üzenetek

hozzászólások


Hybryd
(tag)

Sziasztok!
Tudtok megbízható szerelőt ajánlani? A napokban elnémult a P770-em: hívásnál a másik fél hall engem, nálam viszont nagy a süketség, kihangosítva azért lehet beszélni de az nem mindig járható út. Úgy néz ki a hangszóró megadhatta magát, vagy lehet valami szupertitkos beállítás ami elnémítottaa? :F (volt egy hívás ami jól működött, azért gondolom hogy talán nem a hardver fuccsolt be)


Koszta
(tag)

És nem volt nagyon zavaró, hogy megszoktad a Samu gyorsaságát, majd vissza a lassú P770-hez?

Egyébként powerbanknak is tökéletes az eszköz. Legtöbb mai mobilt 50%-ig simán feltölti. :)


Atomcsirke
(aktív tag)

Hát, nem. Mindennapi feladatokban nem nagyon jött ki a Samu sebességelőnye, max. nagyobb doksik megnyitásánál. A kijelző- /kamerabeli különbséget inkább fájlaltam, de hát szelaví.


mzeperx
(tag)

Térerő gondok voltak már valakinél? Egyszercsak az esetek 50%-bán (belvárosban Bp.)nem talál adótornyot. Van egy p780 is a családban, ott valami modem.img-t cseréltem egy leírás alapján, mert hogy valami nem volt kompatibilis az EU népszokásokkal, és az megjavult, legalábbis sokkal jobb lett, ennél a készüléknél P770 van valami hasonló trükk vagy kb. kukázhatom? Apeelme ROM van rajta. Kösz ha van tippetek, mert így telefonnak használhatatlan, mindkét kártyahelyen, mindkét (voda, tmobil) szolgáltatónaál csinálja. Ha nincs ötlet, akkor eladó...


mzeperx
(tag)

nekem szokott segíteni, ha a sarkát odaütöm valamihez, ha olyan a teló, hogy aranyozott érintkezőkkel csatlakozik a mic, és alámegy egy porszem, szintén valami koccanás során, de nem tudom, hogy p770-nél ez hogy van, ja és saját felelősségre ütögesd :)


Hybryd
(tag)

Áh, most már hiába ütögetem, tegnapelőtt akartam egy kikapcs-bekapcsot, de azóta nem kapcsol be, a Lenovo feliratnál megáll :(
Hangerő le + bekapcs gombra pedig "Have been in meta mode, long press the power button and the normal boot" felirat jelenik meg.

Lehet, hogy volt egy telefonom?! :F


mzeperx
(tag)

Kiváncsiságból felmentem a Lenovo magyar weboldalára, ahol van támogatás pont, és le lehet tölteni a legujabb hivatalos magyar firmware-t is
:Y :Y :Y
[link]

ezt nézte már valaki? Lehet, hogy minden gondra megoldás, de egy kinai telóra rá lehet telepiteni? Valami hozzáértő nézzen már rá pls!!!


Tinuszka
(tag)

Sziasztok, szétrepedt a képernyő, de a teló működik. Javíttatnám. Van valakinek tapasztalata, honnan érdemes rendelni?

kép

[ Szerkesztve ]


Tinuszka
(tag)

köszi, közben került íbéjen :)

én amúgy közben váltottam P70-re, de amikor hosszabb időre megyek terepezni, jól jön mint tartaléktelefon, üzemidőben továbbra is verhetetlen. Úgyhogy megérdemli, hogy rendbehozzam :K


H.Laci
(csendes tag)

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Adott egy P770es teló. Korábban miui rom volt rajta. Majd ráraktam az apelmee féle romot. Át particionáltam. De utána vissza akartam rakni a miui féle romot. Feltelepítem. El is indul te mikor felakarom oldani a képernyő zárat mindig újra indul a telefon. Ötlet? Próbálgattam már hogy újra particionálom. Eddig 2,5Gb majd 2Gb-al majd 1Gb-al. De nem történt változás. Esetleg ötlet?

Köszönöm a segítséget.


Atomcsirke
(aktív tag)

Valakinek nem maradt felesleges fóliája ehhez a típushoz? Még pár hónapot aktív szolgálatban lesz a kicsike, de a jelenlegi fólia már csúnyán le van lakva. Egy darabot nem érdemes rendelni Kínából, 10et meg felesleges, már ha egyáltalán van még hozzá a piacon.

[ Szerkesztve ]


DarknessHope
(senior tag)
Blog

nekem van egy matt fóliám még valahol 1db ha érdekel :)


Tinuszka
(tag)

valakinek nincs meg a tücsökciripelés notification? úgy megszoktam, és használnám a p70-esemben is... :))


Ogard
(tag)

Szia, én is így jártam. Már úton az új érintőképernyő. Nagyon macerás a csere? Találtam egy orosz videót, az kicsit megijesztett, nincs ugyanis hőpisztolyom. Te megadnak csináltad meg, vagy elvitted valahova?


Tinuszka
(tag)

Szia, hát elég macerás... Nekem sikerült amúgy egy hajszárítóval megoldani. Viszont nem működik a dolog, valószínűleg a touch-al is baj van. Szóval meg lehet csinálni, de tényleg nem olyan egyszerű..


Ogard
(tag)

Köszönöm, meg fogom próbálni, tanulságosnak mindenképpen tanulságos lesz...


Ogard
(tag)

Ha valaki esetleg törött érintőképernyőt akarna javítani, akkor eszerint a videó szerint járjon el:
https://www.youtube.com/watch?v=8YfoD0qSQYI
oroszul van, de nagyon szépen követhető.
Simán meg tudtam csinálni én is (azelőtt ilyesmit soha, notebookokat viszont szedtem már szét), az új képernyő 9.53 dollár volt az alliexpresszen szállítással.

üzenetek