üzenetek

hozzászólások


#73959936
(őstag)

Régóta az rbarat féle romot használom. A legújabbat, ami létezik, illik :K a Nova launchert használni hozzá...
rendkívül jól működik, így az Általad említett sygic is....

És persze némi takarítás sem árt, amit az sd maid pro-val végzek, a többi ilyen célra villogtatottak csak szemfényvesztők....

Én adnék 1 esélyt... :K


Koszta
(tag)

Nekem is régóta sír, hogy kevés a hely, egy ideig még kihúztam SD kártyára linkeléssel, de ma úgy döntöttem, nekiállok az átparticionálásnak. Batonyo linkje szerintem elég hasznos, én az alapján csináltam. Az egész procedúra nem volt sok idő, csak utána a programok újratelepítése... :)

Rbarat féle rom szerintem teljesen használható, nekem egy évig az volt kb. Kicsit lassabb talán a rendszer, mint a 4.1 alatt.

[ Szerkesztve ]


Atomcsirke
(aktív tag)

Friss ROM felhúzása után ejtetted meg a procedúrát?

4.2-es rbarat-od volt? Elolvastam batonyonál linkelt átparticionálási leírást, és rbarat polgártárs abban - csak úgy mellékesen - megesküszik a máriapócsi Szűzanyára, meg Kun Béla üdvösségére, hogy ez a alábbi, általa mókolt 4.1-es ROM a legjobb, amit kihoztak erre a vasra, kivált üzemidő tekintetében.

ROM Android 4.1.1 EN/CZ/SK/RU/CH/... (S113 mod)

[ Szerkesztve ]


Koszta
(tag)

Igen, friss romon csináltam.

4.2t használtam, most az Apeelme féle 4.1-et, mivel ezt még nem próbáltam.


426os
(őstag)
Blog

A 4.1-esek tapasztalataim alapján mindig jobbak voltak egy kicsit üzemidőben. Engem a 4.2-ben zavart a gyári kamera app hiánya, illetve a kinézet és pár egyéb apróság (már nem emlékszem, lassan fél éve volt). A legjobb szerintem az Apeelme-féle rom volt (ha nincs kedved/időd kísérletezni, akkor mindenképpen ezt ajánlom), de az rbarat-féle 4.1-et nem próbáltam, lehet, hogy az is jó. A 4.2 szerintem semmi pluszt nem ad a nagyobb verziószámon kívül ennél a telefonnál.


#73959936
(őstag)

Help, nagyon sürgős

Valamit igencsak elnéztem, launchert szedtem le, mert frissíteni szerettem volna. Teljesen meghalt az egész rom-

Na twrp-ben vagyok (2.5.0.0.), valaki segítsen hogy lehet visszarakni, hogy működjön ? Hol kell keresgélni és mit kell csinálnom ?

:R


#73959936
(őstag)

Sziasztok.

p770-en új romot raktam rbarat 4.2.2.őt....valamivel kikapcsoltam valamit, mert miután betölt, hiába húzom le fentről az akármit, és indítanám el az azt hiszem winget-teket, semmi sem jelenik meg belőle, egyetlen 1 sem.

Pl. wifi, kékfog, üzemidő, világítás, elforgatás stb., meg mit tudom én mit lehetett ott gyorselérni.

Sejtelmem sincs mivel és hol kapcsoltam ki, csak 2-3 app-ot farigcsáltam:

usb otp-t, gravity screen és gravity box.

Én ez utóbbira fognám rá...

Na nagyon nagy hála, ha valaki segíteni tud.... :R :R :R


maruzsam3
(újonc)


Sziasztok! Ezzel lehet valami csinálni? Elég sok programnál megjelenik. P770.


DarknessHope
(senior tag)
Blog

Sziasztok... tegnap sikerült mély-merítenem a p770-et. és nem veszi észre a töltőt.. már fél napot rajta volt.... egyszer kezdte el tölteni.... de amint be akartam kapcsolni... kb fél óra töltés után... újra kikapcsolt és azóta megint nem látja a töltőt... csak egyet villan a piros lámpa.

amúgy egy lefagyás után jutott oda hogy kikapcsolt.... nem jelezte jól már korábban sem a töltöttséget... de jól bírta az akku

végső esetben van ötletetek kitől tudnék akut szerezni? ha nem akarok kínából rendelgetni.

