egy Hongmit.....


426os
(őstag)
Blog

Én is gondolkodom a cserén, szintén Hongmi-re, de ez még várat magára.


dussy
(őstag)

Én is gondolkodtam, de nem tudom mire...


Koszta
(tag)

Én teljesen elégedett vagyok a készülékkel, kb 5 hónapja van feltéve a 4.2.2. Kb kéthetente egy újraindítás kell, mert belassul, utána megint jó.


hege21
(senior tag)

Hongmi akku időn kívül mindenben jobb...

[ Szerkesztve ]


426os
(őstag)
Blog

Tudom én. Anno a P770-t hirtelen felindulásból rendeltem, mert 2x is befuccsolt a rendelésem (csak hitegettek a kínaiak és nem volt készleten a kinézett telefonok egyike sem), aztán rányomtam erre. Igazából teljesítményre nekem ez tökéletesen elég, az akku idő viszont annyira mégsem számít, mint elsőre gondoltam. Cserébe a kinézetével, illetve a bumfordi vastagságával annyira nem sikerült megbarátkoznom, de jelenleg számomra anyagilag nem éri meg, hogy lecseréljem. Egy darabig még marad.
Hongmi viszont baromira tetszik és most már az ára is egész baráti..

[ Szerkesztve ]


Nyiaz
(aktív tag)

Én is már többször nekifutottam hogy lecserélem, mert nincs hozzá hibátlan rom. Mindegyikkel van valami baj nálam. De szintén anyagi megfontolásból mindig maradtam. Mert egyébként jó telefon.


Athoszka
(tag)

Cserén nálam is folyamatban, de nekem a telefonnal nincsen problémám. A 4.2.2 rbarat_v03_24 ROM van fent, minden jól működik rajta. Kivéve, hogy nem látja az okos órám:-) ez az egy nagy problémám van. Az aksi 3 napot simán megy két kártyával és közben van használva a készülék. Gps, Wifi vagy mobilnet és néha egy kis játék a beszélgetések mellett.

[ Szerkesztve ]


dussy
(őstag)

Azt hiszem nekem is ez van fent. A MIUI szép, de nagyon lassú ehhez képest. 180-190 órát simán elketyeg indítás után, hetente érdemes újraindítani. De amúgy tényleg elég jó, a GPS-t leszámítva... :))

[ Szerkesztve ]


#73959936
(őstag)

gps nem annyira rossz, csak megfelelő konfig fájl kell hozzá. Ha az megvan, akkor végigzongorázni mindazt, ami kell ahhoz, hogy lássa a műholdakat....És pl. 1 klassz progival már élvezheti is az ember a navigációt...

Nem gps készülék. Telefon. :K


Athoszka
(tag)

GPS-el nekem nincs gondom szerencsére. A config file csere meg volt. Endomondo és a 3 betűs jól működik. Egész gyorsan talál műholdat.

üzenetek