[ Szerkesztve ]


Atomcsirke
(aktív tag)

Szerintem nem fogod megúszni a kínai rendelést, a kínai telefonok már csak ilyenek. Hacsak ki nem deríted, ki az itthoni "hivatalos" Lenovo-(telefon!)-szerviz. Jó eséllyel nem ugyanaz a cég, mint a notebookoké, meg szinte biztos, hogy megpróbálnak majd lerázni, lévén ezt a típust itthon nem forgalmazták, de egy próbát megérhet ... :U


#73959936
(őstag)

Mondjuk tőle ?


DarknessHope
(senior tag)
Blog

köszi a tippet

amúgy lehet hogy más a gond munka közben megállt és fullra lefagyott.. lehet szoftver összeomlott és meg kell szoftvereznem.. egy kollégám(szervízes) most próbáltam bikázni meg megformázza meglévő akksit.. hátha beindítható.

Mert látszólag jónak tűnik az akku


#73959936
(őstag)

Hát ha jó ne vegyél, de lehet akkor sem jó ötlet ez az egyetlen eladó..nem tudni mit hogyan és miként...

Kívánom sikerüljön a telót felélesztened, én alig több, mint 1 éve vettem, olyan stabilan megy egy 4.1.1. rommal, hogy az maga a csoda, és 2 hétig :Y nem szoktam tölteni, igaz nem is nézek órákig filmet zenét rajta....

[ Szerkesztve ]


DarknessHope
(senior tag)
Blog

nos sikerült egy külső töltővel rövid időre bekapcsolni... tehát kell akku... ( igen én is attól félek hogy nem frankó.. elég olcsó is... ) lehet marad e-bay, vagy amit még néztem etotalkon azt hiszem volt 30 dollárért.


426os
(őstag)
Blog

Szia!
Mielőtt eladtam anno a telefont, a linkelt emberkével találkoztam egy próba erejéig, hogy kipróbáljuk másik akksival a telefont (ekkor zártam ki azt, hogy az akksi hibájából nem mutatja rendesen a töltöttséget). Amit hirdet, az egy utángyártott akksi (élőben azonnal látszik, rosszabb minőségű rajta a matrica, mint a gyárin), de ott akkor működött vele rendesen mindkét P770 (az övé és az enyém is). Ez még tavaly augusztusban volt, azóta vagy használta az akksit, vagy állt a fiókban, tehát azzal számolj, hogy semmiképpen sem új.
Annyit azért megérhet, hogy megkérdezed benne van-e egy próbában, ha jó megveszed, ha nem, akkor rendelsz egyet kintről.


DarknessHope
(senior tag)
Blog

köszi az infót... akkor legalább tuti tudom milyen akku... bár pár dologra nemrég rákérdeztem tőle is még nem írt.... kíváncsi lesek be akarja e adni hogy eredeti v hogy új :)

a próba jó ötlet de nem hiszem hogy ezért feljön hacsak nem jár itt amúgy is BP-n.. én meg nem vonatozok le Albertirsára :)

[ Szerkesztve ]


426os
(őstag)
Blog

Nekem is az volt anno a szerencsém, hogy ott volt nyaralni, ahol lakom, így egyszerűen meg tudtuk oldani. Egyébként Skype-on, Viber-en hamar el tudod érni szerintem. Sok sikert! :)


DarknessHope
(senior tag)
Blog

nos megszereztem akkut de ugy tünik a gond nem ott van... vagyis már nem csak ott.. szoftver is összeomlott van hogy be se tölt rendesen vagy ha igen lefagy v újraindul...

töltés most már rendesen elindul de a led néha megvillan... nem teljesen folyamatosan világít...

hangerő fel és bekapcs gombbal sikerül berakni a boot menübe v hogy hívják... de kínai szóval nem tom mi hol van... most keresgélek neten de ha valakinek van rá leírása szívesen venném :)

[ Szerkesztve ]


426os
(őstag)
Blog

A Recovery behozása az trükkös, arra emlékszem, talán így lehet előhozni. Amibe te léptél be az valami más lesz szerintem (már nem emlékszem mi), mert elvileg angol CWM-nek kellene lenni rajta.
Ha oda sikerült belépni, akkor lehet felrakni újra romot (ez volt rajta, mikor átvetted).
Ha ez nem segít, akkor még érdemes lehet FlashTool-al az egészet újrarakni ([link])

szerk: :(

[ Szerkesztve ]


DarknessHope
(senior tag)
Blog

nos váratlan és nem kevésbé bosszantó fejlemény... a telefon tök hulla lett semmire nem reagál... se töltést nem jelez se semmi... illetve ha kiveszem az akkut és ugy dugom föl akkor jelez a lámpa... akksi elején biztos jó volt hisz mikor megkaptam bekacsolt vele 84% ot mutatott... kicsit olyan mintha valami zárlat lenne benne amivel kisüti magát..

üzenetek